| Vystava motocykel Incheba, BA 4-7.03.2010 | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Vystava motocykel Incheba, BA 4-7.03.2010 St 24 február 2010 - 6:02 | |
| ...zo stranky:
Dovoľujeme si Vás pozvať na 10.ročník medzinárodnej výstavy motocyklov a príslušenstva MOTOCYKEL, ktorý sa uskutoční v dňoch 4. - 7.3.2010 v priestoroch Incheba Expo Bratislava.
Výstava Motocykel – najväčšia prehliadka motocyklov na Slovensku
Na výstave Motocykel sa bude prezentovať viac ako 100 firiem zaoberajúcich predajom motocyklov, motodielov, príslušenstva a služieb pre motocyklistov. Predstavia sa značkyHONDA,SUZUKI, KAWASAKI, YAMAHA, BMW, KTM, HUSABERG, APRILIA, DUCATI, GILERA, VESPA, TRIUMPH, BLATA, MALAGUTI, PIAGGO, HARLEY DAVIDSON, BOMBARDIER, CAN AM, POLARIS, ARCTIC CAT, VICTORY, AMERICAN MOTORCYCLE, BOSS HOSS MOTORCYCLES, ROYAL ENFIELD, CAPIRELLI, CPI, ADAMOTO...
Viacerí tam plánujeme ísť tak sa môžme dohodnúť na nejakom stretku na výstave ak by mal niekto záujem...
Slavo | |
|
| |
bajker
Počet príspevkov : 436 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Vystava motocykel Incheba, BA 4-7.03.2010 Št 25 február 2010 - 17:36 | |
| Potom si nezabudnite pozriet aj jeden V-Strom v stanku GARMIN :D | |
|
| |
Lajos
Počet príspevkov : 201 Mesto : Bratislava, Slovakia
| Predmet: Re: Vystava motocykel Incheba, BA 4-7.03.2010 Pi 26 február 2010 - 9:23 | |
| urcite pojdeme pozret ale neviem kedy, ale viac ma to taha do brna o dva tyzdne | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Vystava motocykel Incheba, BA 4-7.03.2010 Pi 26 február 2010 - 9:32 | |
| previest sa tam mozme ist autom Lajo... dohodneme. na vystave v inchebe budem urcite ale neviem kedy, asi sobota. neviem, palino to vybavuje... ozaj pali, s JANOM B. sa stretneme na festivale filmov, pisal mi, ale bude aj v jeho stanku na vystave.. Ale chce sa stretnut na fes.filmov... dufam, ze budes mat na kufroch logo ak nie, nic sa nedeje a nezabudni na klub.nalepku nech tam malu krpatu blondavu jebne o zem, alebo toho eštebáka čo nám tak priali pri zakladaní klubu min.rok | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Vystava motocykel Incheba, BA 4-7.03.2010 Pi 26 február 2010 - 21:46 | |
| Slavo v sobotu na výstave v BA budem aj ja, tak si zavoláme, možme sa stretnút a pokecat...ked si my volal naposledy, mi zdochol telefon, tak sorry... | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: Vystava motocykel Incheba, BA 4-7.03.2010 So 27 február 2010 - 8:15 | |
| Vyzerá to tak, že sa tam stretneme viacerí. Aj sa tam chystám v sobotu, pravdepodobne hneď ráno kedy budú otvárať. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Vystava motocykel Incheba, BA 4-7.03.2010 Ne 28 február 2010 - 9:49 | |
| jj v sobotu som tam tiez. | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: Vystava motocykel Incheba, BA 4-7.03.2010 St 3 marec 2010 - 8:41 | |
| Od LOUIS-u som obdržal kupón na 15% zľavu, ktorý však platí iba na 5.-7. marca. Preto, keď už budem v BA na výstave, tak to hneď spojím aj s návštevou v GIGA STORE vo Viedni. Ak niekto má záujem, tak dva voľné miestá budem mať v aute. Na výstavu idem hneď ráno, do LOUIS-u tak okolo obeda, po obede. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Vystava motocykel Incheba, BA 4-7.03.2010 St 3 marec 2010 - 16:24 | |
| V tom case tam ide MODE kupovat prilbu, ide v sobotu do Louisa, mohlo by to byt pre neho zaujimave.... | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: Vystava motocykel Incheba, BA 4-7.03.2010 St 3 marec 2010 - 17:00 | |
| To áno. Škoda len, že tá zľava platí iba pre jeden sortiment. Majú to dobre vymyslené aby neprerobili. Aj ja toho potrebujem viac, hlavne tú Alpen Reisekarte, atď. Ale určite nájdem aj na výstave nejaké veci, ktoré ma zaujmú. Ani vlani som nezaobišiel bez míňania. Je to drahý koníček. | |
|
| |
bajker
| Predmet: Re: Vystava motocykel Incheba, BA 4-7.03.2010 St 3 marec 2010 - 17:08 | |
| Tak, "Strom" v stanku Garmin zasadeny. Nezabudnite sa stavit :-) | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: Vystava motocykel Incheba, BA 4-7.03.2010 Pi 5 marec 2010 - 7:52 | |
| - Slavo napísal:
- MILANKODL: ja idem, mirco s priatelkou, zolike, bajker,
mode, easyrider... takze sa viaceri stretneme. povedzme o 10tej doobeda si zavolame kde sme... ...alebo, aby si nemusel každého obvolávať, tak o 10.00 h stretko v stánku Garmin pri bajker-Strom? | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Vystava motocykel Incheba, BA 4-7.03.2010 Pi 5 marec 2010 - 16:16 | |
| ok
Chcem touto cestou vyzdvihnut usilie BAJKERa, ktory dokazal dotiahnut spolupracu s GARMIN-om v ramci nasich moto-expedicii a tiez za vystavenie V-Stroma na tejto prestiznej moto-vystave, co tiez reprezentuje nas klub V-STROM CLUB SLOVAKIA...
