| Klubove predmety - pokec (co doplnit, objednat) | |
|
+5peterPP Arto69 sojuz16 Jano Slavo 9 posters |
Autor | Správa |
---|
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Klubove predmety - pokec (co doplnit, objednat) So 14 november 2009 - 9:09 | |
| Tu prosim skusme debatit, co by sa Vam este pacilo mat pekne klubove...
Napriklad kovove hrnceky, bol by zaujem? Alebo navrhnite vy ze co este... Dnes vam tie agentury dokazu urobit naozaj kadeco...
Zatial to len zhrniem co mame:
- klubova stvorcova nalepka (zlta) - na stit moto alebo zadny blatnik - klubova nalepka web - nalepka na vidlu zadneho kolesa - klubove tricka s menom / bez mena - klubove mikiny - v stadiu vybavovania.... | |
|
| |
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: Klubove predmety - pokec (co doplnit, objednat) So 14 november 2009 - 9:10 | |
| ja chcem este dat spravit NASIVKY "vstromclub-u"
pouzitie: kto chce, na bundu pripadne aj na riflovu vestu a pod.. | |
|
| |
Jano
Počet príspevkov : 45 Mesto : Kostolište
| Predmet: Re: Klubove predmety - pokec (co doplnit, objednat) Ut 17 máj 2016 - 10:44 | |
| Ahojte v-stromáci,
mňa tak napadlo, že či by nebol záujem dať vyrobiť také tie gumové náramky na ruku s nápisom v-strom club slovakia, poprípade s emblémom motorky, alebo DL650...niečo také, ako má napr. motogaráž.cz... Text je v náramku "vyrytý", a vyfarbený, takže sa neošúcha, nevybledne... | |
|
| |
sojuz16
Počet príspevkov : 207 Mesto : Čataj
| Predmet: Re: Klubove predmety - pokec (co doplnit, objednat) Ut 17 máj 2016 - 15:19 | |
| ahoj jano. máš niekoho? kto to urobí? ale musel by si každý objednať, alebo ozvi sa zolovi, či by boli na to použité klubove peniaze. sojuz | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Klubove predmety - pokec (co doplnit, objednat) Ut 17 máj 2016 - 19:07 | |
| Aho Jano, napad to nie je zlý, uz davnejsie sme rozmýslali nieco podobne urobit, len ako sojuz piše, v prvom rade by bolo treba niečo vymysliet o čo by bol medzi čenmi zaujem...v druhom rade zohnat nejakeho vyrobcu toho reklamneho predmetu, ale muselo by to ist sposobom ako trička, čiže urobit objednavku, zaplatit aspon zalohu a potom dat vyrobit... Klubový fond je obmedzený, tie peniažky sa použivaju inde, napr ako zaloha za naše stretnutia, platba domeny a pod, takze by si tie predmety musel platit kazdý sam... | |
|
| |
Arto69
Počet príspevkov : 39 Mesto : Špačince
| Predmet: Re: Klubove predmety - pokec (co doplnit, objednat) St 18 máj 2016 - 7:42 | |
| Nazdar chlapi všetci vieme že jazdíme za pekného počasia čo tak dať vyrobiť šiltovky s nápisom V-Strom klubu príp na zadnú časť siluetu moto. Šiltovku nosí skoro každý, nie je to myslím veľká položka a keď nám vie niekto urobiť nápis na tričko či mikinu tak by to nemal byť problém ani so šiltovkou. Čo vy na to ? | |
|
| |
Jano
Počet príspevkov : 45 Mesto : Kostolište
| Predmet: Re: Klubove predmety - pokec (co doplnit, objednat) St 18 máj 2016 - 13:46 | |
| Ahojte, Nechcel som na toto využívať klubový fond..ako píšete, ak by bol záujem, nájsť výrobcu by nebol problém si myslím... Chcel som sa len na to spýtať, či by to bolo vôbec možné ( aby sme nejako neporušili autorské práva - použitím názvu klubu na náramok, atď). Poprípade by sme tejto téme (klubové reklamné predmety) mohli venovať 10-15 minút na zraze...a až v prípade väčšieho záujmu by sa to začalo riešiť... Inak aj tie šiltovky sa mi zdajú dobrý nápad Prikladám link náramku, aby ste si to vedeli prestaviť, čo asi myslím: http://www.motogaraz.cz/naramek-motorka-je-srdecni-zalezitost-p32802 | |
|
| |
sojuz16
Počet príspevkov : 207 Mesto : Čataj
| Predmet: Re: Klubove predmety - pokec (co doplnit, objednat) St 18 máj 2016 - 21:45 | |
| Ahojte. Dnes som mal telefonát s jedným chlapíkom, ktorý vyrába podobná náramky. Boli by z kože. Pošle mi foto a potom ho sem dám. Cena je okolo 5e. sojuz | |
|
| |
peterPP
Počet príspevkov : 71 Mesto : Poprad
| Predmet: Klubové predmety... Št 19 máj 2016 - 16:39 | |
| Ahojte. Páčilo by sa mi ...,naramok z kože... PeterPP | |
|
| |
Karimo
Počet príspevkov : 32 Mesto : Liptovský Mikuláš
| Predmet: Re: Klubove predmety - pokec (co doplnit, objednat) Št 19 máj 2016 - 19:48 | |
| Bolo by to celkom dobre.
