| pokles otáčok | |
|
+9Zolike bruno75 Tolan mode tašan michal vavrinec Easyrider Slavo dano dl 13 posters |
|
Autor | Správa |
---|
marecek
Počet príspevkov : 591 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: pokles otáčok Ne 6 máj 2012 - 20:53 | |
| no easy uz aj mne sa tato zavada prejavila pri preradovani ci podradovani.. urobi to taky tupy zvuk akoby spalovanie preslo v skorsom ci neskorsom case v a to prinutilo motor zastavit.. hm taky neriadeny vybuch v niektorom z valcov.. zatial sa mi to stalo za 3000 km zo 3-4 razy. uvidim ako sa to bude dalej prejavovat lebo pocitac o nastaveni predzapalu nic zle nepovedal.. tak daj prosim pototm vediet co tebe pomohlo. ale mne zatial v servise pomoct nevedia a napriklad teraz pri pojazdeni z BA do namestovo a nazad ani raz..
zelam uspesne doriesenie problemu do vyjazdu
marek
PS: jeden znamy mi raz poradil co som este teda priznam sa neskusil, dodat cistiaci pripravok do palivoveho systemu.. ale logicky by to malo mat aj suvis so srktiacou klapkou.. | |
|
| |
marecek
| Predmet: Re: pokles otáčok Ne 6 máj 2012 - 21:10 | |
| | |
|
| |
marecek
| Predmet: Re: pokles otáčok Ne 6 máj 2012 - 21:16 | |
| | |
|
| |
marecek
| Predmet: Re: pokles otáčok Ne 6 máj 2012 - 21:27 | |
| | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: pokles otáčok Ne 6 máj 2012 - 21:49 | |
| Vďaka Marek. Pravda je však taká, že sám to nezvládnem. Spoliehal som sa na autorizovaný servis lebo oni tieto veci by mali ovládať. Ale okrem toho že mechanik zalamoval rukami nad počítačom že je všetko v poriadku a odpojil mi ukazovateľ zaradenej rýchlosti, tak nič nespravil. Tieto možné problémy so škrtiacou klapkou a pod. ani do reči neprišli. Veci sa majú tak, že pred cestou do Turecka som si zobral motorku do Suzuki servisu na kompletný servis, vrátane nastavenie ventilov, synchron. Neviem či tam došlo k chybe alebo táto závada by sa prejavila tak či tak. Ale čas sa mi kráti a nechcem si ani pomyslieť ako dopadnem v 12 miliónovom Istanbule keď mi motor skape na každej križovatke. | |
|
| |
marecek
| Predmet: Re: pokles otáčok Ne 6 máj 2012 - 22:18 | |
| hm... no nevyzera to dobre.. ja by som sa pokusil v utorok riadne pojazdit lebo zavada sa zvykne prejavovat coraz viac a ak si s tym nebudu vediet poradit v suzuki tak ti skusim u mareka /servisak/ vybavit promptny termin nech ti na to pozrie.. zvycajne mi odstranil vsetko a hlavne sa mu to bude chciet aj otvorit a najst problem...dalej v petrzalke mame chalana u nas dolu v garaziach ktory nadstavuje predzapal.. ci to nebude aj tym.. dako rozladene hm.. ak si s tym nebudes vediet dat rady kludne mi volaj 0903 258 067 netvrdim ze ti pomozem ale minimalne by som som ti odporucil ludi o ktorych si mylsim ze by to mali pozriet a snad by to mali aj opravit ku tvojej spokojnosti i ked je to vazne problematicka zavada a tazko sa hlada.. /zvycajne to byva hlupost/ vsetko dobre zelam.. marek.. | |
|
| |
mode
Počet príspevkov : 216 Mesto : Martin
| Predmet: Re: pokles otáčok Po 7 máj 2012 - 16:20 | |
| Easy, robí ti to aj na volnobehu ked maš v otackach a prudko ubereš ? | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: pokles otáčok Po 7 máj 2012 - 16:30 | |
| Nie, iba keď radím rýchlosť aj to smerom dole. Smerom hore radím svižnejšie, tak nestihnú padnúť otáčky. Voľnobeh je pritom v poriadku. Keď mi skape motor, štartuje na šupu. | |
|
| |
marecek
| Predmet: Re: pokles otáčok Po 7 máj 2012 - 20:24 | |
| dnes som sa o tebe bavil s mojim mechanikom.. odhaduje to na skrtiacu klapku a treba precistit.. keby to vraj boli cidla tak by blbol hlavne volnobeh.. keby sviecky zly tah a nedokonaly volnobeh.. dalsie sprievodne javy dymenie a zahadzana sviecka.. cize on si mysli klapky.. skus za to nic nedas.. | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: pokles otáčok Po 7 máj 2012 - 21:05 | |
| Vďaka za pomoc Marek. Určite to dám skontrolovať. | |
|
| |
marecek
| Predmet: Re: pokles otáčok Ut 8 máj 2012 - 10:33 | |
| sak daj vediet ako si dopadol. ale ak by bola spinava tak by to malo byt tym.. dnes idem s priatelkou pojazdit.. zelam krasny den...
