Dnes som využil služby servisu Slovakia Ring v Orechovej Potôni. V tomto servise som bol už aj vlani ale nanešťastie v lete, kedy sezóna bola v plnom prúde. Motorky prichádzali z okruhu priamo do pneuservisu na prezutie a ja som len čakal a čakal...až som sa nedočkal a vybral sa do Šale.
Teraz ešte sezóna len klope na dvere, tak som to skúsil znova. Včera som tam zavolal a na druhý deň som mohol prísť. Prišiel som hneď na 09.00 kedy otvárajú a okrem mňa tam nikto iný nebol.
Prístup profesionálny. Neplatí sa za hodinu tak ako v iných servisoch, tak mi bolo aj jedno že mechanik svoju robotu robí pomalšie. Aspoň si na tom dá záležať. A okrem mojej motorky tam nemal žiadnu inú robotu. Mechanik bol naozaj precízny. Všetko očistil, odmastil, overil.
Za prezutie a výmenu reťazovej sady som platil 48 €. Samozrejme materiál som mal so sebou.
Tento servis odporúčam každému kto kto má blízko ALE odporúčam vyhnúť sa hlavnej sezóny.
A človek sa nenudí kým čaká. Dnes tam napr. KIA mala testovacie jazdy na suchej a na mokrej vozovke, plus SEAT Team tam mal nejaký tréning na okruhu.
Slovakia Ring - Servis