| V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 | |
|
+13sanyo1 MILANM Zeiss lubo Easyrider Zolike bajker marek hltac hope Lajos robob Slavo 17 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 St 18 august 2010 - 19:43 | |
| Sezóna sa pomaly blíži k jesenným dňom a z poznatkov z minuloročného ukončenia sezóny kedy sme absolvovali výjazd v totálnej búrke, chcem zorganizovať ukončenie skorej počas ešte pekných dní...
Myšlienka sa dnes zrodila pri návšteve MilankoDL u mňa takže dávam Vám do pozornosti nasledujúci termín:
10.09. piatok poobede ODCHOD až do 15.09. streda kedy by sme mali prísť domov.
Dovolenku by ste si vzali len PONDELOK a UTOROK kedze streda je sviatok...
Lokalita: Ostravsko, Česká republika
Ubytovanie budem vybavovať lacné v malebnej chate v hore.
Výjazdy budú po Čechách, Poľsko Krakow pravdepodobne, Orava a možno Tatry...
Bližšie INFO s fotkami a presným miestom zrazu Vám prinesiem už čoskoro.
Prosím Vás o odpovede s počtom, koľkí by ste šli.
Ďakujem
Slavo
Naposledy upravil Slavo dňa St 22 september 2010 - 16:44, celkom upravené 2 krát. | |
|
| |
robob
Počet príspevkov : 332 Mesto : Rakovice pri Piešťanoch
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 St 18 august 2010 - 20:41 | |
| Znie to velmi dobre, semester zacina o tyzden neskor, volno z prace by sa dalo vybavit, takze predbezne sa hlasim ja, 1 ks. | |
|
| |
Lajos
Počet príspevkov : 201 Mesto : Bratislava, Slovakia
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 Št 19 august 2010 - 8:23 | |
| ja by som isiel od 10 - piatok do 12 nedela, v pondelok musim byt v robote, | |
|
| |
hope
Počet príspevkov : 114 Mesto : se
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 Št 19 august 2010 - 10:03 | |
| Pre mňa ten najnevhodnejší čas, ale čo by som kôli Vám nespravil. Budem robiť všetko, aby som sa pridal. Neviem či už máš vybranú lokalitu, ale Jeseníky sú krásne a Červenohorské sedlo je zaujímavé. V okolí je mnoho ubytovacích možností. link : [You must be registered and logged in to see this link.]Možno ťa tam niečo zaujme. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 Po 23 august 2010 - 12:54 | |
| vsetko sa mi zacina komplikovat (mal som dnes rano nehodu na aute - nic vazne) plus ine starosti takze niesom si isty ci na toto budem mat cas to vybavovat a vobec sa zucastnit. preto ak mozete, pokracujte v tom. Ja sa teraz musim venovat inym veciam.
Je mi to luto.
Slavo | |
|
| |
hltac
Počet príspevkov : 332 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 St 25 august 2010 - 17:50 | |
| Ahojte, rad by som sa pridal, ale uz je to definitivne, ze mi to nevide,... :( | |
|
| |
marek
Počet príspevkov : 45 Mesto : Trnava
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 Št 26 august 2010 - 12:43 | |
| rad by som sa zucastnil akcie, ale od 7-21.9 som v Mexiku, takze inokedy ... :bounce: | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 Po 30 august 2010 - 23:05 | |
| termin sa bude presuvat, pravdepodobne aj lokalita...
tento rok je pre viacerich z nas tazsim rokom oproti minulemu kedy sme spravili cca 35 vyjazdov...
zaciatok sezony sme mali paradny na Certovici tak snad sa nam podari spravit aj paradnu rozlucku...
Ked to bude aktualne, vcas dostanete hromadne emaily a podrobne info bude tu, v tejto teme... | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 St 15 september 2010 - 19:59 | |
| Poprosim o Vase reakcie, ci Vam vyhovuje termin
01. až 03. Oktobra 2010 | |
|
| |
hltac
Počet príspevkov : 332 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 Pi 17 september 2010 - 18:25 | |
| Vtedy som na firemnej akcii v L. Mikulasi,... :( | |
|
| |
bajker
Počet príspevkov : 436 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 Pi 17 september 2010 - 22:27 | |
| | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 Pi 17 september 2010 - 23:33 | |
| Ja sa prisposobím, tak že Ok.
| |
|
| |
robob
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 So 18 september 2010 - 13:53 | |
| Ja zatial s istotou neviem povedat, zdravotne by som mal byt uz ok, len neviem co skola a podla toho ake problemy budu na stavbe. Ak sa nic nevyserie, tak idem | |
|
| |
bajker
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 So 18 september 2010 - 23:03 | |
| Robo pod s nami a zober aj svadobne kolace :) | |
|
| |
robob
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 Ne 19 september 2010 - 19:43 | |
| :) Palko, na stavbe a nie na svadbe :D | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 Po 20 september 2010 - 20:56 | |
| Dnes som požiadal voľno na ten víkend. V najbližších dňoch sa rozhodne či aj bude. Ak áno, tak sa už teším. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 St 22 september 2010 - 16:57 | |
| Takže milí členovia
Naše spoločné stretnutie pre ukončenie sezóny 2010 sa bude konať
v dňoch:
01. (Piatok) - 02. (Sobota) - 03. (Nedeľa) OKTÓBRA
opäť na hrebeni Čertovica.
Lokalitu väčšina z Vás pozná, keďže sme tu otvárali sezónu.
