| Bočné hlinikové/plastové kufre | |
|
|
|
Autor | Správa |
---|
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Bočné hlinikové/plastové kufre Št 6 august 2009 - 11:26 | |
| Zdroj: :idea: www.bighusky.cz :idea: Český výrobca, značka "BIG HUSKY" - sú dosť podobné Traxxom ale krajšie, lacnejšie a podľa mňa aj kvalitnejšie. Kufre sú zvárané a aj nitované. Štandart sú strieborné, za 500Kč ich spravia čierne... V tomto roku ku kufrom začali montovať aj chrániče spodných rohov kufra a gumenné nožičky je možné si priobjednať držiak na 2 či 3lit. kanister na zadok kufra - to všetko pre kufre EVO3. Robia to aj špeciálne pre V-Stroma. Nezabúdajte objednať pravý kufor užší kvôli výfuku... Poobede keď prídem domov, napíšem aký je vhodný pomer kufrov... Bez držáku kanystru cena kufra jen 3750KčCena 4150Kč/ks s držákem kanystru a kanystr 2 nebo 3lCena trubkových nosičů 3750 KčSlavo | |
|
| |
Lubenko Anonymný
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre Ne 9 august 2009 - 11:08 | |
| Ja som uz zakupil TRAX-y :) |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre Pi 21 august 2009 - 10:41 | |
| hej hej v pohode Lubenko,
tuto temu som skor myslel ako prezentacie bocnych kufrov pre tych co zvazuju kupu aby to mali lahsie a aby si vedeli porovnat. Ja osobne by som si napriklad Traxy nekupil lebo su na mna drahe a dizajnovo nic moc... A co je pre mna priorita, aby pravy kufor bol uzsi kvoli vyfuku na DLku, aby som nebol do jednej strany širší... Neviem či Traxy robia taketo páry kufrov špecialne na DLko ale výrobca ktorého som uviedol má v ponuke špecializáciu na DL.. | |
|
| |
Lubenko Anonymný
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre Pi 21 august 2009 - 20:25 | |
| Slavo: Suhlasim design je vec vkusu . Niekomu sa paci, niekomu nie. Mam obidva rovnake 37l a nemam s tym ziadne problemy. Samozrejme nechcem tym tvrdit ze neexistuju lepsie. |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre Pi 21 august 2009 - 21:44 | |
| Inak aj moje zagresy su rovnako velké oba, tiež no problém, aspon sa mi vmestí viac vecí...ale jasne, že všetko je to vec vkusu a financií. | |
|
| |
Lubenko Anonymný
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre So 22 august 2009 - 6:47 | |
| Inak len pre informaciu co sa tyka ceny tak komplet: 2 bocne kufre 37l, drziak trubkovy na DL650, popruhy na nosenie kufrov, zamky na kufre, zamky drziakov, a este nejaka mala bizuteria ma stala spolu: 493 EUR. :( |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre So 22 august 2009 - 10:51 | |
| takto som si to predstavoval. Podat clenom relevantnu informaciu a hlavne cenovu ponuku kufrov a ked ich aj mas tak aka je spokojnost...
Urcite tu neriesme dizajn... | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre So 22 august 2009 - 10:55 | |
| a ešte ma napadol jeden výrok z 21.dielu môjho najobľúbenejšieho seriálu 30 prípadov Majora Zemana, citujem:
"hold někdo je na blondínky, někdo na černé... ale medzi náma, ve farbě vlasú to neni..."
Houk,
Slavo | |
|
| |
Mirco
Počet príspevkov : 302 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre So 22 august 2009 - 11:24 | |
| | |
|
| |
milo
Počet príspevkov : 131 Mesto : Lipany, Slovakia
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre So 22 august 2009 - 14:25 | |
| | |
|
| |
milo
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre Pi 18 september 2009 - 19:54 | |
| prišiel mi mail zo styx.sk,majú teraz dobrú akciu na TRAX-i | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre So 19 september 2009 - 8:36 | |
| mohol by si to tu skopirovat, cena & model traxxov. Mozno to bude pre niekoho zaujimave. vdaka | |
|
| |
milo
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre Po 21 september 2009 - 13:22 | |
| | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre Po 21 september 2009 - 16:47 | |
| tak tie bocne 46L cierne za 155Eur alebo strieborne 144Eur je dobra cena. viem, ze sli po nejakych 250 Eur??? | |
|
| |
milo
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre Ne 15 november 2009 - 7:49 | |
| | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre Ne 15 november 2009 - 11:52 | |
| na jednej z tych fotiek vidno ze lavy kufor (na strane vyfuku) je mensi a pravy je vacsi.. Takze to som rad, ze vyrobcovi konecne prdlo v bedni ze jeden musi byt mensi od druheho. Givi, s tymi hlinikovymi kuframi ma potesili. urcite si pozriem ich ponuku co to bude stat v 2010 lebo planujem kupovat bocaky... tie moje robene uz dosluhuju.
