| ladak versus origo vyfuk??? | |
|
|
Autor | Správa |
---|
ico
Počet príspevkov : 19 Mesto : Bratislava
| Predmet: ladak versus origo vyfuk??? Št 4 november 2010 - 9:38 | |
| Zdravim, mam vstrom 650, r.v. 2004, moto som kupil koncom sezony s ladakom Viper. Ma to krasny zvuk, ale...
Trochu sa obavam planovanych buducorocnych ciest do rakuskych a Talianskych alp, nakolko vyfuk nieje homologizovany. originalny vyfuk k tomu nemam, ale mam tu moznost ho za slusnu cenu kupit aj so zvodmi zo stroma r.v. 2008. Je tam nejaka zmena alebo by to malo bezt problemov na moj rocnik sadnut?
Prosim Vas o nazory, ci je mozne vymysliet nejaky sikovny system, vdaka ktoremu by som menil iba koncovky behom par minut, alebo je treba prehodit komplet vyfuk aj so zvodmi pre pripad takychto vyletov? (zvuk oproti origo je silno navyjkovy a nerad by som sa ho vzdaval) pripadne mam sa tym vobec zaoberat? Kontroluje sa to? ake mate s tym skusenosti? | |
|
| |
Mirco
Počet príspevkov : 302 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: ladak versus origo vyfuk??? Št 4 november 2010 - 12:50 | |
| Tu je kontakt na chalana čo tie výfuky vyrába. GABO 0905 791 448 Rád Ti poradí, pomôže a vyrobí čo potrebuješ. | |
|
| |
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: ladak versus origo vyfuk??? Št 4 november 2010 - 12:54 | |
| Co ti dal kontakt MIRCO tak ten clovek to aj na tvojho stroma podla mna daval takze najlepsie info priamo od Gaba... | |
|
| |
ico
Počet príspevkov : 19 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: ladak versus origo vyfuk??? Pi 19 november 2010 - 14:14 | |
| dakujem za kontakt na gaba, vyzna sa a je ochotny poradit | |
|
| |
zbrdlowski
Počet príspevkov : 24 Mesto : Trenčín
| Predmet: Re: ladak versus origo vyfuk??? Po 21 január 2013 - 9:49 | |
| Caute Chlapi Mám taku malú dilemu. Kúpil som si konečne po dlhom slintaní litrový stromček. Zdá sa, že predchádzajúci majiteľ upravil sériové laufy takýmto spôsobom. Chceme ísť s maželkou v lete trošku poblúdiť po Rakúsku a Taliansku a mám strach, aby sa to tým rakúskym šnicložrútom nezdalo príliš hlučné, a nenaparili mi za to pokutu. Nevymenil by to niekto za normálne neupravené sériové laufy? | |
|
| |
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: ladak versus origo vyfuk??? Po 21 január 2013 - 18:33 | |
| hmmm... ano, aj ja som mal niekedy viper-a na masine a prave z obavy a nakoniec mne aj trochu vadil hlucny zvuk z vyfuku, tak som si dal naspat origo vyfuk. Rakusko sme viac krat jazdili a nikdy nam nekontroloval nik ake mame vyfuky, ich vacsinou v Rakusku zaujima rychlost v obci a pod. Vzdy som sa cudoval na com tam jazdia napriklad domaci teda rakusaci, kadejake otvorene laufy na masine a jazdia si ako nic... Je pravda, ze mi ako cudzinci to inak vnimame. Takze ja nemam skusenost, ze by nam niekto kontroloval ci mame seriove vyfuky alebo nie. Ono, keby sme sli do detailov, to by sme museli mat na stromcekoch aj origo gumy Bridgestony, ktore predpisal vyrobca, ci sa mylim? Alebo padacie ramy, tiez su pevne namontovane na motorke, je to nieco naviac. PS: Akurat vcera som cital na jednej ceskej stranke, kde sa pisali skusenosti z Ukrajiny a tam jeden motorkar pisal, ze dostali na Ukrajine pokutu za to, ze sli cez dedinu v kolone. Zevraj sa to tam nesmie... To uvadzam tie paradoxy s ktorymi sa clovek moze stretnut v cudzine... Slavo | |
|
| |
Tolan
Počet príspevkov : 577 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: ladak versus origo vyfuk??? Ut 22 január 2013 - 10:48 | |
| podla mna im to ani velmi nevadi, len treba jazdit ako clovek a daju pokoj. Moja manzelka bola z ladakom v AT a dokonca ju aj pokutovali za rychlost ale na ladak nehovorili nic.... | |
|
| |
zbrdlowski
| Predmet: Re: ladak versus origo vyfuk??? Ut 22 január 2013 - 12:50 | |
| Vdaka za radu chlapi. Ukludnili ste ma. Pravdu povedia by mi bolo za tym hromovym zvukom aj luto. ;) | |
|
| |
zbrdlowski
| Predmet: Re: ladak versus origo vyfuk??? St 13 február 2013 - 13:31 | |
| | |
|
| |
Tolan
Počet príspevkov : 577 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: ladak versus origo vyfuk??? St 13 február 2013 - 13:37 | |
| jasne ved kazdy ladak je len perforovana trubka v obale a medzitym je sklenna vata...len tu vatu treba pravidelne menit, ak si uz kupil jazdene bolo by dobre rozobrat a skontrolovat v akom je stave. | |
|
| |
zbrdlowski
| Predmet: Re: ladak versus origo vyfuk??? St 13 február 2013 - 20:53 | |
| Tolan, to s tebou suhlasim. Mas pravdu. Akurat, ze toto mam original vyfuky... Takto ich "vylepsil" predchadzajuci majitel :) | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: ladak versus origo vyfuk??? | |
| |
|
| |
| ladak versus origo vyfuk??? | |
|