marek | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: pokles otáčok Ut 8 máj 2012 - 17:16 | |
| Zajtra idem do Hlohovca, skúsia tam niečo poriešiť a potom uvidím. V každom prípade, ak sa nato príde, dám vedieť lebo viem že nie len ja mám taký problém s motorkou. | |
|
| |
MILANM
Počet príspevkov : 219 Mesto : Drahovce,Slovakia
| Predmet: Re: pokles otáčok Ut 8 máj 2012 - 17:36 | |
| | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: pokles otáčok Ut 8 máj 2012 - 17:39 | |
| Áno, presne tam. Poznáš? Máš skúsenosti? | |
|
| |
MILANM
Počet príspevkov : 219 Mesto : Drahovce,Slovakia
| Predmet: Re: pokles otáčok Ut 8 máj 2012 - 18:01 | |
| Tiež som nikde nepochodil v značkovom servise a tam mi to opravili,spatné palivové čerpadlo,nad 7000ot sa jej už moc nechcelo. | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: pokles otáčok Ut 8 máj 2012 - 18:37 | |
| Aj ja pevne dúfam že po zajtrajšku už bude problém so skapínaním miunulosťou. Uvidím. Potom dám vedieť ako to dopadlo. | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: pokles otáčok St 9 máj 2012 - 13:15 | |
| Dnes som bol v Hlohovci vo fastbikes web . Aj touto cestou by som chcel poďakovať za nezištnú pomoc Tolanovi, zato že bol so mnou a mechanikovi prekladal do pre neho zrozumiteľnej technickej reči moje vysvetlenie že motor robí brrrmmm, brrrmmm...potom brm, brm a keď robí br, tak skapal. Takže zatiaľ len tak laicky (snáď Tolan doplní a opraví, keď som to zle napísal): Pri kontrole a štelovaní plynu ihneď zistili že mám pokazený senzor plynu (nový stojí 80€). Ďalej zistili že zatiaľ v nemenovanom autorizovanom servise po nastavení ventilov buď mi nenastavili synchron alebo to spravili úplne zle. Tie dva valce mi ladili spolu asi tak ako škótske gajdy a elektronická gitara. Takže synchron mi nastavili tak ako to má byť (ihneď to bolo cítiť na chode a ťahu motora), senzor mi objednali, tak ma čaká ešte jedna návšteva. Samozrejme bodku za celú vec dám iba vtedy, ak ani po viac km-och sa neprejaví závada so skapínaním motora. Dám vedieť. | |
|
| |
Roman Jakub
Počet príspevkov : 128 Mesto : Beroun (Czech Republic)
| Predmet: Re: pokles otáčok St 9 máj 2012 - 15:20 | |
| Upřímně doufám, že to bylo tím. Ta nejistota před dlouhou cestou je nepříjemná. Držím palce, ať je po problémech. | |
|
| |
dano dl
Počet príspevkov : 64 Mesto : Stara Lubovna
| Predmet: Re: pokles otáčok Po 14 máj 2012 - 19:13 | |
| nazdar chalani po rozhovore na Orave kde mi radil Mates CZ že mám naliať olej do paliva aby sa premazalo čerpadlo , po dvoch prejazdených nádržiach sa chyba .... zatiaľ .... neprejavila | |
|
| |
mode
Počet príspevkov : 216 Mesto : Martin
| Predmet: Re: pokles otáčok Ut 15 máj 2012 - 7:14 | |
| - lukyluciano napísal:
- nazdar chalani po rozhovore na Orave kde mi radil Mates CZ že mám naliať olej do paliva aby sa premazalo čerpadlo , po dvoch prejazdených nádržiach sa chyba .... zatiaľ .... neprejavila
