| Romáňo Klídek Tour 2011 | |
|
+14matax bajker Milankodl Lucasso Tolan Roman Jakub Easyrider robob mode radovanbagacka Zolike Tibi Lajos Slavo 18 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Romáňo Klídek Tour 2011 Ut 17 máj 2011 - 22:38 | |
| Romáňo Klídek Tour 2011 --------------------------------------------------------------- Termín dovolenky: 08. JÚL - 16.JÚL 2011 Dĺžka dovolenky: 9 dní, od PIATKU až budúceho týždňa do SOBOTY Približná trasa v km: 2700km Približná trasa Google maps: Zväčšiť mapuCesta v Rumunsku obsahuje trasu - Prejazd Transalpina - Fagaras (7A), Rumunsko (vychádzali sme z bodu záujmu na motoride.sk) V okoli tej trasy je: - kód:
-
1. Arnota, Rumunsko Kostol 18.0 km J 2. Horské stredisko Cumpana, Rumunsko Hotel 39.5 km V 3. Transfăgărăşan most, Rumunsko Vyhliadka 40.0 km V 4. Priehrada Vidraru, Rumunsko Jazero 40.3 km V 5. Drakulova zrúcanina hradu, Rumunsko Hrad 40.7 km V 6. Horská cesta - Transalpina 67C, Rumunsko Priesmyk 45.4 km SZ 7. Priehrada a jazero Lacul Oasa, Rumunsko Jazero 46.3 km SZ 8. Manastirea Oasa, Rumunsko Kostol 46.4 km SZ 9. Vodopád Capra, Rumunsko Prírodný úkaz 48.0 km SV 10. Jazero Balea, Rumunsko Jazero 48.1 km SV
Info o Rumunsko (body zaujmu som cerpal, tu: http://motoride.sk/w/450/prejazd-transalpina--fagaras-7a-rumunsko.html) Spanie - stany na 95%, hocikde cestou v lesoch alebo pri jazerach, vecer opekačka a pod. Repelenty povinná výbava. Cena cca:benzin SK (1,40Eur), HUNG (1,30Eur), ROM (1,16 Eur) cca priemer 1,28 Eur * cca 2700km....173 Eur Jedlo, pitie, poplatky, suveniry, kravinky.................................................................................200 Eur =================================================================== Celkovo by sme sa mali zmestit do ........................................................................cca.. 373 EurPopis:Celú trasu pripravil MILANKODL. Každý deň v Rumunsku uvidíme nejaké turistické atrakcie či iné zaujímavé veci a prírodné úkazy. Ako aj názov dovolenky nesie Romáňo "Klídek Tour" tak to aj plánujeme, relaxačnú dovolenkovú jazdu, nikam sa nebudeme naháňať a ak by mal niekto potrebu otočiť plynom, dohodne si bod kde sa večer stretneme a založíme tábor. Táto dovolenka je prudko vhodná aj pre ladvinky/frajerky/manželky :) Počet jazdcov: Podľa záujmu sa dohodneme. Moja predstava je max. 8 jazdcov/skupina. Pri väčšom záujme urobíme viacero skupin a pôjdu v polhodinových rozstupoch... Za organizačný tím, Slavo a MilankoDL | |
|
| |
Lajos
Počet príspevkov : 201 Mesto : Bratislava, Slovakia
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 St 18 máj 2011 - 8:31 | |
| v tomto termine si nemozem zobrat dovolenku, mozem od 15-teho jula do 22-eho, nic sa nedeje jedinec sa musi prisposobit vacsine | |
|
| |
Tibi
Počet príspevkov : 267 Mesto : Žilina
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 St 18 máj 2011 - 12:23 | |
| | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 St 18 máj 2011 - 16:36 | |
| Lajos, to je druhy mozny termin 15-teho jula - 9 dni. ak by to viacerim vyhovovalo ist v tomto druhom termine, zmenime to. Bubak, dakujeme super. | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 St 18 máj 2011 - 17:19 | |
| Ja sa prisposobím vačšine, ale presný dátum by sme si mali upresnit čím skor... | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 St 18 máj 2011 - 17:46 | |
| Su dve možnosti výberu terminov dovolenky, ktore prichadzaju do uvahy:
Prvy: 08.JÚL - 16.JÚL 2011
alebo
Druhy: 15.JÚL - 23.JÚL 2011
Mne osobne je to tiež jedno ktorý termín si vyberieme, obidva sú v hluchom období.