ale predpokladam, ze u SK predajcu to bude cez 200 Eur/ks... | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre Po 7 december 2009 - 12:27 | |
| plánujem ísť do tej firmy čo robí Big Husky pravdepodobne niekedy v januari. Su vedla Ostravy takže to nieje daleko.. este im budem písať tak sa potom termín doladí.. Budem kupovať bočné AL kufre. Ak niekto chce, v aute budú ešte 2 volné miesta.. Pôjde so mnou Bajker pravdepodobne... | |
|
| |
bajker
Počet príspevkov : 436 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre Ut 8 december 2009 - 0:43 | |
| no jasne tiez to mam v plane tam ist. Aj ked priznam sa ze som sa zalubil do ciernych Traxx-ov :-) | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre Ut 8 december 2009 - 21:13 | |
| |
|
| |
milo
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre Po 18 január 2010 - 17:40 | |
| | |
|
| |
hooopy
Počet príspevkov : 21 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre Ne 7 marec 2010 - 14:13 | |
| az budem mat moznos, t znova s k tomu vratim a prepocitam to..ale ked som riesil kufre, ale ked som si prepocital kufre bighusky, dostal som sa skoro na cenu traxov. a tie sa mi pacia viac. to co pise slavo, ze nemaju moznost volby velkosti kvoli umiestnenenmu vyfuku na 650-ke, da sa to riesit kupou jedneho kufru o mensom objeme (37L)..co je 5cm rozdiel v sirke kufra. tato moznost tam je a zda sa mi velmi elegantna. Navyse sa neviem akosi zmierit so systemom uchytenie pouzivanym na Bighusky..a to su tie ich puky. v porovnani s nejakym cvak od sw-motech je to nebe a dudy. mam rad cistu pracu aj keby som mal vyhodit o 100€ viac. Ja osobne by som siel a predpokladam, ze az to bude aktualne, aj pojdem do traxov. momentalne jazdim s plastakmi za 60€/kus. | |
|
| |
Lubenko
Počet príspevkov : 102 Mesto : Detva
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre Ne 7 marec 2010 - 17:39 | |
| No ja mam traxy obidva rovnake a nijako ma to neobmedzuje ani pri plne nalozenej jazde. Inak system uchytavania a skladania nema chybu ... | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre Ne 7 marec 2010 - 17:46 | |
| Súhlasím. Už druhý rok používam TRAX-ky a maximálna spokojnosť. Tiež som si zvolil dva rovnaké veľkosti a je to tak podľa mňa lepšie. Mal som totiž možnosť porovnať, dokonca na dvoch vedľa stojacich V-Stromoch, kde na jednom boli naložené TRAX-ky rovnakej veľkosti, na druhej 37 a 45 l čo oveľa viac bilo do očí. A taktiež nemám žiadne zlé skúsenosti ak ich mám plne naložené. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre Ne 7 marec 2010 - 17:50 | |
| tak prave som si objednal BIG HUSKY, koncom mesiaca pojdem pre ne do Ciech...
Dal som si 46lit lavy / 40lit pravy v BLACK prevedeni...
Skusenosti atd. pridam neskor po nejakom case pouzivania..
Slavo | |
|
| |
milo
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre Ne 7 marec 2010 - 17:51 | |
| podľa predbežného prieskumu trhu zatiaľ najlepšia cena Trax-ov na www.motech.cz a kontakt "pego" je od vstrom.cz,škoda,že som nemal voľné financie,keď mali akciu v Styxe | |
|
| |
hooopy
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre Ne 7 marec 2010 - 19:52 | |
| milo..o tej akcii som nevdel..ale keby som vedel uz ich mam doma.... tiez ma to mrzi. skor ma zaujima otazka: ked boli schopní to predavat za á 150€, ako je mozne ze to stoji á 230€? | |
|
| |
Lubenko
Počet príspevkov : 102 Mesto : Detva
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre Ne 7 marec 2010 - 20:09 | |
| Ja som kupil : 2 bocne kufre 37l, drziak trubkovy na DL650, popruhy na nosenie kufrov, zamky na kufre, zamky drziakov, a este nejaka mala bizuteria ma stala spolu: 493 EUR. :( Minuly rok v lete mali akciu v http://www.norcobikes.sk/web/norco.php?act=uvod . | |
|
| |
milo
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre Po 8 marec 2010 - 8:26 | |
| hooopy,u nás si predajcovia nedávajú maržu 20%,30% ale rovno násobia 2x,3x.....tak preto | |
|
| |
milo
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre Po 8 marec 2010 - 12:39 | |
| tak som našiel ešte trošíčka lepšiu cenu www.motorkar.net ,ale asi by som sa njskôr skúsil dohodnúť s "pegom" | |
|
| |
hooopy
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre So 13 marec 2010 - 23:25 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Bočné hlinikové/plastové kufre | |
| |
|