Tiež by sa mi to páčilo. Karimo | |
|
| |
peterPP
Počet príspevkov : 71 Mesto : Poprad
| Predmet: Klubové predmety...pokec... Št 19 máj 2016 - 20:16 | |
| Okrem,náramku,šiltovky,bol by som za...,aj za nášivky,nažehlovačky... peterPP. | |
|
| |
Tatúšik
Počet príspevkov : 12 Mesto : Ivachnová
| Predmet: Re: Klubove predmety - pokec (co doplnit, objednat) Pi 10 jún 2016 - 18:10 | |
| Jasne ze siltovky by boli super. A taka nasivka na cely chrbet ako som mal niekedy HELLOWEEN a IRON MAIDEN by tiez nebola zla.... | |
|
| |
Tomin1
Počet príspevkov : 23 Mesto : Nitra
| Predmet: Re: Klubove predmety - pokec (co doplnit, objednat) Po 16 január 2017 - 13:14 | |
| Ahojte, chcel by som sa opytat, ci sa nedaju nejako akzualizovat aktualne klubove veci. Myslim tym, nejake fotky a ceny pre novice clenov, dakujem | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: Klubove predmety - pokec (co doplnit, objednat) Po 16 január 2017 - 18:59 | |
| Tomin, myslim si, že na jar sa budu určite davat vyrabat klubove trička alebo klubove mikiny, tak ked budeš mat zaujem, napis do toho vlakna,kde sa budu zbierat objednavky... | |
|
| |
Tomin1
| Predmet: Re: Klubove predmety - pokec (co doplnit, objednat) Po 16 január 2017 - 19:22 | |
| Ok, potom to tam nejak vyhlas a daco objedname a nahodou nalepky v-strom v slovenskych farbach ako je logo na stranke nie su? | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: Klubove predmety - pokec (co doplnit, objednat) Ut 17 január 2017 - 19:05 | |
| Klubove nalepky mame už roky rovnakeho formatu a aj farby...pisal som ti ss , dohodneme sa kde ti ich dam.... | |
|
| |
Tomin1
| Predmet: Re: Klubove predmety - pokec (co doplnit, objednat) Ut 17 január 2017 - 19:25 | |
| Myslel som nalepku ako je napis na tomto obrazku - Attachments
- orava_10.jpg
- (109 Kb) Downloaded 161 times
| |
|
| |
Karimo
| Predmet: Nasivky Ne 19 november 2017 - 15:41 | |
| Ahojte, pozeral som FB stránku Českého V-Strom klubu a páčili sa mi nášivky, ktoré teraz dal robiť Aleš Škyťák Aleš a páčili sa mi. Nemohli by sme mat niečo podobné aj my? Napr. vo formate a farbách klubovej nálepky. | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: Klubove predmety - pokec (co doplnit, objednat) Po 20 november 2017 - 20:58 | |
| Ahoj Karimo, jasne, že by sme mohli dat niečo take urobit...trebalo by zistit kolko ludí by malo o to záujem , pripadne keby niekto vedel o výrobcovi a vzal by to na seba ,dat sem orientačnú cenu, vzor ako by to mohlo vyzerat a potom už iba zavesit link na závazné objednavky a určite by sa nazbieralo ludí, čo by mali zaujem... | |
|
| |
Karimo
| Predmet: Nášivky Ut 21 november 2017 - 17:43 | |
| Ahoj Zolike,
nie je problém nájsť výrobcu, len, ak by to malo byt v tvare nálepky, ktorú máme bolo by treba obrázok nálepky v tvare JPG (väčšina vyšívacích strojov robí s týmto formátom) a dať si urobiť nástrel ceny, ktorá samozrejme sa bude odvíjať aj od počtu kusov.
Ak máš, tento obrázok, pošli mi ho a ja ostatné zariadim.
Alebo, potom nový urobiť nový vzor, ktorý by bol len pre nášivky. V takom prípade by som skúsil urobiť návrh, len by som potreboval v JPG nápis "V-Strom klub Slovakia", ktorý je v podstate naším logom. Prípadné návrhy sa dajú zverejniť a na ktorom sa zhodneme, ten bude platiť. Času máme relatívne dosť.
Karimo | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: Klubove predmety - pokec (co doplnit, objednat) Ut 21 november 2017 - 18:00 | |
| Ahoj Karimo, obrazok v tvare JPG by mohol mat Slavo, skus mu napísat bud sem alebo na FB. | |
|
| |
Karimo
| Predmet: Nášivky Ut 21 november 2017 - 18:12 | |
| No v tom je práve problém, Slavo na jesennom zraze hovoril, že na PC mu odišiel HDD (hardisk) a nemá prístup k brázkom, kde mal logo, nálepku, etc.... | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: Klubove predmety - pokec (co doplnit, objednat) St 22 november 2017 - 21:20 | |
| ahoj Karimo, prosim ta napíš mi do spravy mail na teba, nasiel som nejake obrazky s logom, ktoré by ti možno pomohli...preposlem ti ich... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Klubove predmety - pokec (co doplnit, objednat) | |
| |
|
| |
| Klubove predmety - pokec (co doplnit, objednat) | |
|