Predmet: spomienky na ukrainu 2013 So 1 november 2014 - 17:43
Slavo
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
Predmet: Re: spomienky na ukrainu 2013 So 1 november 2014 - 20:10
aaaach jáááj....super spomienky...vdaka Slavo za ich oživenie, vidím, že tie videjká máš zachované..
marecek
Počet príspevkov : 591 Mesto : Bratislava
Predmet: Re: spomienky na ukrainu 2013 Po 3 november 2014 - 17:57
pekne slavo :) pekne videjka aj ked som tam nebol nacerpal som pocit ako by som tam sedel s vami
vsetko dobre
vladom
Počet príspevkov : 121 Mesto : PUCHOV
Predmet: Re: spomienky na ukrainu 2013 Po 3 november 2014 - 22:02
Nadhera. Mna to tiez laka cim dalej viac na vychod.
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
Predmet: Re: spomienky na ukrainu 2013 Ut 4 november 2014 - 18:19
Vlado východ je fajn, su tam ovela priatelskejší ludia, krásna príroda - miestami aj ako nedotknutá a za dalšie, čo tiež nie je nepodstatné, že cenovo je všetko velmi výhodné...dokonca na niektoré tripy ani netreba vláčit stan, lebo ubytká su za málo penez.. . Osobne tiež radšej idem ten smer...
vladom
Počet príspevkov : 121 Mesto : PUCHOV
Predmet: Re: spomienky na ukrainu 2013 Ut 4 november 2014 - 20:53
Zolike napísal:
Vlado východ je fajn, su tam ovela priatelskejší ludia, krásna príroda - miestami aj ako nedotknutá a za dalšie, čo tiež nie je nepodstatné, že cenovo je všetko velmi výhodné...dokonca na niektoré tripy ani netreba vláčit stan, lebo ubytká su za málo penez.. . Osobne tiež radšej idem ten smer...
JJ uz viem - som bol tento rok v Rumunsku 2x na Strome (z toho raz na 10-dni aj s manzelkou az k moru) a 2x s terennou moto :)
A lubi sa mi tam moc - akurat je tam uz poznat cim dalej viac uniu - na jednej strane fasa ze sa robia cesty - ale je to poznat aj na mentalite ludi ... - radsej tam mam hory a male dediny - mesta ma nikdy nelakali.
Bud. rok (mimo ine :) ) chcem skusit Ciernu horu a okolie - bulharsko, srbsko ... :) a potom uz mozno aj nieco dalej - mimo unie ... Akurat tam mam trosku problem ze neviem po rusky (to uz ma v skole minulo :) ) - Ale zase skusenost je taka ze ked aj nevedia po anglicky - ked sa chce - dohovori sa clovek aj rukami nohami :)