| Dnešný výjazdík - západ slnka v SC | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Dnešný výjazdík - západ slnka v SC Ut 26 február 2013 - 18:34 | |
| Dnes to vonku vyzeralo celkom fajn, tak som po práci naskočil na Grétku a dali sme pekných 65km pri západe slnka... Niečo som aj natáčal, skúsim rýchlo niečo postrihať a šupnúť na jútub. Inak, motorečka má neskutočný fun fuctor, ide to jak delo. Bohužiaľ je ešte v zábehu tak sa snažím len tak ako panic ale Grétka by chcela viac... | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Dnešný výjazdík - západ slnka v SC Ut 26 február 2013 - 20:12 | |
| | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: Dnešný výjazdík - západ slnka v SC Ut 26 február 2013 - 20:23 | |
| Ale to nie je Senec ale Jelka, pri Malom Dunaji . Kua, a žiadny off-road? | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Dnešný výjazdík - západ slnka v SC Ut 26 február 2013 - 20:39 | |
| zabudol som si zapnut kameru cestou spat, bol ale taky ako keby ani nebol. este nechcem velmi pokial je Gretka v zabehu. I ked ona by chcela :) | |
|
| |
dano dl
Počet príspevkov : 64 Mesto : Stara Lubovna
| Predmet: Re: Dnešný výjazdík - západ slnka v SC St 27 február 2013 - 9:26 | |
| Toto nieje fér ja tu mám kopec snehu a ty jazdíš
| |
|
| |
genius
Počet príspevkov : 104 Mesto : levice
| Predmet: Re: Dnešný výjazdík - západ slnka v SC St 27 február 2013 - 19:22 | |
| no ja idem jazdit zajtra konecne mam volno | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Dnešný výjazdík - západ slnka v SC Št 28 február 2013 - 17:36 | |
| | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: Dnešný výjazdík - západ slnka v SC Št 28 február 2013 - 19:40 | |
| Dráždiš, dráždiš... . Ja som dnes videl babu v minisukni. To je neklamné znamenie, že jar sa blíži. | |
|
| |
marecek
Počet príspevkov : 591 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Dnešný výjazdík - západ slnka v SC Št 28 február 2013 - 19:45 | |
| ano easy.. ked vidime suknu uz vieme ze sa da "pojazdit" | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: Dnešný výjazdík - západ slnka v SC Št 28 február 2013 - 19:52 | |
| Presne tak. Veď aj Slavo písal, že jazdil na babe a že bola mokrá | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Dnešný výjazdík - západ slnka v SC Št 28 február 2013 - 20:27 | |
| dnes som mal doobeda jedno pracovné stretnutie so zákazníkom (sieťou) a mali nejaké nedostatky, ktoré som vyriešil s vedúcou. Hovorí mi: "prosím Vás, ešte to vysvetlite aj kolegyni čo pracuje za pokladňou". Následne poslala za mnou šťavnatú 20 ročnú babu s nádhernými hnedými očami, vlasmi krásne čiernymi až po zadok, ktorá zažmurkala na mňa, mne sa zatriasli gule v gacoch a vedel som, že tie krásne dve jablčka ktoré na mňa vykukli spod trička, niesu ovocie... Ach jo, už nech je JAR !!! | |
|
| |
rikardo-123
Počet príspevkov : 211 Mesto : Šoporňa
| Predmet: Re: Dnešný výjazdík - západ slnka v SC Št 28 február 2013 - 20:38 | |
| | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Dnešný výjazdík - západ slnka v SC Št 28 február 2013 - 20:48 | |
| Moja Samoška, Blatné | |
|
| |
rikardo-123
Počet príspevkov : 211 Mesto : Šoporňa
| Predmet: Re: Dnešný výjazdík - západ slnka v SC Št 28 február 2013 - 20:56 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Dnešný výjazdík - západ slnka v SC | |
| |
|
| |
| Dnešný výjazdík - západ slnka v SC | |
|