| 12 - 13.06.2010 Šiesta jazda za zosnulých motorkárov ŠTUREC + stredne SK | |
|
+10michal vavrinec robob marek bogy hope Milankodl hltac michalm3 Easyrider Slavo 14 posters |
|
Autor | Správa |
---|
robob
Počet príspevkov : 332 Mesto : Rakovice pri Piešťanoch
| Predmet: Re: 12 - 13.06.2010 Šiesta jazda za zosnulých motorkárov ŠTUREC + stredne SK Ne 13 jún 2010 - 12:22 | |
| | |
|
| |
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: 12 - 13.06.2010 Šiesta jazda za zosnulých motorkárov ŠTUREC + stredne SK Ne 13 jún 2010 - 16:12 | |
| pekne robi ja som uz osprchovany a s pivkom v ruke za pocitacom, alles OK u mna.. Som rad, ze som mal moznost spoznat ZMIZIKa osobne, vdaka chlape ze si za mnou prisiel a pokecali sme. Skoda, ze neprisiel aj tvoj kamos v-stromak, ved nehryzieme :) Cestou domov sme sa stretli ešte s motorkárom čo sa vracal z Moskvy, tiež v-stromák... Snáď sa nám tu zaregistruje a pokecá zážitky z Matky Rus.. | |
|
| |
michalm3
Počet príspevkov : 14 Mesto : Martin
| Predmet: Re: 12 - 13.06.2010 Šiesta jazda za zosnulých motorkárov ŠTUREC + stredne SK Ne 13 jún 2010 - 17:08 | |
| nazdar stromaci...pred pár dňami,ked sa zakladala tato tema som tu napísal,že sa určite rad pridam..no žial do ZV som sa vybral bez toho aby som si napísal nejaky kontakt na niekoho z vas...v 21.storoči som zabudol na takuto podstatnu vec...neviem či to bolo spôsobene tym teplom ale v ZV som si išiel oči vyočiť..no žiadnu väčšiu skupinku stromov som prichadzať nevidel...a na šturci bolo dosť plno nebolo tam moc priestoru na prechadzanie sa....tak som zvolil strategiu..cesta smer BB,Brezno a späť...no žial ani tento pokus mi nejak nevyšiel....nechcem aby to znello ako nejake ospravedlnenie,len sa snežim napísať ako sa da pokašlať dobra akcia pre zanedbanu maličkosť......tak snad na buduce :-)....ešte jedna maličkosť...čo nočna burka??..ja som nakoniec spalk na orave a tam to bolo naozaj vesele:-)))... | |
|
| |
Tibi
Počet príspevkov : 267 Mesto : Žilina
| Predmet: Re: 12 - 13.06.2010 Šiesta jazda za zosnulých motorkárov ŠTUREC + stredne SK Ne 13 jún 2010 - 22:57 | |
| Chlapi zdravim vas . Bol som na zraze ale oci som si isiel vyocit a vas som nevidel kde ste boli . Slavo chcel som sa porozpravat aj o tych Alpach . Natacal som prijazd motorkarov na Šturec aj tam som oci ocil a nikto z vas, alebo ste isli az moc neskor . Skoda chcel som sa s vami aspon pozdravit. Potom sme isli na Velky Sturec, kto tam nebol mam video | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: 12 - 13.06.2010 Šiesta jazda za zosnulých motorkárov ŠTUREC + stredne SK Ne 13 jún 2010 - 23:04 | |
| my sme stali pri policajtoch na vrchole pri krizi kde sa palili sviecky...
prisli sme trochu neskor ale bolo to tam stale narvane.. skoda :roll: ze sme sa nestretli...
ja som uz pridal do videi STUREC (druhu polovicu som omylom zmazal, jaj jaj jaj) | |
|
| |
Tibi
| Predmet: Re: 12 - 13.06.2010 Šiesta jazda za zosnulých motorkárov ŠTUREC + stredne SK Ne 13 jún 2010 - 23:28 | |
| Vy ste isli od Martina ze ? Ja som stal na druhej strane a filmoval prichod motorkarov zo Zvolena | |
|
| |
hltac
Počet príspevkov : 332 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: 12 - 13.06.2010 Šiesta jazda za zosnulých motorkárov ŠTUREC + stredne SK Po 14 jún 2010 - 8:56 | |
| Zdravim Vas,.... Vdaka za pekny vikend! I ked moj zaciatok cesty mi troska nevysiel...:) heh, tak som si spravil zopar km navyse,.. :) :)
A tiez je potrebne vyzdvihnut aj Satana,... za prvotriedne a prijemne pohosenie. Ma dobre vybaveny camping.
