| Koncovka na bočný stojan od Touratech-u | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Koncovka na bočný stojan od Touratech-u Ut 16 február 2010 - 21:43 | |
| Viacerím stromákom som to už videl na mašinách takže nič nové ale pre tých čo to nemajú alebo by chceli mať, tak stručný popis. Toto rozšírenie koncovky bočného stojanu je dobrá vec hlavne keď odstavíte moto na nestabilnom povrchu, bočný originál stojan má tendenciu sa zabárať do terénu. Koncovka sa skladá z dvoch platničiek spojené 3 skrutkami a maticami. Medzi ne ide koniec bočného stojanu, takže montaž je veľmi jednoduchá. Takéto niečo by dokázal vyrobiť hociktorý majster takže ja som si to síce kúpil (cca 20 eur) ale dá sa to vyrobiť veľmi jednoducho.. Čo ma zarazilo, dostal som to pravdepodobne používané. Platničky boli doškrtané a bolo vidno, že s tým niekto manipuloval a dosť otrasne... Ale nechal som to tak lebo aj tak sa to používaním stane ale prišlo mi to trochu ako "lacný hazard s dobrým menom" ktorý všeobecne firma Touratech má...+ stabilita motocykla aj v horšom teréne- cena | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: Koncovka na bočný stojan od Touratech-u Ut 16 február 2010 - 22:47 | |
| Z vlastných skúseností môžem len potvrdiť, že je to vynikajúca vecička. Zo začiatku som používal tie lacné prenosné podložky ale toto nemá konkurenciu. | |
|
| |
Roman Jakub
Počet príspevkov : 128 Mesto : Beroun (Czech Republic)
| Predmet: Re: Koncovka na bočný stojan od Touratech-u St 17 február 2010 - 7:55 | |
| Já jsem tohle řešil spolu s prodloužením stojanu. Zvedal jsem motorku (kratší kosti) a potřeboval jsem prodloužit stojan. Tak když už mi to jeden šikovný člověk prodlužoval, tak dolů navařil něco podobného. Bohužel nemám fotku. A motorka je ode mě momentálně vzdálena. Takže Vám to nemůžu ani vyfotit. Otázka půl hodiny práce šikovného člověka. Je pravda, že tohle je teda určitě hezčí :-) | |
|
| |
hoffman
Počet príspevkov : 79 Mesto : Galanta
| Predmet: Re: Koncovka na bočný stojan od Touratech-u Pi 17 december 2010 - 18:39 | |
| zas som a trocha nudil na nočnej, na madarskej stranke som našiel navod na podložku pod bočny stojan. Tak som išiel na obhliadku po vyrobe pohladat kusok plechu.......po polhodine už to bolo aj nafarbene! Ked sa niekto nudi po večeroch pošlem mu nakres čo om stiahol ,vytlači si,vystrihne a spravi si sam | |
|
| |
sanyo1
Počet príspevkov : 93 Mesto : levice
| Predmet: Re: Koncovka na bočný stojan od Touratech-u Pi 17 december 2010 - 20:09 | |
| ahoj hoffman ja by som mal záujem .A chcel by som sa spýtať ,či by nestačilo tú spodnú podložku privariť.Díki | |
|
| |
hoffman
Počet príspevkov : 79 Mesto : Galanta
| Predmet: Re: Koncovka na bočný stojan od Touratech-u Pi 17 december 2010 - 21:31 | |
| privariť síce môžeš ale podľa mna je zbytočne,a okrem toho to hocikedu možeš zdemontovať bez toho aby musel niečo rezať či odbrusovať.Keď si to chceš spraviť tak dat nejaku mailovu adresu,lebo neviem ako sa sem dava pdf. subor | |
|
| |
sanyo1
Počet príspevkov : 93 Mesto : levice
| Predmet: Re: Koncovka na bočný stojan od Touratech-u Pi 17 december 2010 - 21:32 | |
| | |
|
| |
apa
Počet príspevkov : 10 Mesto : Šaľa
| Predmet: Re: Koncovka na bočný stojan od Touratech-u Po 28 marec 2011 - 8:47 | |
| Podložka od hoffmana je super, ďakujem ešte raz za náčrtok Ati. Ja som si ju vyrobil zo 4mm nerezového plechu. Je k nej treba ešte 3ks skrutiek M4x25mm s matkami a pružnými podložkami. Ak zvolíte hrubšie skrutky potom treba zväčšiť existujúcu dierku na podstave bočného stojana pretože hoffmanova podložka sa prichytí jednou skrutkou cez túto dierku. K výrobe podložky by som doplnil: - dieru v hornej časti podložky urobte podľa možnosti čo najväčšiu - inak túto časť "nenatiahnete" na bočný stojan. - ak máte originál hlavný stojan od Suzuki treba mierne upraviť tvar spodného dielu podložky pretože inak v hornej polohe bočný stojan naráža do hlavného. Ako je to s hlavnými stojanmi od iných výrobcov to neviem. | |
|
| |
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: Koncovka na bočný stojan od Touratech-u Po 28 marec 2011 - 18:49 | |
| - kingston napísal:
Ako je to s hlavnými stojanmi od iných výrobcov to neviem. Na stroma sa robia 2 druhy hlavnych stojanov, aspon o ktorych viem ja. Jeden je z SW Motech-u a je menší - osobne sa mi viac páči a splní účel.. Druhý, ktorý mám ja, sorry ani neviem z akej firmy je, objednal som si ho cez HP Moto, kde servisujem motorku, a ten je skrátka väčší. Kvôli tej koncovke bočného stojana mi tam trochu museli karbobrúskou reznúť do lamely hlavného stojana lebo je to fakt nachlp... Ale bez problémov... PS: Som rád, že tu máme stále viac a viac domácich majstrov hoffman, kingston Slavo | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Koncovka na bočný stojan od Touratech-u | |
| |
|
| |
| Koncovka na bočný stojan od Touratech-u | |
|