Predmet: Jedlo pre akciu LETNA CERTOVICA Po 15 august 2011 - 6:38
Tato tema bude potom zmazana, sluzi len pre zistenie zaujmu
UCASTNICI AKCIE "LETNA CERTOVICA" prosim Vas, napiste mi nejake tipy jedal na veceru. Z toho potom vyberieme 2 jedla pre Stvrtok vecer / Piatok vecer / Sobota vecer (kto by nechcel gulas alebo gril.speciality)
Vdaka
Slavo
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
Predmet: Re: Jedlo pre akciu LETNA CERTOVICA Po 15 august 2011 - 8:36
Za seba a za VSCH...v sobotu na večeru vyhovuje guláš, resp. grilované špeciality. Večeru na piatok ešte zistím. Keďže maďari majú riadny pracovný deň v piatok, niektorí prídu až okolo 19.00-20.00 h. Ja osobne prídem s malou skupinkou, ktorú počkám v Štúrove už na obed, takže v pohode stíhame Čertovicu do 17.00 h. Ale to ti ešte upresním.
robob
Počet príspevkov : 332 Mesto : Rakovice pri Piešťanoch
Predmet: Re: Jedlo pre akciu LETNA CERTOVICA Po 15 august 2011 - 18:28
Aj mne v pohode vyhovuje gulas, v piatok vecer, a v sobotu, neviem, co tam vedia navarit, ale tak asi nieco syte, nejake maso, opekane zemiaky a aj s ryzou, kto co ma radsej. Mne je to uplne jedno, co bude, ked to bude jedle :)
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
Predmet: Re: Jedlo pre akciu LETNA CERTOVICA Po 15 august 2011 - 19:25
Tiež navrhujem niečo od masa..možno niečo na štave s knedlami, aspon ich ochutnajú aj madari, lebo ak sa nemýlim, tak v madarsku knedle nerobia.. :D.
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
Predmet: Re: Jedlo pre akciu LETNA CERTOVICA Po 15 august 2011 - 20:09
Máš pravdu Zolike, knedle nepoznajú. Takže ak vedia spraviť dobrú sviečkovú...
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
Predmet: Re: Jedlo pre akciu LETNA CERTOVICA Po 15 august 2011 - 20:31
chlapi konkretnejšie trochu. z vas to tahat.. jaj..
čo sa týka kuchára, je to bývalý šefkuchár z hotela Lux v B.Bystrici a potvrdil mi aj môj otec, že to s varechou naozaj vie. Majiteľovi hotela som hovoril, že nejaké rezne a zemiaky a zasmial sa, že to máme každý víkend doma, že keď ideme na dovolenku, mali by sme ochutnať niečo lepšie..