| Hlinikove kufre BIG HUSKY | |
|
+9MILANM bogy Roman Jakub genius Zolike bruno75 hltac robob Slavo 13 posters |
|
Autor | Správa |
---|
roman
Počet príspevkov : 14 Mesto : rokytnice nad jizerou
| Predmet: Re: Hlinikove kufre BIG HUSKY Po 29 november 2010 - 18:11 | |
| Dobrá volba.....Já je mám už 4 rok ,, A fakt hodně vydrží....Ahojjjjj | |
|
| |
Tolan
Počet príspevkov : 577 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: Hlinikove kufre BIG HUSKY Po 29 november 2010 - 18:35 | |
| | |
|
| |
hltac
Počet príspevkov : 332 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Hlinikove kufre BIG HUSKY Po 29 november 2010 - 19:47 | |
| Su paradne,... Aj ja som sa prene rozhodol,... Len este musim na ne nasetrit,.. Ale buducu sezonu si ich pravdepodobne uz doprajem,. :) Nech ti sluzia a uprimne zavidim,.. :)
A akej su velkosti??, litrov? | |
|
| |
Tolan
| Predmet: Re: Hlinikove kufre BIG HUSKY Po 29 november 2010 - 21:34 | |
| dakujem :) musim povedat, ze v reale vyzeraju ovela vacsie ako na fotke, su 40 a 46 litrov, najprv som si myslel,ze ostatni pouzivaju nejake mensie, ale postupne si zvykam. Ked som manzelke ukazal 46l kufor, ze ci sa dokaze do toho zbalit, povedala "v pohode" :) Inak su aj velmi pevne, uplne v pohode som mohol motorku polozit na bok a opriet o kufor, bez naznaku deformacie. Material, kvalita spracovania, zvary, vsetko perfektne. Ten system uchytu na puky je jednoduchy az blbovzdorny a velmi pevny. Montaz alebo demontaz je otazkou par sekund jednym imbusom. Super prakticke su aj tie vnutorne tasky. Farbu som nechcel, hlinik je hlinik.
Ked potrebujes prachy tak to vyries ako ja, zacal som rozpredavat potapacsku vystroj :( ale zasa ucel svati prostriedky, nie? :D | |
|
| |
hltac
Počet príspevkov : 332 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Hlinikove kufre BIG HUSKY Št 2 december 2010 - 20:14 | |
| To je dobry napad s potapacskou vystrojou,... :) Ale teraz si musim kupit este potapacsku vystroj, aby som mal co rozpredat,. hehe :) | |
|
| |
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: Hlinikove kufre BIG HUSKY Pi 3 december 2010 - 13:54 | |
| tolan, pekne a ucelne Mam ten isty pomer 46L/40L ale ja mam cierne. dufam, ze si si kupil aj tasky co idu dovnutra. je to velmi prakticke... | |
|
| |
Radko
Počet príspevkov : 21 Mesto : Nové Město nad Metují, ČR
| Predmet: Re: Hlinikove kufre BIG HUSKY So 2 apríl 2011 - 16:13 | |
| Ahoj kluci, tak i já jsem se po roce přemýšlení rozhodl pro kufry BIGHUSKY a nosič na DL650 od polské firmy HOLAN. Chtěl jsem poprosit ty, kteří je už mají namontované a něco s nimi odjezdily, zda by mi neposlaly zhruba polohu otvoru pro šrouby puků. Prostě nějaké´rozměry. Ať mám vodítko pro správnou polohu, Budu to tam pasovat asi sám :( . Předem děkuji. Radko | |
|
| |
Tolan
| Predmet: Re: Hlinikove kufre BIG HUSKY Po 4 apríl 2011 - 10:45 | |
| nie je totaky problem ich namontovat. Musis dodrzat par zasad: -Kufre musis dat co najvyssie aby si s nimi nesuchal asfalt, -aby to dobre vyzeralo musis ich dat mierne sikmo dopredu v linii sedadla -musis ich dat co najviac do zadu aby sa spolujazdcovi zmestila cizma na stupacku -zaroven plati,ze puky nemozu byt uplne pri hranach.
tym mas vymedzeme body a velkost toho nosica ta velmi nepusti takze ked dodrzis tieto zasady nemozes to namontovat zle.
robil som to podla navodu na tej stranke, a velmi mi pri tom pomohli gurtne, jednoducho to stiahnes a mozes sa s tym hrat a skusat, potom len obkreslis puky a je to. | |
|
| |
Radko
Počet príspevkov : 21 Mesto : Nové Město nad Metují, ČR
| Predmet: Re: Hlinikove kufre BIG HUSKY Po 4 apríl 2011 - 11:22 | |
| Ahoj Tolan, díky za komentář. O víkendu jsem na to koukal. Zatím to vypadá, že rámeček nosiče bude přesně na středu boční plochy kufru a hrany rovnoběžně s trubkami nosiče. Ovšem limitní se ukázal topcase. Mám origo Suzuki na ocelovém nosiči. Když jsem dal boční do polohy, jak by se mi to líbilo, naráželo víko při otvírání do topu :( . Tak vracím zpět původní duralový nosič, dělám novou plotnu pro top Suzuki. Tím ho posunu nahoru a taky dozadu. Sice nechtěně, ale dvě mouchy jednou ranou. Aspoň si manželka nebude stěžovat, že má vzadu málo místa :D . | |
|
| |
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: Hlinikove kufre BIG HUSKY Po 4 apríl 2011 - 18:14 | |
| Radko, skvelá volba, Big Husky je zaručená kvalita. Len doplním TOLANA, ja som ešte pozeral na fakt, aby som nezakryl zadnú smerovku a teda aby ju bolo vidieť aj zboku (ked prechádzaš z jedneho pruhu do druheho aby bolo proste vidno že blikáš...) Ja som sa celkom dobre trafil s kuframi, vidno aj smerovku a čo som skúšal, aj nohy v pohode pre spolujazdca. Mne otvorený bočný kufor sa nedotkne topcase ale je to na chlp... Topcase hranatý som pôvodne chcel, keď som ho však videl v reále moc sa mi to nepáčilo na strome. Preto ostávam pri givi maxii ktorá sa fakt hodí k stromu. Dam ti chorbáka do hlavy - veko big husky kufrov prerobit podla bmw kufrom t.j. na oboch stranách pánty a zároveň na obidve strany môžeš otvárať kufor.. Ta platna na topcase by ma zaujímala, hodíme reč v Čechách. Ešte raz, veľmi dobrý výber big husky Slavo | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Hlinikove kufre BIG HUSKY | |
| |
|
| |
| Hlinikove kufre BIG HUSKY | |
|