| Pneu | |
|
+9Jarikl Tolan MILANM roksorko Tibi roxor Roman Jakub mode Dodo 13 posters |
Autor | Správa |
---|
Dodo
Počet príspevkov : 12 Mesto : Piestany
| Predmet: Pneu Ne 2 december 2012 - 11:04 | |
| Zravim.Mam pneu Dunlop TrailMax D607 a su nerovnomerne zodrane ako predna tak aj zadna po stranach a v nakonoch to dost huci.Vie mi niekto poradit cim je to sposobene? Su uz skoro zodrane tak pojdu nove len sa bojim aby sa to nestalo aj na novych | |
|
| |
mode
Počet príspevkov : 216 Mesto : Martin
| |
| |
Roman Jakub
Počet príspevkov : 128 Mesto : Beroun (Czech Republic)
| Predmet: Re: Pneu Po 3 december 2012 - 12:51 | |
| Rozhodně bych začal nastavením podvozku, stavu vidlí, výměny oleje v nich. Tam to začíná. Pak správné huštění pneumatik a vyvážení.. Až jako poslední bych viděl jízdní styl. Takže otázka zní. Jak máš starý motocykl, kolik najeto, kdy jsi naposledy měnil olej ve vidlích a máš správně nastavený podvozek? | |
|
| |
Dodo
Počet príspevkov : 12 Mesto : Piestany
| Predmet: Re: Pneu Po 3 december 2012 - 20:08 | |
| No predna nieje tak zoslahana ako zadna,inak je to model 2007 a mam najazdene 23 000km.Olej som nemenil vo vidlach a su nadstavene na stred a zadok na tvrdo max.lebo vecsinou chodime dvaja.Myslim si ze to bude asi stylom jazdy alebo pneu. no neviem,preto ziadam o radu Ked som ho kupil pred rokom tak boli tie pneu v poriadku a asi po 9 000km takto dopadli Este dodam ze som zaciatocnik tak behom toho roka som sa na tom ucil jazdit. | |
|
| |
roxor
Počet príspevkov : 31 Mesto : P Ulany
| Predmet: Re: Pneu Po 4 marec 2013 - 21:42 | |
| To nerovnomerné zjazdenie pneu bude asi tým že to je dvojzmesová, po krajoch je mäkšia aby držala v náklonoch a stred je tvrdší pre dlhé dialničné jazdy. Podobne sa mi opotrebovali aj Metzeler na predošlom tátošovi. A dokonca zadnú Pirelku diablo som zjazdil za jednu sezonu cca 7000km. | |
|
| |
Tibi
Počet príspevkov : 267 Mesto : Žilina
| Predmet: Re: Pneu Po 4 marec 2013 - 22:07 | |
| Dvojzmes je super vec na dlhych jazdach dialnicou sa nespravy na strede plocha lebo je stred tvrdsi a na to je to spravene . A kraj je maksi a to je parada pri naklonoch drzi to ako cert aj ked je motorka full plna 2ludia 3kufre Preto som kupil teraz nove Anakee 3 uz sa tesim ked prezujem | |
|
| |
roksorko
Počet príspevkov : 4 Mesto : Košice- okolie
| Predmet: Re: Pneu Po 20 máj 2013 - 20:31 | |
| Nazdar neviem či mi niekto vie poradit mam skoro podobny problem so zadnou pneu Pireli scorpions STROMA mam od januara najazdene zatial okolo 4000 tis. km a zadna pneu je zjazdena uplne ale len na lavej strane prava strana je ok nastavenie aj vyvaženie ok v com moze byt problem? nechcem tam dat novu gumu a potom po 4000 km to bude to iste tak ma porazi vie mi niekto poradit dik | |
|
| |
MILANM
Počet príspevkov : 219 Mesto : Drahovce,Slovakia
| Predmet: Re: Pneu Ut 21 máj 2013 - 16:48 | |
| Koleso maš vycentrované dobre?Rysky na kyvke sú na oboch stranách rovnako? | |
|
| |
roksorko
| Predmet: Re: Pneu St 22 máj 2013 - 20:27 | |
