| HP Moto, Matúškovo - predajca a servis Suzuki, Kawasaki | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: HP Moto, Matúškovo - predajca a servis Suzuki, Kawasaki St 24 február 2010 - 20:15 | |
| Rád by som Vám predstavil predajcu Suzuki spol. HP Moto, Matúškovo pri Galante. Táto firma je ve?mi flexibilná, dokážu sa s Vami dohodnú?, majú výborné ceny nových motocyklov, robia kvalitný servis moto a môžete by? pri tom a dokážu Vám zohna? ?o len budete chcie? na moto. Ja, ako aj Mirco a Zolike tu servisujeme motorky a sme naozaj ve?mi spokojní. Ke? pomôc? a podpori? obchodníka, tak táto firma ur?ite stojí za to. Obchodné meno : | HPmoto s.r.o. | Obchodné údaje : | I?O: 36290122 I?DPH: SK2022159590 | Sídlo : | Hlavná 110 925 01 Matúškovo | Telefonické spojenie : | Tel. : 031 782 6288 GSM: 0905 521 793 GSM: 0911 621 793 | Internet : | Email: suzuki@hpmoto.sk Web: http://www.hpmoto.sk |
Naposledy upravil Slavo dňa Št 14 júl 2011 - 16:46, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
apa
Počet príspevkov : 10 Mesto : Šaľa
| Predmet: Re: HP Moto, Matúškovo - predajca a servis Suzuki, Kawasaki Ut 5 október 2010 - 15:08 | |
| 100% suhlas, velmi dobre skusenosti s firmou a prikladna ochota servisneho mechanika. | |
|
| |
bogy
Počet príspevkov : 104 Mesto : Bratislava/Sala
| Predmet: Re: HP Moto, Matúškovo - predajca a servis Suzuki, Kawasaki St 6 október 2010 - 12:27 | |
| ja mam tiez dobre skusenosti, uz budem chodit len tam! | |
|
| |
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: HP Moto, Matúškovo - predajca a servis Suzuki, Kawasaki St 6 október 2010 - 19:38 | |
| spravne rozhodnutie nehovoriac o skvelych cenach pre nasich clenov t.j. zlta nalepka vpredu na stite... | |
|
| |
bruno75
Počet príspevkov : 265 Mesto : Trnava, SK
| Predmet: Re: HP Moto, Matúškovo - predajca a servis Suzuki, Kawasaki St 6 október 2010 - 20:59 | |
| Tak tak...HP moto ma obrovsku vyhodu, ze je mozne byt pri motorke a to hoooodne pomoze. Clovek vidi co sa mu s motorkou robi, nemusi spekulovat, ze ci urcite vymenil olej, filter, vzduchac a pod.
Slavo...ja mam nalepku vzadu na blatniku. Dopredu som ju nedal, predok ukazujem len zene ale zadok ukazem komukolvek :D | |
|
| |
mode
Počet príspevkov : 216 Mesto : Martin
| Predmet: Re: HP Moto, Matúškovo - predajca a servis Suzuki, Kawasaki Št 7 október 2010 - 8:12 | |
| Zaujímavé...keď som vyberal kde kúpim stromček, pri mojej návšteve v "HP" nepohli ani brvou...za 30 sekúnd som bol vybavený a "šel sem dál" (asi mali dobré predaje :?: :shock: ) :shock: | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: HP Moto, Matúškovo - predajca a servis Suzuki, Kawasaki Pi 13 máj 2011 - 9:35 | |
| Vo štvrtok som sa zastavil v HP moto aby som objednal motorku na servis pri 48tisíc km. Neviem komu treba spomenúť tú klubovú zľavu ale tá príjemná blondínka s kým som sa rozprával, o ničom nevedela. Dal som si vyrátať cenu a za výmenu oleja, olejového filtra, vzduchového filtra a sviečok mi vyrátala cca 110,-eur + 20,-eur za robotu/hodina. Pre zvedavosť som sa opýtal v servise koľko to bude trvať, keďže sa tam chystám sám a nechcem tam nechať motorku, tak mi odpovedal že 2 hodiny určite. Takže mi to vychádza na cca. 150,-eur. Pri 24tisíc km v Styxe, túto istú prácu stihli za hodinu a to tak že sme si dali ešte aj kávičku s Pištom v dielni . Stálo ma to 120,-eur (nie káva ale servis). Ale aby som nekrivdil, bol to len ich odhad. Možno keď tam budem sedieť či stáť nad nimi, tak to aj oni stihnú za hodinu. V skutočnosti sa presvedčím v pondelok. | |
|
| |
mode
| Predmet: Re: HP Moto, Matúškovo - predajca a servis Suzuki, Kawasaki Pi 13 máj 2011 - 12:14 | |
| ja vyberám poľa týchto priorít 1.či môžem byť pri moto 2.či si môžem doniesť vlasný materiál (vždy je lacnejší ako ti dá servis) 3.cena Zaplatíš všade +- rovnako. Keď si pri servise vieš čo si zaplatil a to je neoceniteľná vec!!! (to isté aj s autom)
Dovolia v HP Moto byť pri servise? | |
|
| |
lubo
Počet príspevkov : 305 Mesto : Piešťany
| Predmet: Re: HP Moto, Matúškovo - predajca a servis Suzuki, Kawasaki Pi 13 máj 2011 - 12:33 | |
| Či dovolia material som sa nepýtal, ale pri servise som mohol byť celý čas, čo som ocenil. Vo Vrábloch mi to nedovolili. | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: HP Moto, Matúškovo - predajca a servis Suzuki, Kawasaki Ut 7 jún 2011 - 17:26 | |
| S prístupom a s prácou som bol spokojný. Akurát tá rýchlosť toho mladého. Hýbal sa ako 80 ročný dedo. Keby takým tempom robil v OCC, tak starý Teutul by dostal z neho infarkt skôr než by ho stihol vyraziť. Ale žiaľ na Slovensku v servisoch mechanici sú platený na hodinu a nie za vykonanú prácu a zneužívajú to. To čo by sa dalo spraviť za hodinu, prečo by to nerobili dve hodiny. | |
|
| |
lubo
Počet príspevkov : 305 Mesto : Piešťany
| Predmet: Re: HP Moto, Matúškovo - predajca a servis Suzuki, Kawasaki Ut 7 jún 2011 - 21:19 | |
| Ešte je velký problém mobil. Mládenec pri oprave minimálne 50% času pretelefonoval. | |
|
| |
radovanbagacka
Počet príspevkov : 44 Mesto : Banská Bystrica
| Predmet: Re: HP Moto, Matúškovo - predajca a servis Suzuki, Kawasaki St 8 jún 2011 - 16:57 | |
| po skúsenostiach s moto a auto servismi si robím základnú údržbu a opravy na ktoré si trúfnem sám.... do konca záruky mám ešte mesiac a pol, ale kašlem na ňu... servis pri 12tis. si idem robiť sám, a pri tej príležitosti vymením chladiacu, predné struny za progresívne, olej v tlmičoch a ak sa podarí, rovno by som dal aj pancierové hadice | |
|
| |
mode
| Predmet: Re: HP Moto, Matúškovo - predajca a servis Suzuki, Kawasaki Št 9 jún 2011 - 21:14 | |
| len pre info nemenovaný pneuservis prezutie donesených kolies + dynamické vyváženie: 15€ | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: HP Moto, Matúškovo - predajca a servis Suzuki, Kawasaki | |
| |
|
| |
| HP Moto, Matúškovo - predajca a servis Suzuki, Kawasaki | |
|