| Dostupnost pneu HEIDENAU K 60 SCOUT na Slovensku | |
|
+6Slavo Petzo lubo Roman Jakub Easyrider bajker 10 posters |
Autor | Správa |
---|
bajker
Počet príspevkov : 436 Mesto : Bratislava
| Predmet: Dostupnost pneu HEIDENAU K 60 SCOUT na Slovensku St 22 február 2012 - 12:31 | |
| Ahojte, kedze viacero Stromakov ma problem s pneu ked Tourancky su moc cestne a TKC zasa moc offroad a potrebovali zlaty stred v pneu. Prave takym je pneu Heidenau K60 Scout. Doteraz boli problemy s predajom na SR, takze sa museli komplikovane dovazat. Teraz mame riesenie, zacal ich dovazat Touratech, ktory ich ponuka aj na svojom eShopehttp://www.touratech.sk/novinky/188-novinka_heidenau_k_60_scout.htmVerim ze tato info niekomu pomohla. Motorkari, pre motorkarov | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: Dostupnost pneu HEIDENAU K 60 SCOUT na Slovensku St 22 február 2012 - 14:01 | |
| Tiež som si pozeral tieto pneumatiky. Podľa dezénu môžu byť naozaj univerzálne. Ale radšej si počkám na skúsenosti a dojmy motorkárov. Pali, ty si ich určite vyskúšaš, daj potom vedieť. | |
|
| |
Roman Jakub
Počet príspevkov : 128 Mesto : Beroun (Czech Republic)
| Predmet: Re: Dostupnost pneu HEIDENAU K 60 SCOUT na Slovensku St 22 február 2012 - 15:09 | |
| Já je jezdím. Jezdil jsem je na Stromu ještě v klasické verzi K60, teď je mám na GS ve verzi Scout. Drží výborně, musí se to docela podhustit. Pak i dost vydrží. Pro mě je to jasná volba když jedu na východ nebo někam trochu Off. Na silnici dobré (do 160ti - víc nejezdím) a v terénu slušný univerzál. Podle mě opravdu dobrá volba. Akorát na tom GS lezou dolů trochu rychleji :-) | |
|
| |
lubo
Počet príspevkov : 305 Mesto : Piešťany
| Predmet: Re: Dostupnost pneu HEIDENAU K 60 SCOUT na Slovensku St 22 február 2012 - 15:51 | |
| Počul som na ne iba chválu. Mal ich kamarát, majiteľ Vstroma a pochvaloval si. Tiež nad nimi dúmam. | |
|
| |
Petzo
Počet príspevkov : 89 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: Dostupnost pneu HEIDENAU K 60 SCOUT na Slovensku St 22 február 2012 - 19:38 | |
| | |
|
| |
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: Dostupnost pneu HEIDENAU K 60 SCOUT na Slovensku Št 23 február 2012 - 7:16 | |
| Na Heidenaukách jazdi RadovanBagacka, ak sa nemylim bol na nich s nami aj v Rumunsku. Takze určite má skúsenosti. Snáď sem hodí tiež nejaké info. | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: Dostupnost pneu HEIDENAU K 60 SCOUT na Slovensku Št 23 február 2012 - 7:43 | |
| Vedel som že som už niekde videl tie pneumatiky :!:. Jasné...Rado...Rumunsko :). | |
|
| |
gemby
Počet príspevkov : 20 Mesto : Žilina
| Predmet: cena pneu Ne 26 február 2012 - 21:27 | |
| Ahoj vsetci. Vlani sme mali dobru cenu pre klub niekde z obchodu v CR. Myslim, ze to bolo okolo 150 za sadu. Tento rok by sa nieco taketo nedalo vybavit? Chcel by som ich obut na tuto sezonu a kazde Euro je dobre...
P.s.: ak by mal niekto chut pripojit sa ku mne tak budem rad, mam naplanovane cca 6 500 km na jednu trasu (vlani som dal 4 500 km uplne sam :o)).
gemby | |
|
| |
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: Dostupnost pneu HEIDENAU K 60 SCOUT na Slovensku Ne 26 február 2012 - 23:32 | |
| | |
|
| |
bajker
Počet príspevkov : 436 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Dostupnost pneu HEIDENAU K 60 SCOUT na Slovensku Po 27 február 2012 - 10:52 | |
| Ahoj Gemby, ano, minuly rok nam Slavo vybavil zlavu na pneu Metzeler. Bohuzial ak dobre viem, tento rok podobna akcia organizovana nasim klubom nieje.
Mozno by som ale chcel poprosit, ak by mal nejaky clen klubu dobru ponuku na pneu, tak by ju mohol s nami zdielat a pripadne by sme to objednali naraz v dobrej cene. | |
|
| |
MILANM
Počet príspevkov : 219 Mesto : Drahovce,Slovakia
| Predmet: Re: Dostupnost pneu HEIDENAU K 60 SCOUT na Slovensku Po 27 február 2012 - 16:19 | |
| | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: Dostupnost pneu HEIDENAU K 60 SCOUT na Slovensku Po 27 február 2012 - 16:46 | |
| | |
|
| |
MILANM
Počet príspevkov : 219 Mesto : Drahovce,Slovakia
| |
| |
mark
Počet príspevkov : 18 Mesto : Žilina
| Predmet: Re: Dostupnost pneu HEIDENAU K 60 SCOUT na Slovensku Po 16 apríl 2012 - 16:35 | |
| K 60 Scout jazdim aj ja, obuval som ich minule leto pred Nordkappom. Zatial maju vyse 9000km a som s nimi spokojny. Na ceste drzia dobre, za sucha aj za mokra, nemal som s nimi problem. No a na sotoline sa to s origo Bridgestonmi neda ani porovnat. Po tych norskych a finskych sotolinach sme to valili miestami celkom slusne a ziadny problem. Akurat trochu hucia, co bude asi hrubym dezenom. Po prechode z origo Bridgestoniek to bolo dost vyrazne, ale neskor uz som to ani nevnimal. Vydrz budu mat asi tiez celkom dobru, zatial ubudla tak 1/3 dezenu. Takze ja davam | |
|
| |
Tibi
Počet príspevkov : 267 Mesto : Žilina
| Predmet: Re: Dostupnost pneu HEIDENAU K 60 SCOUT na Slovensku Ut 17 apríl 2012 - 10:33 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Dostupnost pneu HEIDENAU K 60 SCOUT na Slovensku | |
| |
|
| |
| Dostupnost pneu HEIDENAU K 60 SCOUT na Slovensku | |
|