Pamätám si na svoj prvý film, Nordkapp Tour 2010, ktorý som strihal a robil na domácom PC cca 4 mesiace.
Počas práce na filme mi aj 20x denne systém zamrzol a skolaboval. Bola to silná skúška nervov ale nakoniec
som to predsa len nejak dokončil. Odvtedy som zmenil software, naučil sa oveľa viac ako robiť filmy ale
vtedy to bol prvý film a začiatky sú ťažké. Film bol predstavený aj na Ružomerskom festivale moto-filmov
a nezabudnem na suché skonštatovanie pár borcov zo stránky ****** že to bol úplne na hovno film.
Bola to riadna podpásovka...
Píšem to pretože najľahšie je do nováčika si kopnúť ale dať mu užitočnú radu, to dokáže len skúsený
človek a hlavne aj rozumný.
Preto Vás prosím, treba rátať s tým, že toto je ZOLIKEho prvý film a treba sa na to aj tak pozerať.
Užitočné rady sú len a len vítané.
Môj názor:
Veľmi pekná práca Zolike. Do budúcna doporučujem pridať viacej statických záberov a eliminovať tie
roztrasené a zábery z prilby. Opatrne aj so zoomovaním - niekedy veľmi rýchle zväčšenie obrazu...
Inak paráda, dôležité je že som cítil tú atmosféru ktorú ste prežívali
Tu je link na pozretie dokumentu. Okolo 22:00 ako obyčajne, bude link uzamknutý.
https://youtu.be/_rbChydZaDYPríjemné sledovanie,
Slavo
EDIT: Vyhviezdickoval som menovanu stranku aby sa zbytocne okolo nich netocila tema. Dik za pochopenie.
Slavo