| Rysky na kyvke sú na oboch stranách rovnako dokonca som to meral aj posuvnym a je to ok . este skusil dat vyvažit do ineho servisu co to urobi | |
|
| |
Tolan
Počet príspevkov : 577 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: Pneu Pi 24 máj 2013 - 8:29 | |
| a kedy ti to zacalo robit? motorku mas neburanu? kupoval si novu? | |
|
| |
Jarikl
Počet príspevkov : 51 Mesto : Jacovce
| Predmet: Re: Pneu Pi 24 máj 2013 - 22:26 | |
| Ahoj. Najskôr by som začal zmeraním tlaku v pneu. Podhustené gumy vedia robit divy. Ja som mal po zime mäke pneu. Vpredu triaslo kormanom a vzadu kĺzalo. Dofúkal som a všeto super. Mäka guma sa aj nerovnomerne zjazdí. Zasa prehustená býva doskákaná. | |
|
| |
roksorko
| Predmet: Re: Pneu So 25 máj 2013 - 20:34 | |
| No ja som kupil Stroma v januari je to jazdenka 2005 r. a ci bola burana neviem a pneu bola nova a doteraz som najazdil okolo 4tis km a musim gumu vymenit lebo je v riti zistil som to postupne jak sa ojazdila ale neviem prečo len z ľavej strane prava strana je ok a keby nebol dobry tlak v pneu ojazdila by sa z oboch stran rovnomerne a nie len na lavej si myslim. A ked pustim riadidla moto ide krasne rovno netrasie nic zajtra dam foto. | |
|
| |
Jarikl
Počet príspevkov : 51 Mesto : Jacovce
| Predmet: Re: Pneu So 25 máj 2013 - 21:37 | |
| Len či nerobí motorka dve stopy. Ak je skrížený trošku rám a roby dve stopy vtedy derie jednu stranu pneu. | |
|
| |
Tolan
| Predmet: Re: Pneu Ne 26 máj 2013 - 19:09 | |
| Hm...to nasere...vyzera ze to bude skrizene...zrejme to bola uz spekulacia od predajcu ked tam boli nove gumy....skus sa niekde popytat na nejaku stolicu kde by to vedeli zmerat. | |
|
| |
roksorko
| Predmet: Re: Pneu Ne 26 máj 2013 - 19:43 | |
| takto to vyzera v stredu idem dat novu a este skusime pozret na vyvazenie ci je fakt dobre vyvazena dufam ze to bude ono lebo ked bude skrivena porazi ma | |
|
| |
Tolan
| Predmet: Re: Pneu Po 27 máj 2013 - 9:26 | |
| s vyvazenim sa velmi nemusis zaoberat...na tom prd zalezi, to je dolezite len pre vysoke rychlosti....ja som stratil z disku vsetko olovo (bolo zle prilepene) a nepostrehol som ziadnu zmenu, jazdil som normalne cely cas bez neho. | |
|
| |
Captain
Počet príspevkov : 28 Mesto : Vlasky
| |
| |
zbrdlowski
Počet príspevkov : 24 Mesto : Trenčín
| Predmet: Re: Pneu Ut 25 jún 2013 - 11:12 | |
| Chlapi, trošku od veci - ale nie úplne. Viete mi poradiť aké idú ložiská do zadného kolesa na DL 1000 K3 ?
Nechce sa mi to kupovať niekde cez eshop + dobierka, keď by sa to malo dať zohnať aj lokálne si myslím... | |
|
| |
kixo
Počet príspevkov : 62 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: Pneu Ut 25 jún 2013 - 14:49 | |
| Ahoj daj presne udaje o bike rok vyroby,neviem či su všetky rovnake ale čo som našiel v katalogoch tak su tam 20x47x14 to je označenie japoncov a podla prevodnika na našu normu su to 6204 C.Su bežne dostat u nas. | |
|
| |
rikardo-123
Počet príspevkov : 211 Mesto : Šoporňa
| Predmet: Re: Pneu Ut 25 jún 2013 - 18:36 | |
| | |
|
| |
zbrdlowski
Počet príspevkov : 24 Mesto : Trenčín
| Predmet: Re: Pneu St 26 jún 2013 - 7:21 | |
| Vdaka za tipy chlapi. Idem to skusit pozriet. | |