Predmet: Tak trocha off okolie MT Ne 23 máj 2010 - 17:03
Tak trochu peknej cesty a trochu off oklie Martina a este ako som sa ja vytrel v priamom prenose a padnute BMW 800gs Kto sa neboji off moze si dat tuto cestu doporucujem ale pozor na vodou vymyte cesty az nedopadnete ako ja
Naposledy upravil bubak99 dňa Po 24 máj 2010 - 10:33, celkom upravené 1 krát.
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
Predmet: Re: Tak trocha off okolie MT Ne 23 máj 2010 - 19:43
3:18 bubak :) 5:31 bmw 800 gs :)
krasny vylet ale ten off road musel byt dost narocny, zem rozmocena, blato motorky museli tancovat ako dive.. Ked padlo baworo, najprv som myslel ze jazdec sa modli ale on si utieral lakte od blata :D
parada Bubak
michalm3
Počet príspevkov : 14 Mesto : Martin
Predmet: Re: Tak trocha off okolie MT Ne 23 máj 2010 - 20:24
Slov.Pravno,Briešte,Hadviga???...ako si sa k tejto trase dopracoval?....garantujem ti že osem z desiatich martinčanov ani len netuši že to mame v okrese....tento rok som tam ešte nebol,ale video je silne motivačne,tak neviem či odolam...len zrejme počkam pokial to tam trošku obschne:-)...tak už len dúfam že som sa nezmylil,lebo budem vyzerať ako debil čo nevie čo ma v okrese:-)))))
Tibi
Počet príspevkov : 267 Mesto : Žilina
Predmet: Re: Tak trocha off okolie MT Ne 23 máj 2010 - 20:25
Presne tak utieral sa len skoda ze som ho nanatocil to sme sa uz otacali a isli naspat . To blato bolo take akurat na moje pneu . Ja mam nove stuple on mal zodrate mne sa islo dobre . Presvedcil som sa o tom ze dobra obuv zachrani co ma , W2 topanky nedovolili nohe pod motorkou otocit chodidlo v kotniku a tak to mam len natiahnute a opuchnute a po RTG zistene len prasknute . Do 3 tyzdnov budem OK a budem ready na Alpy
Michal m3 presne tak poznas to Ked pozries popis videa na youtube je tam mapa ja davam vzdy kde to je.
hltac
Počet príspevkov : 332 Mesto : Bratislava
Predmet: Re: Tak trocha off okolie MT Ne 23 máj 2010 - 22:34
Velmi pekna, trasa,... SUper videiko,... :) skore uzdravenie prajem,..
mode
Počet príspevkov : 216 Mesto : Martin
Predmet: Re: Tak trocha off okolie MT Po 24 máj 2010 - 8:12
michal myslím že si Martinčanov trochu podcenil . Môj odhad je 6/10 . Hadviga je určite známa destinácia cyklistom . Video je fakt super ale pre mňa je v ňom miestami veľa blata . Tibor prajem rýchle uzdravenie
bruno75
Počet príspevkov : 265 Mesto : Trnava, SK
Predmet: Re: Tak trocha off okolie MT Po 24 máj 2010 - 12:29
Bubak99...skore uzdravenie. W2 boty mam aj ja ale som rad, ze som sa este nemusel podrobit testovaniu ich kvalit. Dufam, ze ani nebudem mat tu prilezitost. Mimochodom ako si ten pad odniesla motorka? Podla toho co som si vsimol tak ti podsmyklo predne kolo v tej trhline na ceste a motorka s tebou padla na asfalt :(
Tibi
Počet príspevkov : 267 Mesto : Žilina
Predmet: Re: Tak trocha off okolie MT Po 24 máj 2010 - 13:33
Dik vsetkym za prianie uzdravenia
Bruno75 Nebol to asfalt ale polna cesta dost ubita , mam dobre padaky tak motorke neni nic ani skrabancek len kryt na ruky na riditkach mam poskrabany, ale to mi nevadi. Isiel som dost rychlo vo videu som pád spomalil na polovicu tak som sa somar nemal kedy vyhnut tomu vymolu, no co uz aspon budem mudrejsi, ze za kopcom neni nic dobre Na BMW odlomil v blate brzdovu packu tu gulicku na konci
hope
Počet príspevkov : 114 Mesto : se
Predmet: Re: Tak trocha off okolie MT Po 24 máj 2010 - 22:09
Bubak99 - 1. pekné off road video. 2. prajem skoré uzdravenie 3. dnes som si u Slava vyzdvihol tvoje DVD (Čertovica), ktoré mu nešlo spustiť na PC. U mňa všetko funguje, tak mu spravím zopár kópii. Mimochodom je super aj na mojej 107 cm plazme. Klobúk dole a dík za vynaloženú prácu.
lubo
Počet príspevkov : 305 Mesto : Piešťany
Predmet: Re: Tak trocha off okolie MT Ut 25 máj 2010 - 8:07
bubak off road video je super a Čertovica je perfektná aj na 102 cm LED TV (to len pre Hopeho) a prajem tiež skoré uzdravenie.