| Pokec k zrazu 2014 | |
|
+17Cliford turista Petzo smudloo69 Milankodl rikardo-123 Stanleyrider Tolan freedom5 Slavo vysoky sojuz16 marecek MartinM Zolike vladom Easyrider 21 posters |
|
Autor | Správa |
---|
turista
Počet príspevkov : 94 Mesto : Žabokreky pri Martine
| Predmet: Re: Pokec k zrazu 2014 Ne 25 máj 2014 - 23:13 | |
| Ozaj ,ako bolo v sobotu vecer mi sme uz neboli tak opiste niekto. | |
|
| |
freedom5
Počet príspevkov : 23 Mesto : Partizanske
| Predmet: Re: Pokec k zrazu 2014 Ne 25 máj 2014 - 23:40 | |
| Škoda,že som nemohol prísť,asi môžem len ľutovať....... | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Pokec k zrazu 2014 Po 26 máj 2014 - 17:51 | |
|
Naposledy upravil Zolike dňa Po 26 máj 2014 - 20:24, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
turista
| |
| |
MartinM
Počet príspevkov : 169 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Pokec k zrazu 2014 Ut 27 máj 2014 - 7:14 | |
| Tak tak..Tiez hodnotime obe vecerne posedenia pozitivne..bolo super...A tesime sa na dalsie stretnutia s vami... Vlado ked budeme mat cestu smer MT urcite sa ozveme...pozdravujeme aj polovicku :-) | |
|
| |
turista
| Predmet: Re: Pokec k zrazu 2014 Ut 27 máj 2014 - 7:39 | |
| | |
|
| |
Jano
Počet príspevkov : 45 Mesto : Kostolište
| Predmet: Re: Pokec k zrazu 2014 So 14 jún 2014 - 22:33 | |
| Ahojte vsetci! :) Som tu novy, preto sa chcem spytat, ci bude este nejaky zraz alebo ci byva len jeden v roku. Vdaka za info! ;) | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: Pokec k zrazu 2014 Ne 15 jún 2014 - 8:41 | |
| Ahoj Jano. Spoločných výjazdov býva viacero. Ale takéto väčšie zrazy iba 2x do roka. Jeden na akože otvorenie sezóny na jar a druhý na koniec sezóny, niekedy na jeseň. Pri každom zraze chceme navštíviť iný región, preto organizovanie takýchto stretnutí zavisí aj od aktivity jednotlivých členov. Každý sa môže schopiť organizovania takéhoto stretnutia alebo byť nápomocný. Teší nás, ak niekto chce predviesť a ukázať svoj región spôsobom, že tam navrhne zraz. Preto o jesennom stretnutí ti ešte toho veľa nenapíšem. Ale ak sleduješ tému cestovanie, už teraz tam nájdeš zaujímavé návrhy na spoločný výjazd, napr. Čechy, Balkán alebo Julské Alpy. Ale budú aj spoločné víkendovky na Slovensku, v Rakúsku či v Maďarsku. Takéto jednodňové alebo víkendové výjazdy nie sú masové, bývajú max pre 10-15 motoriek. A tiež ich môže navrhnúť hoci kto. | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Pokec k zrazu 2014 Ne 15 jún 2014 - 10:27 | |
| Ahoj Jano, Easy ti to pekne výstižne napísal... . Ozaj, tričká su ti dobré ? | |
|
| |
Jano
Počet príspevkov : 45 Mesto : Kostolište
| Predmet: Re: Pokec k zrazu 2014 Ne 15 jún 2014 - 23:24 | |
| Ahojte, Easyrider vdaka za info! ;) Snad sa mi podari zucastnit toho jesenneho zrazu... Zoli, to L-ko je len-tak-tak ;) :D Ale tie XL su lepsie ;) Lenze som to posr....lebo som ich omylom zle opral a teraz vyzeraju ako stare, flakate a vyblednute...tak ak by sa este davali robit, musim si objednat aspon 10ks... Zatial dikes! ;) | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Pokec k zrazu 2014 | |
| |
|
| |
| Pokec k zrazu 2014 | |
|