Trasa:Zväčšiť mapuJazdci:Slavo
Easyrider
MilankoDL
Zeiss
Pohodová sobotná jazda do predajne Styx-u v trojke Slavo, Feri, Milanko. V Styxe nás už
čakal Zeiss.
Feri nakúpil padáky, Milanko si dohodol čižmy, ja kameru Go Pro HD :)
Celý čas sa nám venoval Janko Balogh (majiteľ) a bol naozaj veľmi milo poctený našou
návštevou a našim klubom. Dohodli sme sa, že všetci členovia KLUBU dostanú špeciálnu
zľavu pri akomkoľvek nákupe. Dal som mu klubové nálepky pre nových potencionálnych
členov. Veď len počas našej návštevy sa predali 2 v-stromy :)
Potom mi Janko Balogh ukázal jeho v-stroma kde riešil zlepšenie jazdy v stúpačkách pre
vyšších jazdcov. Ťažko as to opisuje, nafotil som to a opíšem v inej téme.
Čo bola pre mňa novinka, preberá štafetu distribúcie Metzellerov pre SK trh od Miša Fraňa
z FMoto čiže cenovo by mal byť najlepší.
Potom nám poradil výjazd po okolí. Bohužial, Easyrider už musel ísť tak sme si ten výjazd
dali s Milankom a Zeissom a zavŕšili to obedom u Starej Mamy pri Zlatých Moravciach.
Tam sme sa rozlúčili a ťahal som s Milankom domov...
Bol to vynikajúci výjazd. Cesty v skutku čisté, motorkárov strašne veľa na cestách. Všetci
nám kývali :) Bohužial, aj 2 debilných motorkárov sme cestou smerom na Nitru stretli...
Plný kotel, jebať na ostatných, predbehovať z prava-zľava, do kopca, do neprehľadnej
zákruty a pod.. Čo už, aj na takých sa slniečko dnes usmievalo. My sme šli ako obvykle
ukážkovo dobre a zohrato :)
Slavo