Ja dávam do benzínu toto-(aj do auta) - myslím že to plní aj ten účel čo ti poradil mates. http://obchod.damoslovakia.sk/vif-super-benzin-aditiv-500ml/ | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: pokles otáčok Ut 15 máj 2012 - 14:38 | |
| Tiež používam VIF. Aj do auta aj do motorky. Beriem so sebou aj do Turecka. Ale žiaľ môj problém so skapínaním motora nespôsobuje nekvalitný benzín. | |
|
| |
Henrich
Počet príspevkov : 330 Mesto : Malinovo
| Predmet: Re: pokles otáčok Ut 15 máj 2012 - 20:36 | |
| Chalani kde kupujete ten VIF. Ak sa to niekdo chysta obiednavat a je z okolia BA dajte vediet. vzal bz som jednu na skusku. Vdaka
Heno
| |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: pokles otáčok Ut 15 máj 2012 - 20:52 | |
| Práve dnes som si ho kúpil tu: eOILMajú kamenný obchod na Hraničnej 3, v BA. | |
|
| |
Henrich
Počet príspevkov : 330 Mesto : Malinovo
| Predmet: Re: pokles otáčok Ut 15 máj 2012 - 20:58 | |
| zajtra tam skocim. Dakujem Easyrider | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: pokles otáčok St 16 máj 2012 - 17:24 | |
| Dnes som sa vrátil do Fastbikes v Hlohovci, kde mi vymenili ten senzor plynu. Cestou domov sa motor správal citeľne lepšie, nedusilo, netrhalo pri podradení. Tak teraz už naozaj dúfam že mám po probléme. Po návrate z Turecka dám vedieť. | |
|
| |
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: pokles otáčok St 16 máj 2012 - 18:13 | |
| Paráááda Ferino. Verím, že už bude šlapať ako má Mrzí ma že tam kde ti mali pomôcť... veď vieš Nechcem to tu písať... | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: pokles otáčok St 16 máj 2012 - 18:16 | |
| Ani ja to tu nechcem riešiť. Mám na nich môj názor a poučenie do budúcna. | |
|
| |
marecek
| Predmet: Re: pokles otáčok St 16 máj 2012 - 18:46 | |
| ahoj eyasyno. super som rad dobre vedet .. sranda ze aj s mojim autom mi pomohol tuningovy servis.. a v porsche interauto si nevedeli dat rady s nastavenuim vysokotlakeho cerpadla
marek | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: pokles otáčok St 16 máj 2012 - 18:58 | |
| Áno, Fastbikes je garážová firma ale cítil som sa tam príjemnejšie ako v autorizovanom servise Suzuki. Všetko čo robil mi vysvetlil (ja som sa tváril že to chápem), poradil, kávičku spravil . Som spokojný, a keď nabudúce budem niečo potrebovať okolo nastavenia motora, určite sa sem vrátim. | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: pokles otáčok St 6 jún 2012 - 10:34 | |
| Takže po cca. 10000 km mi ani raz neskapal motor. Počas výpravy do Turecka celý čas pekne pracoval a môžem vám povedať že dostal zabrať. Vo Fastbikes odviedli naozaj dobrú prácu a všetko mi nastavili tak ako to má byť. Túto firmu Fastbikes čistým svedomím odporúčam všetkým, ktorí máte problém s motorom | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: pokles otáčok | |
| |
|
| |
| pokles otáčok | |
|