| II. ročník Štefániková spomienková jazda | |
|
|
Autor | Správa |
---|
lubo
Počet príspevkov : 305 Mesto : Piešťany
| Predmet: II. ročník Štefániková spomienková jazda So 8 máj 2010 - 18:01 | |
| Dnes som absolvoval túto spomienkovú akciu. Krásny zážitok, bolo asi 200 strojov, iba 3 stromy, okrem tých popri ceste a náš klub som reprezentoval sám. Ale vzorne v klubových farbách. Super akcia aj počasie. | |
|
| |
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: II. ročník Štefániková spomienková jazda So 8 máj 2010 - 19:51 | |
| ja som jazdil kade take s Palinom dnes, o tejto akcii som nevedel ale som rad, ze od nas aspon ty si bol, super Lubo | |
|
| |
Tibi
Počet príspevkov : 267 Mesto : Žilina
| Predmet: Re: II. ročník Štefániková spomienková jazda So 8 máj 2010 - 19:54 | |
| lubo a video od tial mas ? U nas v Ziline bol tiez zraz a nemal som sa ako dostat | |
|
| |
hltac
Počet príspevkov : 332 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: II. ročník Štefániková spomienková jazda So 8 máj 2010 - 23:08 | |
| Represent,.. Ked budes mat nejake videjko urcite zaves,... Alebo Photo,... To musela byt pekna masovka,... :) | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: II. ročník Štefániková spomienková jazda Ne 9 máj 2010 - 10:14 | |
| Akcia sa mi moc ľúbila, ale čo sa týka foto-video ani nehovorte. Digi foťáky , kamery a ešte aj najnovšiu od bubaka ktorá nebola nabitá, tak to všetko zostalo doma. Veď mám ešte dobrý telefón. Po šiestich foto oznámil aj ten, končí tak si viete predstaviť ten jed. Nejakých 6-7 foto som stihol iba musím počkať až sa syn zobudí. | |
|
| |
hltac
Počet príspevkov : 332 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: II. ročník Štefániková spomienková jazda Ne 9 máj 2010 - 10:26 | |
| Tak som zvedavy,.. Vidim ze uz si si zvikol na novy telefon,. :) | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: II. ročník Štefániková spomienková jazda Ne 9 máj 2010 - 11:46 | |
| | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: II. ročník Štefániková spomienková jazda Ne 9 máj 2010 - 12:03 | |
| Slavo já si nemôžem pomôcť, ale kde sa vzalo to tretie video neviem? Prechádzali okolo mňa ale polovica áut ani motoriek tam určita nebola. alebo som bol slepý.To GT alebo chrobáka by by som určite neprehliadol, ani tú škodu ani ten SS sidecar. Proste tam bola polovička tých veteránov. | |
|
| |
hope
Počet príspevkov : 114 Mesto : se
| Predmet: Re: II. ročník Štefániková spomienková jazda Ne 9 máj 2010 - 21:14 | |
| To som rád, že na takýchto akciach nechýba . To je ono Lubo. | |
|
| |
lubo
| |
| |
Slavo
| |
| |
lubo
| Predmet: Re: II. ročník Štefániková spomienková jazda Ne 9 máj 2010 - 22:50 | |
| Keď dám náhlad tak je to v poriadku, aj keď som to odoslal bolo to v poriadku, ale teraz nemám žiadne foto ani v jednej téme. Je chyba iba u mňa?????? | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: II. ročník Štefániková spomienková jazda Ne 9 máj 2010 - 22:52 | |
| o 22:14 co si prispel tak tam su 2 fotky tieto: | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: II. ročník Štefániková spomienková jazda Ne 9 máj 2010 - 22:54 | |
| Mám asi nejaký problém, teraz mi zas dalo odkaz 2x. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: II. ročník Štefániková spomienková jazda | |
| |
|
| |
| II. ročník Štefániková spomienková jazda | |
|