| Montaz GPS | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Tomas1975
Počet príspevkov : 47 Mesto : Trnava
| Predmet: Montaz GPS Št 9 marec 2017 - 22:06 | |
| Caute, Nevedel by mi niekto poradit pri zapojeni navigacie? Kupil som tomtom rider 400 a chcel by som ju zapojit nie priamo na baterku, ale tak ze ked zhasnem klucik vypne sa aj navigacia. Nasiel som na youtube navod, ale som z toho jelen. Kupil som aj tie svorky, ale neviem presne ktory to je kablik, aby som nieco nepokazil. Dik moc. https://m.youtube.com/watch?v=FMsiCk5f3dU | |
|
| |
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: Montaz GPS So 11 marec 2017 - 17:37 | |
| ked som este mal stroma tak vyhrievane rukovate mi zapojili na svetlá takze pri vypnuti klucika, vyplo aj rukovate... 12V som mal ale zapojenu priamo na baterku tak neviem... | |
|
| |
Tomas1975
| Predmet: Re: Montaz GPS So 11 marec 2017 - 23:55 | |
| Cau, Slavo. Dik za odpoved. Jasne, tak by som to chcel, len by som potreboval vediet na ktory kablik to presne zapojit. Nevies nahodou, ktory kabel to bol a kde asi je. Dik. | |
|
| |
Viator
Počet príspevkov : 39 Mesto : Trnava
| Predmet: Re: Montaz GPS Ne 12 marec 2017 - 21:47 | |
| Ak by si to neporiesil, daj vediet. Mam sikovneho chalana v Trnave, ktory Ti poradi, pripadne rovno aj zapoji ak budes chciet. Ja som mu dnes zaniesol moto na zapojenie vyhrievaných rukovati, pridavnych svetiel a 12V zasuvky. Ked po nu pojdem, mozes ist aj Ty a popytat sa.. | |
|
| |
Tomas1975
| Predmet: Re: Montaz GPS Ne 12 marec 2017 - 22:08 | |
| Cauko, jasne super. Daj mi potom vediet ak budes moct. Dik moc. | |
|
| |
persi
Počet príspevkov : 23 Mesto : Chtelnica
| Predmet: Re: Montaz GPS Ut 14 marec 2017 - 18:23 | |
| je možné poslať do sz kontakt na toho chalana. Kúpil som tiež tom tom 400 a potrebujem to zapojiť. | |
|
| |
Viator
| Predmet: Re: Montaz GPS Ut 14 marec 2017 - 18:32 | |
| Vcera sme za nim boli, praca - podla toho co mne robil - 100percentna. Ale spominal, ze ide stavat garaz a nebude mat najblizsie tyzdne moc casu. Spytam sa ho, ci mozem jeho cislo dat. Ak ano, nie je problem, poslem do SZ. | |
|
| |
Viator
| Predmet: Re: Montaz GPS Ut 14 marec 2017 - 18:45 | |
| Tak suhlasil, takze posielam do spravy.. | |
|
| |
Viator
| Predmet: Re: Montaz GPS Ut 14 marec 2017 - 19:48 | |
| Nejako mi blbne posielanie sprav, ukazuje ako neodoslane, tak davam sem cislo na neho: 0908 187183 | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Montaz GPS | |
| |
|
| |
| Montaz GPS | |
|