| Jarné stretnutie vstromclubu 2015 - závazné prihlášky | |
|
+23jaroHC sojuz16 Slavo Zolike MartinM Pepe Petzo Lemon77 Hudo kamy10 Milankodl bajker radovanbagacka Stanleyrider Leon.nr Vladodo turista BranoNM Marián Špes Palo Jano marecek kixo 27 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Vladodo
Počet príspevkov : 49 Mesto : Martin
| Predmet: Re: Jarné stretnutie vstromclubu 2015 - závazné prihlášky Pi 1 máj 2015 - 18:58 | |
| Ahoj Sojuz16 poprosim ta o zmenu. Ja s manzelkou budeme v stane, tak isto aj turista s manzelkou.ďakovačka | |
|
| |
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: Jarné stretnutie vstromclubu 2015 - závazné prihlášky Po 4 máj 2015 - 20:54 | |
| SLAVO - 1 osoba 2 noci strava komplet chatka - kdekolvek ma date, tam budem.... Ak su chatky uz plne, tak pojdem do stanu. Velmi sa na Vas tesim Slavo | |
|
| |
sojuz16
Počet príspevkov : 207 Mesto : Čataj
| Predmet: Re: Jarné stretnutie vstromclubu 2015 - závazné prihlášky St 6 máj 2015 - 14:09 | |
| Ahoj Slavo. Miesta je až,aaaaž. | |
|
| |
jaroHC
Počet príspevkov : 3 Mesto : hlohovec
| Predmet: Re: Jarné stretnutie vstromclubu 2015 - závazné prihlášky Ut 19 máj 2015 - 19:15 | |
| Jaro-2osoby 2 noci strava komplet stan Snad nebude vadit ze uz nemam stromceka | |
|
| |
johnys
Počet príspevkov : 10 Mesto : Malacky
| Predmet: Re: Jarné stretnutie vstromclubu 2015 - závazné prihlášky Ut 19 máj 2015 - 22:04 | |
| Ahojte poprosím odhlásiť z účasti člena Marian Špes - Goral, lebo v danom termíne bude mimo SR a nemôže prísť. Ďakujem | |
|
| |
Sataniak
Počet príspevkov : 20 Mesto : Brezno, Banská Bystrica, Polomka
| Predmet: objednavka So 23 máj 2015 - 6:25 | |
| Ahojte, neskoro ale predsa. Takze zavazne objednavam nasledovne:
ubytovanie v chatke Satan + Dano + Vlado + Peto 2 noci vsetci strava komplet vsetci
tesime sa, prideme rovno so Slavom, kedze Slavo bude vyrazat z nasich koncin...
z editovane, takze 4 osoby... | |
|
| |
vysoky
Počet príspevkov : 22 Mesto : Praha
| Predmet: Re: Jarné stretnutie vstromclubu 2015 - závazné prihlášky Po 25 máj 2015 - 16:25 | |
| vysoky - 1 2 noci strava komplet stan | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Jarné stretnutie vstromclubu 2015 - závazné prihlášky St 27 máj 2015 - 13:15 | |
| A je to rozhodnuté osoba - 1 noc 2x strava full |
|
| |
hltac
Počet príspevkov : 332 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Jarné stretnutie vstromclubu 2015 - závazné prihlášky St 27 máj 2015 - 23:14 | |
| Ahojte, Zoli ako sme sa dnes rozpravali isiel by aj moj kamos. Ak sa da mozete nas dat na jednu chatku.
Ja som uz svoju ucast potvrdil. Nakolko nieje nasim clenom registrujem aj jeho.
Robi jahn + 1 (ladvinka) 2 noci Full strava
T.z ze budeme spolu traja :)
Dakujem | |
|
| |
Sataniak
Počet príspevkov : 20 Mesto : Brezno, Banská Bystrica, Polomka
| Predmet: Ďalší dvaja Št 4 jún 2015 - 10:25 | |
| Ahoj Zoli, ešte sa mi nahlásili dvaja ľudia, takže do chatky objednávam:
Janka (Vladova žena) 2xubyt. + strava komplet ďalší Peťo 2xubyt. + strava komplet
pre istotu Ti ešte aj zavolám... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Jarné stretnutie vstromclubu 2015 - závazné prihlášky | |
| |
|
| |
| Jarné stretnutie vstromclubu 2015 - závazné prihlášky | |
|