| Kam tento rok 2020? | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Kam tento rok 2020? So 18 apríl 2020 - 10:17 | |
| Ahojte priatelia, sezona nam pomali začína, pre niektorých ani poriadne neskončila , tak sa chcem popýtat kam všade mate tento rok namierené, aj ked teda je nam asi jasné, že mimo SK to ešte chvílku nepojde, ale snad leto už bude OK. | |
|
| |
dufus
Počet príspevkov : 12 Mesto : partizanske
| Predmet: Re: Kam tento rok 2020? Po 20 apríl 2020 - 21:00 | |
| no kam??? kym nevaria halusky, zatial do pr...le Velka noc na Sardinke je passe, ine "ryby" zatial neberu ale sme zdravi, caaaaaaf | |
|
| |
kixo
Počet príspevkov : 62 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: Kam tento rok 2020? St 22 apríl 2020 - 15:43 | |
| Ahoj Zoli. Chceli sme ist s Petrom Jachimiakom a SC Palom do Ruska ale asi poôjdeme do..... Počkame ako sa korona vyvrbi a uvidime | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: Kam tento rok 2020? Št 23 apríl 2020 - 18:27 | |
| Ja zatial tiež len okolo komína, uvidíme ako sa situacia vyvinie, snad sa bude dat aj niekde do zahraničia cez leto... | |
|
| |
vladom
Počet príspevkov : 121 Mesto : PUCHOV
| Predmet: Re: Kam tento rok 2020? Pi 1 máj 2020 - 12:13 | |
| No my kedze sme este zaciatok roka stihli Thajsko - tak tento rok Balkan asi nie :) .
Ale v juni sme planovali 7-10 dni pobehat trocha viac CR - hlavne sever a zapad ( juh mame celkom zjazdeny) - ale to vyzera ze asi nevyjde.
A na jesen klasika nachvilku vybehnut do Rumunska - to dufam ze by mohlo este tento rok vydat. | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: Kam tento rok 2020? Ne 3 máj 2020 - 21:42 | |
| A kde ste boli v Thajsku ? ...boli sme na Koh Samui s priatelkou minuly rok, pojazdili cely ostrov na skutri, bolo super. | |
|
| |
VanaPD
Počet príspevkov : 2 Mesto : Prievidza
| Predmet: Re: Kam tento rok 2020? St 3 jún 2020 - 21:38 | |
| Ahoj,nepatri to sem,ale teba poznam osobne,aj ked to bolo len raz v Bojniciach na zraze,proste mam uz 12 rokov stromceka od nova a nejako mi klesol na vyske,uz som menil aj progresivnu pruzinu aj repas tlmica...nevies prosim ta poradit,dlho som tu nebol,staval som dom....ked som ho kupil,stal som na spickach a to mam 180,teraz pokrcene kolena....mam uz na nom 72000 a stale mi slape,akurat chytam hlavny stojan sem tam co mi vadi,jazdim prevazne s manzelkou.ak mozes a vies poradit ,budem ti vdacny.ahoj Ivan. | |
|
| |
vladom
| Predmet: Re: Kam tento rok 2020? Pi 24 júl 2020 - 8:56 | |
| - Zolike napísal:
- A kde ste boli v Thajsku ? ...boli sme na Koh Samui s priatelkou minuly rok, pojazdili cely ostrov na skutri, bolo super.
Pfuu nedosla mi notifikacia na mail - tak az teraz :D My sme najprv pobudli par dni v Bangkoku, potom sme sa presunuli k moru do Krabi - odkial sme dali nejake vylety lodou. A nasledne sme sli asi na tyzden na ostrov Koh Lanta - tam skutrik :) a tiez nejake vylety so snorchlovanim ... No a v Juni sme stihli aspon na tyzden hlavne vychod Slovenska - kedze to je malicke tak sme to spojili hlavne s navstevami hradov a pod ... :)
Naposledy upravil vladom dňa Pi 24 júl 2020 - 9:00, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
vladom
| Predmet: Re: Kam tento rok 2020? Pi 24 júl 2020 - 8:58 | |
| - VanaPD napísal:
- Ahoj,nepatri to sem,ale teba poznam osobne,aj ked to bolo len raz v Bojniciach na zraze,proste mam uz 12 rokov stromceka od nova a nejako mi klesol na vyske,uz som menil aj progresivnu pruzinu aj repas tlmica...nevies prosim ta poradit,dlho som tu nebol,staval som dom....ked som ho kupil,stal som na spickach a to mam 180,teraz pokrcene kolena....mam uz na nom 72000 a stale mi slape,akurat chytam hlavny stojan sem tam co mi vadi,jazdim prevazne s manzelkou.ak mozes a vies poradit ,budem ti vdacny.ahoj Ivan.
Hmm zaujimave pokial si daval novu pruzinu - ono aj predne uz mozu byt trocha unavene .... - kazdopadne ked tak daj dozadu kratsie kosti napr. 130mm - ja som ich jazdil aj na pomerne novom ... :) | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Kam tento rok 2020? | |
| |
|
| |
| Kam tento rok 2020? | |
|