Takže záleží ako to vidia ostatní čo by mali záujem o túto dovolenku.
| |
|
| |
radovanbagacka
Počet príspevkov : 44 Mesto : Banská Bystrica
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 St 18 máj 2011 - 20:22 | |
| predbežne sa hlásim aj ja... závisí to od pracovných povinností, ale ak sa nevyskytne nič podstatné, pridal by som sa ;) | |
|
| |
Tibi
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 St 18 máj 2011 - 20:53 | |
| | |
|
| |
mode
Počet príspevkov : 216 Mesto : Martin
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 Št 19 máj 2011 - 7:33 | |
| bubak do lago di garda som už nohu omočil vyzerá to lákavo.. - kedy - nakoľko - s akým uvažuješ ubytkom - predpokladaný rozpočet - a čo s tou povolenkou..? ;) | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 Št 19 máj 2011 - 17:19 | |
| Tibor prosim ta, zaloz si temu na to Taliansko.
Ja by som sa pridal, len aby sa nam to tu nemiešalo s Rumunskom
Ďakujem
Slavo | |
|
| |
robob
Počet príspevkov : 332 Mesto : Rakovice pri Piešťanoch
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 So 21 máj 2011 - 9:10 | |
| 15. az 23 jul, mne by tiez vyhovoval tento termin. Takze sa hlasim, pevne verim, ze sa nic nepredvidatelne nestane a zucastnim sa tejto peknej tury :) | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 Pi 27 máj 2011 - 17:17 | |
| S viacerimi co chcete ist som osobne volal alebo si pisal a zhodli sme sa teda definitivne na termine: 16.JÚL SOBOTA skoro ráno odjazdnávrat predpokladaný 23. JÚL SOBOTA večer Takže berte to už ako fixný dátum, díky. Slavo | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 Pi 10 jún 2011 - 10:09 | |
| Nejako je ticho k tejto téme. Ak je ešte miesto, tak rád by som sa pridal. | |
|
| |
Lajos
Počet príspevkov : 201 Mesto : Bratislava, Slovakia
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 Pi 10 jún 2011 - 16:09 | |
| otazka do davu:
-viem ze rumunsko je v EU, mam si vybavit pas pre istotu? -vy co mate pasy si ich beriete? | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 Pi 10 jún 2011 - 17:30 | |
| Easy ticho je možno preto, lebo ešte pred Rumunskom máme výjazd do Nemecka na Vstromtreffen od 23.6, čo sa ešte musíme doladit kto ide, ako, kedy a pod. Po návrate určite začneme viac debatit o Rumunsku..miesto samozrejme je, tak kto sa chce pridat je vítaný.. Lajos myslím si, že stačí OP, kedže aj Rumunsko je v EU, ale ja si pre istotu beriem aj pas. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 So 11 jún 2011 - 8:52 | |
| EASY mas nejakych znamych v HU smerom na Rumusnko. Alebo nejaky kemp odporucit. Bud by sme prespali pri nejakej dobrej dusi z VSCH alebo v kempe v ramci prvej noci... Co sa tyka temy, je stale ziva, ako naznacil Zoli asi tesne pred sa zacne diskutovat vo velkom. V kazdom pripade sa ide a termin je uz tiez odsuhlaseny t.j. v polke jula. Bude sa jednat o dovolenku "za malo penazi vela muziky" takze je sa na co tesit. a o to nam pojde, vela zazit, vela si uzit, proste dovolenka. Nepojde nam o trhanie rekordov v prejdeni vzdialenosti ale prave o pohodovu jazdu, bude plno atrakcii a zastavok na zaujimavych miestach, vecerny taborak a hore ruka Skoda, ze vam nevieme priblizit nasu prvu klubovu dovolenku, ktoru sme mali v chorvatsku s vyletmi po ciernej hore, bosne hercegovine a pod, v tej dobe som este nemal kameru ale tak dobre ako vtedy som si uz davno neodychol, proste sranda, kamosi, motorka Slavo | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 So 11 jún 2011 - 10:50 | |
| Samozrejme že sa nájdu známy z VSCH, ktorí bývajú pri hranici HU-RO. Veľa aktívnych členov je odtiaľ. Medzitým mi Pepe poradil aby sme si to rozmysleli s tým stanovaním, hlavne blízko lesa v divokej prírode. S medveďmi nie je žiadna sranda. Hlavne keď ešte k tomu chceme aj opekať večer. Z vlastných skúseností poradil že v Rumunsku je ubytovanie veľmi lacné. Ten kemp, resp. ubytovanie pri hranici HU-RO začnem zisťovať keď sa vrátim z Álp. | |
|
| |
Roman Jakub
Počet príspevkov : 128 Mesto : Beroun (Czech Republic)
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 Ne 12 jún 2011 - 13:50 | |
| Tak tak. Spát se určitě dá volně, ale je dobře zvážit jak to udělat aby jste se vyhnuli medvědům. Pokud spíte v přírodě, určitě dodržovat zásady bezpečného bivaku (jídlo daleko od sebe, v žádném případě ve stanu). Ubytování je tam za pár korun (200 ,- - 300,- na osobu v pensionu), v kempu ještě levněji (80,-). Užijte si to. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 Št 16 jún 2011 - 6:49 | |
