Dnes som si dal prvých 200 km v sedle môjho Bieleho krásavca.
Ráno som vstal zahrial mašinu a bliká rezerva v nádrži troska paliva skôr výpary ako kvapalina tak som si myslel že sa zahrejem aj ja ako z hanbou tlačím motorku k stojanu ale vydržalo.
Tým že som začiatočník a znovu sa do toho dostávam po dlhej pauze som sa vyhupol do sedla a davaj. Plexi zamlžene ako som dychčal zadok stlačený ruky ako z kameňa bez náznaku ohýbania v kĺboch a dlaňe zaťaté jak drevorubač po prvej 40 som sa uvoľnil ale práca z plynom strašná buď málo alebo moc a sekal som jak hokejista.
Neskôr som sa uvoľnil a zistil aký prívetiví a ľahko ovládateľný stroj mám v paprčách v živote by som nepovedal že váži 220 kg podľa techničáku a motor ma úplné zabil bez problémov ťahá výkon na mňa až desiví tak som sa 100 plížil kukať okolo seba a neskutočne si to užíval.
Obehol som okres pozrel všetkých kamarátov dal si super obed na Mlyne a okolo 5 domov.
Zajtra smer Morava, Znojmo a Hora Svatého Šebastiana idem ešte pozrieť trasu vyrážam o 9:00 ak sa niekto pridá budem odchádzam zo Senice napíšte.