| Cenduro 2014 | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Tibi
Počet príspevkov : 267 Mesto : Žilina
| Predmet: Cenduro 2014 Ut 22 apríl 2014 - 21:06 | |
| | |
|
| |
lubo
Počet príspevkov : 305 Mesto : Piešťany
| Predmet: Re: Cenduro 2014 St 23 apríl 2014 - 16:02 | |
| Tibi - tu sa konkurenčné výjazdy nedávajú, to si na to ešte neprišiel????? | |
|
| |
Tibi
| Predmet: Re: Cenduro 2014 St 23 apríl 2014 - 16:06 | |
| Lubo preto som nedal logo Cendura ale iba otazku a polohu viem, ze niektory chalani to tu pisali po minule roky a chodili , tak ja teraz | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: Cenduro 2014 St 23 apríl 2014 - 16:12 | |
| Já som to tu pridával, lebo to bola super akcia, dvakrát som ju absolvoval, tak preto som to tu dával do pozornosti. Ale keď som videl že som sa dostal tým iba do problémov, tak som sa odmlčal. Niekedy je to lepšie. Škoda akcia je to neopísateľná. Dokonca sme s Hopem jeden ročník aj vyhrali. | |
|
| |
Tibi
| Predmet: Re: Cenduro 2014 St 23 apríl 2014 - 17:59 | |
| | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Cenduro 2014 St 23 apríl 2014 - 18:22 | |
| Lubo trochu ta opravím...sem si može pridat kto chce a čo chce ak je to v rámci slušnosti...je to verejná stránka pre všetkých, ktorý vyznávajú jazdu na motorkách všetkých druhov...vždy to tak bolo a vždy to tak aj bude. Nechápem, o akých problémoch tu píšeš, že si sa dostal,ked si to tu dal...jediný, kto tu vytahuje stále nejakú špinu na túto stránku si ty a preto tvoje vyjadrenia beriem s obrovským nadhladom a úsmevom...a ked si myslíš že táram do vetra - lebo určite budeš mat dalšie pripomienky - tak si všetci návštevníci tejto stránky možu pozriet všetky tvoje minulé vyjadrenia a lahko zistia kto tu " vodu múti "... Sranda je, že je tu vyše 400 členov registrovaných a ty jediný tu stále máš nejaký problém...asi tu bude tých cca 399 nejakých čudných...pritom ty si nič ani len jednu motoakciu - stretko nezorganizoval ba dokonca ani nepomohol s organizáciou,ale rečí máš milion... Ak máš problém s touto stránkou, prosím registruj sa a prispievaj inde,kde ta ešte nepoznajú aký si rypák... Samozrejme, o akcii Cenduro som počul resp čítal, takže ak niekto bude mat čas a chut íst určite neolutuje...snád aj počasie vyjde... | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: Cenduro 2014 St 23 apríl 2014 - 21:31 | |
| Tibi - nie tento rok nejdem. | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: Cenduro 2014 St 23 apríl 2014 - 21:39 | |
| Zolike - prepáč, že mám svoj názor. Vždy som ho mal a aj ho mať budem. A, že nie je totožný s niekym iným to už nie je môj problém. Já som si len tak ako vždy dovolil povedať svoj názor k danej téme. Ale to asi niekomu nesedí. Mrzí ma to, nikoho zo 400 členov nemienim ani v najmenšom uraziť. Ak sa dá môžeš moje členstvo tu zrušiť, aby som niekoho nechtiac neurazil, ak by som sa opäť niekedy chcel vyjadriť k téme. Ďakujem za pochopenie a nech sa darí. | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Cenduro 2014 St 23 apríl 2014 - 21:49 | |
| Lubo tvoj názor ti neberiem...ale nezdá sa ti čudné ba až provokačné tu písat, že sa na túto stránku nemožu pridávat konkurenčné akcie či výjazdy ?...ak si otvoríš sekciu cestovanie alebo klubové výjazdy a zrazy, tak tám nájdeš kopec iných akcií ako organizovaných týmto klubom a nikto nemá pripomienky ako ty, aj ked má iný názor... ty máš podla mna iba provokačné názory ...snád to všetci chápu, asi iba okrem teba... Z mojej strany všetko... | |
|
| |
Tolan
Počet príspevkov : 577 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: Cenduro 2014 Št 24 apríl 2014 - 10:35 | |
| Neviem co za problemy sa tu riesia, ja ziadne nevidim...na Cenduro som sa po minule roky chystal ale bohuzial koli kolizii terminov mi to nikdy nevyslo....nepochybujem, ze to je perfektna akcia.
btw. tento rok zasa kolizia s jarnou 500vkou...takze skoda... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Cenduro 2014 | |
| |
|
| |
| Cenduro 2014 | |
|