| Tak predbezne tu mame zaujem o ucast : - Slavo - MilankoDL + asi aj pani manzelka - Lajos - Zolike - Easyrider - Robob - RadovanBagacka Stretko pre doladenie detailov si mozeme dat prvy vikend v juli. Slavo | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 Št 16 jún 2011 - 22:45 | |
| Milanko dorobil komplet trasu len je tak velka ze sa neda dat ako "mini-odkaz" tak ju vkladam ako obrazok: Cela trasa (par sekund to trva pokial to prehliadac natiahne) v google maps je tu (klikni sem) | |
|
| |
radovanbagacka
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 Ne 19 jún 2011 - 20:52 | |
| Ahoj Slavo, mam jednu zatiaľ teoretickú otázku. Mohol by sa ku nám pridať kamarát na os. aute? Išiel by na Fiate Panda, rv. 1990.. bez 4x4... tiež ho láka Rumunsko, a sám by sa nevybral. Ale nie je zatiaľ isté či by šiel. Rado | |
|
| |
Tolan
Počet príspevkov : 577 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 Po 20 jún 2011 - 8:35 | |
| -to by Vas asi trochen brzdil, nie? :lol: | |
|
| |
Lucasso
Počet príspevkov : 8 Mesto : Topoľčany
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 Po 20 jún 2011 - 12:35 | |
| Zdravicko,
mozem sa k vam pridat? Presne v tom termine som chcel ist do Rumunska, daco pojazdit, lebo o tyzden neskor mi tam zacina prax co mam vybavenu cez skolu.
Dik za odpoved, keby sa bolo treba nieco dohodnut moj mobil je 0918436918, s pozdravom
Lukáš
P.S.: Ake budete mat obutie? Cestne alebo stuple? | |
|
| |
radovanbagacka
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 Po 20 jún 2011 - 15:44 | |
| Ak pojdem, tak pojdem na Mitas E07... zvladli sneh, blato, vlhku travu, lesne cesty... samozrejme s mierou... a na Sturci chytam v zakrutach topanky... ine pneu zatial nechcem... jedine mozno skusit E10 ked ich odladia a vychytaju muchy | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 Po 20 jún 2011 - 16:21 | |
| @ Lucasso: nieje problém, aby si s nami šiel, a teším sa.
Ja budem mať pravdepodobne obuté metzeler tourance
Prvý víkend v júli sa pravdepodobne stretneme a doladíme posledné veci | |
|
| |
radovanbagacka
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 Po 20 jún 2011 - 16:49 | |
| čo ten chalan na aute? Mohol by sa prípadne pridať ak by chcel? Ja idem na 90%, len musím dovtedy zamakať v práci, aby to bezo mňa týždeň zvládli. | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 Po 20 jún 2011 - 18:19 | |
| za seba píšem...neviem či je to zrovna dobrý nápad, aby sa ku nam pridával niekto na aute..Už tak nás bude pravdepodobne dost velká skupinka, predpokladám, že príde aj k rozdeleniu na minimálne dve menšie skupiny. Dalšia vec je tá, že v takom počte sa nám bude tažšie hladat ubytko v prípade zhoršenia počasia...ale to je len moj názor, samozrejme ak ostatným to nebude prekážat, može sa pridat. | |
|
| |
Lucasso
Počet príspevkov : 8 Mesto : Topoľčany
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 Po 20 jún 2011 - 18:31 | |
| Ja za seba napisem, ze ak chce kamarat vidiet rumunsko, nech sa radsej k niekomu pripoji ako spolujazdec na moto. Tot moj nazor, ale mam tu asi najmensie slovo.
Inak ubytko a podobne sa bude riesit az pred odchodom na osobnom stretnuti ak som to dobre pochopil? My sme boli jazdit minuly rok na autach v horach, a spali sme vylucne v stanoch, no problemo. To sme boli v severnej casti, povodne som mal ist tento rok tiez s nimi, ale oni jazdia take tereny ze to by som tam musel ist s dakou terennou kozou a nie s vstromom :-)
Lukas | |
|
| |
Tibi
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 Ut 21 jún 2011 - 23:06 | |
| Chlapy pozor na jedlo v Rumunsku meso je nakazene ANTRAXOM !!! dnes to bolo v tv novinach :face:
Ak boh da mozno sa ku vam pridam :D aj s mangelkou ak ma zoberiete | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 Št 23 jún 2011 - 20:37 | |
| Ako viacerí viete, mám 3 miestny stan, kde sa dvaja pohodlne zmestia aj s kuframi. Keďže idem sám, ponúkam to jedno miesto. Vlastný spacák a karimatka je ale nutná. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Romáňo Klídek Tour 2011 | |
| |
|
| |
| Romáňo Klídek Tour 2011 | |
|