Vdaka Palino !
PS: Dufam, ze mas klubovu nalepku na stite lebo inak ti prepichnem kolesa!!!!
Slavo | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: Vystava motocykel Incheba, BA 4-7.03.2010 So 6 marec 2010 - 17:02 | |
| Dnešnú výstavu môžem hodnotiť pozitívne iba v tom smere, že som tam stretol staré známe, ale pre mňa aj nové tváre niektorých členov VSK-SK čo ma veľmi tešilo. Čo sa týka výstavy, neprekvapila. Drahšie vstupné, menej motoriek. Keď to tak bude pokračovať ďalej, tak budúci rok už postačí iba poschodie jednej haly. Po výstave som však namieril do Viedne do LOUIS-u. Naivne som si myslel, že iba ja budem chcieť využiť ten kupón so zľavou a dopadlo to tak, že v obchode som sa zdržal viac ako na výstave v Inchebe. Iba pri platení som čakal 30 min. v rade. Ale to čo som chcel, to som aj dostal. Najviac ma potešila Reisekarten Alpen ale o tom v inom fóre. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Vystava motocykel Incheba, BA 4-7.03.2010 So 6 marec 2010 - 19:07 | |
| aj ja som mal velku radost, ze sme sa tam stretli ja, Mirco, Ivka, Zolike, MilankoDL, Easyrider, Bajker, Matax ....
velmi prijemne bolo pre mna stretnutie a debata s Janom Baloghom, ktory nam zverejni cestopis z Norska na jeho mototour.sk, comu sa velmi tesim... Taktiez nam dal vela rád a na cestu nas vyzbroji (zapozicia) cestovatelskú vybavu (od minisekerky az po pilule co odstrani bakterie z vody...)
vystava ako taka, hmmm... popozeral som ale skor som tam siel kvoli priatelom a znamym. suhlasim s tebou Feri...
Slavo | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Vystava motocykel Incheba, BA 4-7.03.2010 So 6 marec 2010 - 19:24 | |
| ozaj, na výstave bolo najviac V-Stromov z motoriek...
Styx vystavil hneď ako prvé 3 vedľa seba, v stánku Garminu bol Bajkerov V-Strom a ešte v stánku nejakého časopisu bol čierny V-Strom :)
S Mircom sme pozerali a konštatovali, že tá nová lesklá čierna farba V-Stromu stoji za hovno, hneď tam vidno otlačky prstov a pod. a jednoznačne ORANŽOVÝ V-Strom sa im naozaj veľmi (podľa mňa najviac) vydaril ako odtieň pre moto.
samozrejme po matnej čiernej ktorú mám ja :) | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: Vystava motocykel Incheba, BA 4-7.03.2010 So 6 marec 2010 - 19:40 | |
| Tá zvláštna oranžová sa fakt vydarila. Bol som ale zvedavý na ten nový farebný odtieň click . Škoda, že k nám novinky prichádzajú oneskorene. Veď vôbec výstava by mala byť o tom, že predstavia novinky a nie modely z pred roka. | |
|
| |
bajker
| Predmet: Re: Vystava motocykel Incheba, BA 4-7.03.2010 Po 8 marec 2010 - 10:37 | |
| Pre mna sa vystava skoncila uspesne. Dohodol som sa na spolupraci s Garminom, pokecali so Slavom a s J.Balogom, stretol kamaratov a ak sa vsetko podari, tak v april idem na Stromovi do Talianska pozriet J.Katrinaka na pretekoch so stvorkolkou. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Vystava motocykel Incheba, BA 4-7.03.2010 | |
| |
|
| |
| Vystava motocykel Incheba, BA 4-7.03.2010 | |
|