| nejde do otáčok | |
|
|
Autor | Správa |
---|
michalm3
Počet príspevkov : 14 Mesto : Martin
| Predmet: nejde do otáčok So 13 apríl 2013 - 21:05 | |
| mám problém...po zohriati na prevádzkovu teplotu začína nad 5000/5500 ot motor dusiť,nejde do výkonu.Stačí na chvilu vypnuť motor a všetko je chvilu v poriadku no potom ho opäť začne dusiť.Pri vymačknutej spojke ide do otačok bez problemu..filter,sviečky,palivo..všetko nové..pokial ste sa niekto stretol s podobnym problemom a viete poradiť,tak velká vďaka | |
|
| |
turista
Počet príspevkov : 94 Mesto : Žabokreky pri Martine
| Predmet: Re: nejde do otáčok Ne 14 apríl 2013 - 19:41 | |
| No cau.Nebude to ochrana motora? resp. vyskytla sa el. chyba a zapina sa ochranny rezim A motor to nepusti viac do otacok aby sa nieco nepobabaralo.Kedysi som mal takyto problem ale na aute a tiez mi ho od urcitych otacok akokeby dusilo.Nakoniec som to dal na diagnostiku a problem bol v eletronike ktoru napravili pocitacom.Ale bolo to na AUTE. To je cisto laicky nazor.Ale kazdopadne napis ked to poriesis aby sme vedeli Caves. | |
|
| |
Tolan
Počet príspevkov : 577 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: nejde do otáčok Ne 14 apríl 2013 - 19:54 | |
| To vypada na problem s dodavkou paliva...mozno upchaty palivovy filter. Predpokladam ze autodiagnostika neukazuje ziadnu chybu. | |
|
| |
michalm3
| Predmet: Re: nejde do otáčok Ne 14 apríl 2013 - 21:47 | |
| maš pravdu diagnostika nehlasi nič...tak isto si myslim,že to bude v dodavke paliva...cez tyždeň zhodím nadrž a pozriem sa na to...dufam,že to nebude problem...dám vedieť ako som dopadol:-) | |
|
| |
MILANM
Počet príspevkov : 219 Mesto : Drahovce,Slovakia
| Predmet: Re: nejde do otáčok Po 15 apríl 2013 - 17:55 | |
| - michalm3 napísal:
- maš pravdu diagnostika nehlasi nič...tak isto si myslim,že to bude v dodavke paliva...cez tyždeň zhodím nadrž a pozriem sa na to...dufam,že to nebude problem...dám vedieť ako som dopadol:-)
No mal som niečo podobné,vo Fastbikes mi vvyčistili čerpadlo chvilu to fungovalo a potom zas nič.Nakoniec bolo špatné celé čerpadlo,vymenili za nové v záruke. | |
|
| |
michalm3
| Predmet: Re: nejde do otáčok Ne 28 apríl 2013 - 19:57 | |
| vyčistené čerpadlo...zatial to šlape,tak snaď to bude fajn :-) | |
|
| |
mode
Počet príspevkov : 216 Mesto : Martin
| Predmet: Re: nejde do otáčok Po 29 apríl 2013 - 12:43 | |
| | |
|
| |
michalm3
| Predmet: Re: nejde do otáčok Po 29 apríl 2013 - 17:52 | |
| ťažko povedať...len som vyfukal čo sa dalo...bolo tam trošku špiny no nádrž bola čistá,tak neviem čím to mohlo byť..zatial to šlape no uvidíme časom | |
|
| |
MILANM
Počet príspevkov : 219 Mesto : Drahovce,Slovakia
| Predmet: Re: nejde do otáčok Po 29 apríl 2013 - 18:43 | |
| - michalm3 napísal:
- vyčistené čerpadlo...zatial to šlape,tak snaď to bude fajn :-)
Myslím,že bude slapať,mne to prestalo isť vždy po vyčistení už po 5km. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: nejde do otáčok | |
| |
|
| |
| nejde do otáčok | |
|