Počet príspevkov : 128 Mesto : Beroun (Czech Republic)
Predmet: Re: Štít VStream (USA) Pi 26 august 2011 - 8:38
Je to hodně vysoké. A nastavení a výška plexi to je věčná alchymie, ale to video je super.
matax
Počet príspevkov : 64 Mesto : Nové Mesto nad Váhom
Predmet: Re: Štít VStream (USA) Št 1 september 2011 - 20:14
Mne osobne by tá výška vadila...som úplne nervózny, keď sa musím pozerať na cestu cez plexi (okrem prilby), dosť to skresľuje. Ja mám turistické od GIVI ale mám ho v takej polohe, že na cestu pozerám ponad plexi.
Kajdo
Počet príspevkov : 1 Mesto : Vinosady
Predmet: Re: Štít VStream (USA) Pi 28 február 2014 - 0:20
Slavo napísal:
Štít VStream je z polycarbonu, temer nezničiteľný. Tu je video test.
Štít je oveľa vyšší ako originál a s týmto štítom vás určite neprefúka. Štít je vyrobený v USA, cena cca 150USD.
Predmet: Re: Štít VStream (USA) Pi 28 február 2014 - 9:00
Takýto štít má aj Ďuri z Komárna, tiež z USA. Síce ten stromček takto vyzerá ako vypasený skúter, ale slúži svojmu účelu.
Tolan
Počet príspevkov : 577 Mesto : Hlohovec
Predmet: Re: Štít VStream (USA) Pi 28 február 2014 - 9:49
tie V-stream stity su perfektne, ostatne sa s tym nedaju vobec porovnavat. Za tym stitom nie su absolutne ziadne turbulencie. Ta nerozbitnost je pravdiva - overene v praxi. A takisto sa ani tak lahko neposkriabe ako obycajny.
vladom
Počet príspevkov : 121 Mesto : PUCHOV
Predmet: Re: Štít VStream (USA) Pi 28 február 2014 - 10:55
Tomu verim, ale neviem si predstavit jazdu za dazda ked svietia oproti auta.
Mne sa skor paci ako ma bracho na burgmane original elektricky posuvne hore dole :)
Tolan
Počet príspevkov : 577 Mesto : Hlohovec
Predmet: Re: Štít VStream (USA) Po 3 marec 2014 - 8:20
Tak s tym problem nemam...ja pozeram ponad stit...:) ..ale snad potom uz jedine tekute stierace pouzit.
Petzo
Počet príspevkov : 89 Mesto : Hlohovec
Predmet: Re: Štít VStream (USA) Ut 8 júl 2014 - 18:31
Toto je aktualny typ pre V-strom 650 od Vstream, kupovany:
Počet príspevkov : 94 Mesto : Žabokreky pri Martine
Predmet: Re: Štít VStream (USA) Ut 8 júl 2014 - 20:00
Ahoj Pettzo. Netrasie s tym pri vacsej rychlosti?Vypada to fajn,len ci to nieje pri tej velkosti uz moc take ohybne.
Petzo
Predmet: Re: Štít VStream (USA) Ut 8 júl 2014 - 20:05
absolútne nie, je to veľmi pevný materiál - 6mm polykarbonat, a tvarovanie do V (vstream) zaručuje lámanie prúdu vzduchu, t.z. žiadne turbulencie...
turista
Počet príspevkov : 94 Mesto : Žabokreky pri Martine
Predmet: Re: Štít VStream (USA) Ut 8 júl 2014 - 20:29
Hm je to zaujimave este ked to uvidim nazivo,mozno ma to oslovi a rovno si to objednam.Pri mojej vyske a klsickom stite dost bojujem s vetrom.Dakujem za pokec.
Jano
Počet príspevkov : 45 Mesto : Kostolište
Predmet: Re: Štít VStream (USA) St 9 júl 2014 - 13:02
Ahojte, pasuje tento stit aj na novy model V-Stroma? Ten od vyroby sa mi zda "slaby" pri vyssich rychlostiach... Vdaka za info! :)
Petzo
Predmet: Re: Štít VStream (USA) St 9 júl 2014 - 13:20
cau Jano,
tento konkretny nepasuje na novy v-strom, tam ide tento typ:
Predmet: Re: Štít VStream (USA) Ut 30 august 2016 - 11:03
skús ešte pozrieť na www.motops.sk a louis.de ci to tam nevyjde lacnejšie....
braho
Počet príspevkov : 127 Mesto : Bratislava
Predmet: Re: Štít VStream (USA) Ut 30 august 2016 - 13:32
Zdravím páni, máte to niekto odskúšané aj s ľadvinkou? Mne osobne stačí aj originál, okrem momentov, keď idem okolo stovky za kamiónom, ale ľadvinke to trasie prilbou celkom dosť, a nad 120 už moc.
Viator
Počet príspevkov : 39 Mesto : Trnava
Predmet: Re: Štít VStream (USA) Po 26 september 2016 - 20:58
Dnes mi prišiel Vstream štít (najväčší model), tak som ho hneď nahodil a bol som aj odskúšať (do cca 135km/h). Pri mojej výške 199cm mi išiel vzduch mám pocit že len na vrch prilby. Oproti origo naozaj veľký rozdiel. Neľutujem peniaze. Ako to bude s ľadvinkou to neviem posúdiť, ale viezol som aj syna (185cm) a mal celý čas vyklopené plexi na prilbe.. Takže asi v pohode Dizajnovo to nie je žiadny skvost, ale úžitok parádny. Na turistiku určite.
braho
Počet príspevkov : 127 Mesto : Bratislava
Predmet: Re: Štít VStream (USA) Ut 27 september 2016 - 7:51
To je potešiteľná skúsenosť, ešte pls. prezraď kde si ho nakoniec objednal, u severných alebo južných susedov?
Viator
Počet príspevkov : 39 Mesto : Trnava
Predmet: Re: Štít VStream (USA) Ut 27 september 2016 - 8:04
Z Poľska to vychádza lacnejšie - 209,- stál štít a 12,- poštovné. Prišlo to do týždňa.