Popis: Nový kufr EVO4 pro sezónu 2013 / Rozměry stejné jako má EVO3 /
Dostupné: od 04/2013 skladom
Cena: do 4500Kč, včetně dvou zámků - petlic!
Kontakt: Roman Poledník +420 739 626 562 (snáď nezmenil číslo, toto mám uložené v mobile.)
Slavo
hltac
Počet príspevkov : 332 Mesto : Bratislava
Predmet: Re: Big Husky - nový model kufrov pre r.2013 EVO-4 Po 1 apríl 2013 - 12:21
Vypadaju dost dobre,..
Roman Jakub
Počet príspevkov : 128 Mesto : Beroun (Czech Republic)
Predmet: Re: Big Husky - nový model kufrov pre r.2013 EVO-4 Št 4 apríl 2013 - 12:56
Pěkná kopie BMW kufrů. Snad ho za to nebudou žalovat. Sorry, musel jsem
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
Predmet: Re: Big Husky - nový model kufrov pre r.2013 EVO-4 Št 4 apríl 2013 - 14:46
BMW kufrov?
Ved tie su taketo plastove, nie?
aha uz som nasiel ake si asi myslel, tieto ze?
ale tie BMW su ako pozeram trochu ine, kombinovane s plastom a na tvar kufrov asi neexistuje licencia. Ale to je mimo nas, len som sa nad tym pozastavil. Nenapadlo by ma, ze je nieco kopirovane a pod.
Ale s nami ako zakaznikmi to nema asi nic spolocne.
Roman Jakub
Predmet: Re: Big Husky - nový model kufrov pre r.2013 EVO-4 Št 4 apríl 2013 - 14:49
No to je spíš narážka na Poledníka, který napadá Marseluse, že od něj kopíruje. Takové rýpnutí, ale neberte to zle. Kufry to jsou hezký.
Slavo
Predmet: Re: Big Husky - nový model kufrov pre r.2013 EVO-4 Št 4 apríl 2013 - 14:52
to som nevedel Roman ze tam bolo nieco medzi Marselusom a B.Husky Marselusa poznam roky, bral som od neho kryt radiatora este na V-Stroma ale ved Marselus robi uplne iny styl kufrov ako Big Husky. Marselusove maju take ovela vacsie horne veko a su dost vysoke. To je podla mna uplne iny typ kufrov a to sa akoze oni dvaja nejak pohadali ci?
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
Predmet: Re: Big Husky - nový model kufrov pre r.2013 EVO-4 Št 4 apríl 2013 - 14:57
Istá podoba tam je, ale pri bočných kufroch ťažko vymyslieť tvar ktorý už neexistuje alebo aby sa aspoň nepodobal na už existujúci. Tie kufre od Big Husky vyzerajú dobre a tá cena je tiež bomba. A určite sú aj kvalitné. Vychádzam z toho, čo som videl predošlý model u Slava.
Slavo
Predmet: Re: Big Husky - nový model kufrov pre r.2013 EVO-4 Št 4 apríl 2013 - 15:02
viem ze aj Marselus robi top kvalitu a je to este aj kamarat ale ked tie jeho kufre su pre moju kozu strasne vysoke
on vlastne aj prezentuje kufre akoze na stroma. Na tenerku sa moc nehodia ale kvalitne urcite ze su
Slavo
Predmet: Re: Big Husky - nový model kufrov pre r.2013 EVO-4 Št 4 apríl 2013 - 15:17
inak, teraz odbocim. Ked som videl Yamahacke bocne kufre tak som sa zasmial a na moje počudovanie par ludi s tymi kuframi islo akoze juznu ameriku komplet a pod. tak neviem kade jazdili ale ja potrebujem riadne plechače čo niečo vydržia lebo viem že budem padať v teréne..
Roman Jakub
Predmet: Re: Big Husky - nový model kufrov pre r.2013 EVO-4 Št 4 apríl 2013 - 15:22
Třeba nepadají :-D.
Tohle je vždycky boj. Jestli opravdu pevné kufry nebo nějaké "papíráky". Například ty od BMW na ADV, co mám jsou docela muchlající. Ale když zase spadnu, kufr uletí a nezničí mi podsedlový rám. Pak na něj šlápnu (vyzkoušeno) a jednoduše ho srovnám do podoby, že ho zavřu a drží.
Jiný zase bude říkat, že potřebuje pořádný kufr, když na něj odloží motorku, aby ho ochránil a motorku taky. Jenže to pak můžeš právě ohnout ten podsedlák. Je to o náhodě, jak upadneš, jaké kdo má zkušenosti.
Musím říct, že mě ty BMW vyhovují.
