Slavo

Počet príspevkov : 3741
Reputácia : 45 Mesto : Krupina/Čertovica
 | Predmet: BIKERSWEAR EUROPE Št 10 máj 2012 - 6:56 | |
| Ideológiou značky Bikerswear je aby sa i motorkárska komunita mohla označovať nielen nápadným oblečením, ale i oblečením vhodným do každej spoločnosti. Naším heslom: " Veľký, malý - cestou, necestou - srdcom všetci motorkári " sa snažíme túto ideológiu prezentovať a ponúkať oblečenie na voľný čas pre všetky štýly motorkárov. Bikerswear dbá na kvalitu oblečenia a je vyrábaná na textil popredných výrobcov v kombinácii s aplikáciami ako sú priama potlač, výšivka, či flex/flock potlač a ich kombinácie.
Vyjadrenie Slava: Kamaráti,
rád by som Vám odporučil túto značku oblečenia ak hľadáte niečo kvalitné a pekné na seba či na moto alebo aj do spoločnosti. Značka Bikerwear Europe ako jedna z mála firiem na Slovensku, ma oslovila so sponzoringom, takže sám mám odskúšanú kvalitu a som vysoko spokojný. Nehovoriac o promtnom vybavení obejdnávok a služieb, ktoré sú štandartne na vysokej úrovni. Kto bol na Orave, mohol vidieť bielu mikinu s motívom cesty do Turecka a Gruzínska, v ktorej som tam behal.
Tovar sa dá pohodlne objednať cez E-SHOP a to na tejto adrese:
http://www.bikerswear.sk/obchod/
A na záver Vám chcem upriamiť pozornosť na V-STROMÁCKU MIKINU (motív bude pravdepodobne aj na tričkách, ktorú už je možné objednať...
Snáď toho jazdca spoznávatehttp://www.bikerswear.sk/obchod/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=70Tu je zväčšený motív:  __________________________________________________ Visited countries: (SK) (CZ) (H) (D) (PL) (A) (RO) (SLO) (HR) (MNE) (BIH) (LV) (LT) (EST) (RUS) (N) (FIN) (S) (BG) (SRB) (GR) (TR) (GE) (AL) (RKS) (MD) (UA) (B) (NL) (F) (GB) Email: slavo2604@gmail.com
|
|
Easyrider

Počet príspevkov : 1660
Reputácia : 36 Mesto : Dunajská Streda
 | Predmet: Re: BIKERSWEAR EUROPE Št 10 máj 2012 - 8:07 | |
| Kvalitu môžem potvrdiť  . Mám od nich krátky rukáv, mikinu aj šiltovku. Všetko prvotriedna kvalita. Ten kompas v pozadí je super nápad. Vystihuje všetko čo sa týka cestovania. No a ten "neznámy jazdec" v plnej poľnej len potvrdzuje štýl adventure. __________________________________________________ Stačí len vyraziť... (SK) (CZ) (HU) (A) (D) (I) (CH) (HR) (BIH) (SLO) (RO) (BG) (SRB) (TR) (GE) (GR) (PL) (LV) (LT) (EST) (FIN) (N) (S) (DK)
|
|
Slavo

| Predmet: Re: BIKERSWEAR EUROPE Št 10 máj 2012 - 8:33 | |
| Bikerswear Europe: V ponuke je aj tričko a aj tielko Časom pribudnú i dámske tričká i polokošeleFerino, diky __________________________________________________ Visited countries: (SK) (CZ) (H) (D) (PL) (A) (RO) (SLO) (HR) (MNE) (BIH) (LV) (LT) (EST) (RUS) (N) (FIN) (S) (BG) (SRB) (GR) (TR) (GE) (AL) (RKS) (MD) (UA) (B) (NL) (F) (GB) Email: slavo2604@gmail.com
|
|
Mirco

Počet príspevkov : 302
Reputácia : 0 Mesto : Galanta, Slovakia
 | Predmet: Re: BIKERSWEAR EUROPE Št 10 máj 2012 - 19:55 | |
| To bude určite SMAJLINKA, nie? __________________________________________________ DL650/A K08 DarkBlack
|
|
Slavo

| Predmet: Re: BIKERSWEAR EUROPE Št 10 máj 2012 - 22:17 | |
| MIRCO tuším som si aj cvrkol do trenok, ty vždy vieš tak zabiť __________________________________________________ Visited countries: (SK) (CZ) (H) (D) (PL) (A) (RO) (SLO) (HR) (MNE) (BIH) (LV) (LT) (EST) (RUS) (N) (FIN) (S) (BG) (SRB) (GR) (TR) (GE) (AL) (RKS) (MD) (UA) (B) (NL) (F) (GB) Email: slavo2604@gmail.com
|
|
Easyrider

Počet príspevkov : 1660
Reputácia : 36 Mesto : Dunajská Streda
 | Predmet: Re: BIKERSWEAR EUROPE Št 10 máj 2012 - 22:20 | |
| __________________________________________________ Stačí len vyraziť... (SK) (CZ) (HU) (A) (D) (I) (CH) (HR) (BIH) (SLO) (RO) (BG) (SRB) (TR) (GE) (GR) (PL) (LV) (LT) (EST) (FIN) (N) (S) (DK)
|
|
Sponsored content
 | Predmet: Re: BIKERSWEAR EUROPE  | |
| |
|