Ako tradične sa bude variť guláš z předcedu jrd vstromov
a pojazdíme hodne. Plány trás sa priebežne objavia v tejto téme.
UPOZORNENIE: Na Čertovicu sa dotanete len zo strany od BREZNA. Zo strany od L.M. je cesta uzavretá (dokonca prekopaná)...
Prosím Vás o odpovede Počet osôb, Počet nocí (napr. PI+SO)... Čím skôr, tým mi viac pomôžete lebo sa musí dopredu nahlásiť počet lôžok (postelné prádlo atď. pripraviť.)
Cena noc/osoba bude do 15Eur...
Tešíme sa na Vás,
Slavo a vedenie klubu | |
|
| |
lubo
Počet príspevkov : 305 Mesto : Piešťany
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 Št 23 september 2010 - 7:20 | |
| Veď Čertovica ja od L.M. alebo Ružomberka. Kade od Brezna? | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 Št 23 september 2010 - 8:12 | |
| Ľubo, Čertovica je od Brezna 12km. Od Brezna na Mýto pod Ďumbierom - Jarabá - Čertovica alebo v Podbrezovej odbocit na TALE a potom na Mýto pod Ďumbierom - Jarabá - Čertovica [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 Št 23 september 2010 - 10:12 | |
| Prepáč ja som si to pomýlil s Donovaly s Čertovicou.
| |
|
| |
Zeiss
Počet príspevkov : 81 Mesto : Dobroč
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 Št 23 september 2010 - 11:23 | |
| ja sa nemozem zucastnit ospravedlnujem sa taktiez za absenciu na fore pre ktoru som si pozde vsimol tuto akciu. Bohuzial uz mam iný program. Prajem teda aspon prijemnu zabavu ;-) | |
|
| |
hope
Počet príspevkov : 114 Mesto : se
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 Št 23 september 2010 - 18:13 | |
| Pokúsim sa všetko zariadiť tak, aby som išiel. Rád sa s Vami znovu stretnem. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 Št 23 september 2010 - 19:56 | |
| Na začiatku sezóny je to vždy ľahšie zorganizovať otvorenie sezóny a pod. a tento rok sa nám to veľmi úspešne podarilo. Záver sezóny je vždy ťažký.. Počasie, peniaze, veľa roboty a plno iných prekážok, ktoré nám servíruje ujo život pod nohy. Takže ja osobne chápem aspoň takých členov čo napíšu že nemôžu.. Tí čo prídu, veľmi sa na Vás teším(e)... každému motorkárovi s ľudskou tvárou a nezáleží či má medzi nohami Véčko alebo boxér alebo nejakú šťavnatú babu... HOPE teším sa | |
|
| |
Lajos
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 Pi 24 september 2010 - 8:37 | |
| ja urcite idem len si musim vybavyt volno na piatok a sobotu, pokaial by sa nepodarilo tak by som vyrazal v sobotu o 12 z BA a niekde by sme sa stretli, kde sa bude prave na vyjazde alebo pridem rovno na certovicu, toto este doladim a definitivne sa vyjadrim | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 Pi 24 september 2010 - 8:40 | |
| Tak som tu aj ja. Tak jak Hope. Budem sa snažiť si to zariadiť, tak aby som mohol ísť. Mám jednu dosť dôležitú robotu doma a už ju tri týždne odkladám. A ak aj teraz poviem že pre moto to zase odkladám a ma neprizabijú, tak idem aj ja. Teším sa lebo jarná Čertovica bola super. | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 Ut 28 september 2010 - 8:57 | |
| No čo skapal pes???? Žiadne nové info??? Zoznam účastníkov zájazdu????? Koná sa to vôbec??? Čo tu čítam skoro každý je prihlásený s otáznikom. | |
|
| |
bajker
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 Ut 28 september 2010 - 13:31 | |
| Ospravedlnujem sa, ale minuly tyzden mi byvaly spoluziak oznamil ze ma svadbu. Prajem peknu zabavu a dobre pocko na ukonceni sezony. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 Ut 28 september 2010 - 14:09 | |
| Zatial sa pozitivne vyjadrili: SLAVO - OK LUBO - OK HOPE - OK LAJOS - OK EASY - snad sa podari vybavit volno ROBO - snad sa podari vybavit volno MILANKODL - telefonicky potvrdil
Nechapem na co ostatni cakate? Ako vybavit noclah ked neviem pre kolkich? Toto nieje last minute zajazd ale nas klub, ktori si spolocne budujeme. V každom klube sú 2 významné udalosti a to otvorenie a ukončenie sezóny.
A ak riešite pičoviny či padnú 3 kvapky alebo 7 kvapiek z oblohy tak radšej ostante doma a predajte stromy...
Pre tých čo sa ospravedlnili táto kritika neplatí... Škoda len, že nemôžete.. | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 Ut 28 september 2010 - 14:53 | |
| A kurva to bolo slovo predsedu. (A nie JRD.) | |
|
| |
Lajos
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 Ut 28 september 2010 - 15:10 | |
| ja idem za kazdeho pocasia, volnu sobotu som si vybojoval pod hrozbou ze dam vypoved :), ale v piatok som do 17-tej v robote, takze v piatok cca 17:15 by som vyrazil z BA a do 20:00 som na certovici aj s casovou rezervou,
- kto by isiel takto neskor poobede tak sa mozme strenut | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 | |
| |
|
| |
| V-STROM CLUB SLOVAKIA - Ukončenie sezóny 2010 | |
|