Tak, zas niekedy nabuduce,... :) | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: 12 - 13.06.2010 Šiesta jazda za zosnulých motorkárov ŠTUREC + stredne SK Po 14 jún 2010 - 16:05 | |
| tak tak, Satan-ovi patrí veľká vďaka aj o tom je motorkarenie, ze clovek ma vsade znamych... foto u Satana: | |
|
| |
hltac
Počet príspevkov : 332 Mesto : Bratislava
| |
| |
robob
| Predmet: Re: 12 - 13.06.2010 Šiesta jazda za zosnulých motorkárov ŠTUREC + stredne SK Po 14 jún 2010 - 21:59 | |
| hromadna fotka- parada :) A coze, aky crash? co sa stalo? tusim to je Zoliho masina :( | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: 12 - 13.06.2010 Šiesta jazda za zosnulých motorkárov ŠTUREC + stredne SK Po 14 jún 2010 - 22:04 | |
| Robi, je to moj stromček, nič sa nestalo , len som skúšal pevnost plastov na smerovkách..teda len na jednej... , ale poviem ti, vela nevydržia... . Pri náhlom brzdení mi uletelo predné koleso, tak som to cca v 30km rýchlosti položil a hliníkový kufor mi odrazil smerovku...inak vše OK | |
|
| |
robob
| Predmet: Re: 12 - 13.06.2010 Šiesta jazda za zosnulých motorkárov ŠTUREC + stredne SK Po 14 jún 2010 - 22:25 | |
| Ešte že nič horšie ,ale tak nabudúce už to nebudeš skúšať, keď už vieš, koľko tie plasty na smerovkách vydržia :) | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: 12 - 13.06.2010 Šiesta jazda za zosnulých motorkárov ŠTUREC + stredne SK Po 14 jún 2010 - 22:32 | |
| Hltač mi ju pekne zlepil priesvitnou lep. páskou, vyzerá ako nová.. | |
|
| |
bajker
Počet príspevkov : 436 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: 12 - 13.06.2010 Šiesta jazda za zosnulých motorkárov ŠTUREC + stredne SK Po 14 jún 2010 - 23:30 | |
| Zoli bud v klude. Ja mam Stroma 1,5 roka a uz som vymienal 3x blinkre. Co uz, niekto nosi blinkre na motorke a ja pravidelne vo vrecku bundy :D | |
|
| |
hope
Počet príspevkov : 114 Mesto : se
| Predmet: Re: 12 - 13.06.2010 Šiesta jazda za zosnulých motorkárov ŠTUREC + stredne SK Ut 15 jún 2010 - 17:53 | |
| Ahoj Zoli. Neber to tragicky. Dôležité, že si o.k. V piatok 4.6. som to tiež položil na vode+nafta v BA ale čo je horšie, že za mnou sedela moja 3/4-ťka. Zlomená spojková páčka, pokrivená stupačka, poškodený kufor H&B a hlavne narušené ego. Zranenia žiadne a škoda za 120,-€. O 1,5 hodiny som bol ďalej na ceste do Lučenca na moto stretnutie aj so zavarenou spojkovou páčkou. No čo už. Aj padať sa treba učiť a ja mám už dve vyučovacie hodiny za sebou. P.S. pre tých čo to ešte nepoložili - dám Vám rady ako padať zadarmo. | |
|
| |
Tibi
| Predmet: Re: 12 - 13.06.2010 Šiesta jazda za zosnulých motorkárov ŠTUREC + stredne SK Ut 15 jún 2010 - 19:49 | |
| Aj ja mam uz treti pad za sebou . Odpalil som padaky , stupacka odlomena a ego som este nenasiel to mi tam uletelo . Blbec na Sceniku vybehol zo zakruty spoza krikov na moju stranu a este na polnej ceste . Takze tretia a dufam posledna lekcia je za mnou a dufam aj za vami . | |
|
| |
bogy
Počet príspevkov : 104 Mesto : Bratislava/Sala
| Predmet: Re: 12 - 13.06.2010 Šiesta jazda za zosnulých motorkárov ŠTUREC + stredne SK Ut 15 jún 2010 - 20:06 | |
| hope, radsej daj lekciu ako moto zdvihat! mne to uz celkom ide :)
a ked ide o EGO, uz ste sa vykotili za bieleho dna, na krizovatke za vami plny MHD bus ludi???
ale v-strom je o cestovani. ti z malym (egom) maju super sporty a prehanaju sa po hungaroringu ;) | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: 12 - 13.06.2010 Šiesta jazda za zosnulých motorkárov ŠTUREC + stredne SK Ut 15 jún 2010 - 21:29 | |
| mne pre zmenu uz stromcek tento rok 3x padol zo stojanu: - v garazi - chvilka nepozornosti - u mirca sa mi zaboril stojan do mokrej zemi - v nemecku - dvihanie moto na central.stojan v mokrej obuvi nerobte, nebudte tak blby ako ja | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 12 - 13.06.2010 Šiesta jazda za zosnulých motorkárov ŠTUREC + stredne SK | |
| |
|
| |
| 12 - 13.06.2010 Šiesta jazda za zosnulých motorkárov ŠTUREC + stredne SK | |
|