Slavo
Predmet: Re: Big Husky - nový model kufrov pre r.2013 EVO-4 Št 4 apríl 2013 - 15:23
inak, sranda ze vo svete, specialne hlavne amici jazdia s takymi srandovnymi kuframi bars co zavesia na motorku a neriesia to..
ako tito angláni, take kufre mali sudruhovia za socíku
Slavo
Predmet: Re: Big Husky - nový model kufrov pre r.2013 EVO-4 Št 4 apríl 2013 - 15:26
no ja som v Rumunsku dal šípku do krovia v 60km/h a kufre to v pohode vydrzali.
asi ozaj zalezi ako kto padne a je to o nahode.
Easyrider
Predmet: Re: Big Husky - nový model kufrov pre r.2013 EVO-4 Št 4 apríl 2013 - 15:26
Sranda. Z diaľky vyzerali ako aktovky. Ale z blízka je evidentné že poznajú pády .
Slavo
Predmet: Re: Big Husky - nový model kufrov pre r.2013 EVO-4 Št 4 apríl 2013 - 15:36
napriklad tohto som myslel. ma origo plasťáky yamaha kufre a ten s tou motorkou teda presiel toho fakt neskutočne veľa. Ale na konci videa už má hlinikové kufre :) Asi predsa len niekde padol :D
Easyrider
Predmet: Re: Big Husky - nový model kufrov pre r.2013 EVO-4 Št 4 apríl 2013 - 16:53
Tú istú motorku som videl snáď 200x ale tie krásne krajiny len tak preskakujú v pozadí že som nestíhal ani sledovať. Ale to posledné foto pod tými oblakmi je krásne. Samozrejme ty si to sem dal kvôli kufrom .
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
Predmet: Re: Big Husky - nový model kufrov pre r.2013 EVO-4 Št 4 apríl 2013 - 20:01
To druhé videjko - fotky su proste nááádhera...
Slavo
Predmet: Re: Big Husky - nový model kufrov pre r.2013 EVO-4 Št 4 apríl 2013 - 20:23
žiadny sponzori, motorka nieje bmw a predsa prešiel pol sveta s prstom v zadku...
narážka na trt-KAČKU
Sergej
Počet príspevkov : 54 Mesto : Brezova pod Bradlom, Trencin
Predmet: Re: Big Husky - nový model kufrov pre r.2013 EVO-4 Pi 5 apríl 2013 - 9:32
ku kufríkom. Tie tvary sú podobné, vždy ide o ,,krabicu" zo skosenými hranami v podstate. Líši sa to iba tým, s koľkých častí to ,,dáš" dohromady, aký použiješ lem, veko, zrazenia hrán a pod. Ja som to vyriešil po svojom, keďže na ,,poriadne" kufre od výrobcov jednoducho nemám rozpočet, tak pár hodín modelovania, výkresovania a skúmania aký typ pre výrobu si zvolím, mi zabralo času. Pre mňa ako študenta je to dôležité, keď si za 3kufre zaplatím max. 40% ceny ako by ma stáli.
Na foto sú rozpracované kufre. Ešte treba kopec roboty spraviť na nich musím.
A k uchyteniu. Nezáleží aký máš pevný kufor-do istej miery. Ale ako je uchytený, človek môže mať ,,pancierový" kufor, ale ak bude uchytení na ,,vlásku" tak sa mu utrhne- a opačne. Preto pri svojich nosičoch som zvolil cestu,,montáže" nosiče sú z jednotlivých častí spojené skrutkami, a tak nemám žiadnu časť- ako u iných nosičov, že časť čo je zvarená k nosiču je napriamo na podsedlovke. Radšej krivý rám ako zlomenú podsedlovku. Ale ako bolo spomenuté záleží na páde, iné to je položenie na bok a iné položenie v jazde.
Slavo
Predmet: Re: Big Husky - nový model kufrov pre r.2013 EVO-4 Pi 5 apríl 2013 - 11:22
teda bordel tam máš ako u mňa v garáži
Milankodl
Počet príspevkov : 339 Mesto : Bratislava
Predmet: Re: Big Husky - nový model kufrov pre r.2013 EVO-4 Pi 5 apríl 2013 - 12:45
Pozerám že sa Ti tam vála aj nejaká dvaapula
Sergej
Počet príspevkov : 54 Mesto : Brezova pod Bradlom, Trencin
Predmet: Re: Big Husky - nový model kufrov pre r.2013 EVO-4 Pi 5 apríl 2013 - 18:48
Slavo- to nieje bordel, len veľa vecí na kope :D :D Milankodl- áno, Jawa 250kývačka r.v.1960, renováciu máme v pláne, naj. cca 150 000km bez porúch a opráv :)
Sponsored content
Predmet: Re: Big Husky - nový model kufrov pre r.2013 EVO-4