| Vzduchovy filter | |
|
|
Autor | Správa |
---|
cole46
Počet príspevkov : 36 Mesto : Filakovo
| Predmet: Vzduchovy filter Po 5 december 2011 - 19:45 | |
| Aky filter odporucate seriovy (klasicky) alebo sportovy.Sportovy ma vyssiu zivotnost a lepsiu priepustnost vzduchu. Chystam sa na vymenu filtra aj sviecok.Uvazoval som o sport.vzduchovom filtry (KN,PYPERCROSS) a o NGK iridiovych svieckach. Bude ju potom treba naladit na brzde?
| |
|
| |
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: Vzduchovy filter Po 5 december 2011 - 19:56 | |
| mne to riesi Lajos - daval mi ten KN filter | |
|
| |
MILANM
Počet príspevkov : 219 Mesto : Drahovce,Slovakia
| Predmet: Re: Vzduchovy filter Po 5 december 2011 - 21:19 | |
| No najnovšie v ČMN písali,že naladiť by sa to malo,lebo hrozí moc chudobná zmes a tá škodí tiež.A ,že je blbosť,že si to lambda postráži.No ,isto je mnoho tých ,čo jazdia aj bez ladenia a moto v pohode. | |
|
| |
Tolan
Počet príspevkov : 577 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: Vzduchovy filter Ut 6 december 2011 - 9:41 | |
| netreba to zase prehanat...dal som KN filter (z ekonomickych dovodou, nie vykonovych) a ziadna zmena chodu motora nenastala takze nevidim dovod na zasah do elektroniky. Iridiove sviecky sa pouzivaju tam kde je jedna sviecka na valec, ty mas dve takze nie je dovod. | |
|
| |
cole46
| Predmet: Re: Vzduchovy filter Ut 6 december 2011 - 9:51 | |
| No s tymi svieckami neviem.Podla mojich informacii sa od modelu K7 davali dve sviecky na valec. Myslim na 1000-ku na 650 neviem. | |
|
| |
Tolan
Počet príspevkov : 577 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: Vzduchovy filter Ut 6 december 2011 - 9:55 | |
| Ved prave, ked mas dve sviecky na valec tak je zbytocne tam davat iridiovu. | |
|
| |
matax
Počet príspevkov : 64 Mesto : Nové Mesto nad Váhom
| Predmet: Re: Vzduchovy filter So 10 december 2011 - 9:34 | |
| Ja mám aj KN filter aj irídiové sviečky (K08). Nebol som na brzde, žiadne ladenie ale možno by sa to dalo trošku poštelovať. O tom, či je zmes dobrá sa dá trošku vyčítať zo sviečok. Ak je chudobná, tak ti tie sviečky roztaví ak je bohatá tak ti ich bude zanášať. Túto zostavu som dával pri 12tis. km, teraz už idem na 40tis. a sviečky sú v pohode vypálené a to majú už skoro 28tis km na konte. Ale pre istotu ich už na ďalšiu sezónu vymením za nové. Filter periem každý rok. | |
|
| |
MILANM
| Predmet: Re: Vzduchovy filter So 10 december 2011 - 14:09 | |
| - cole46 napísal:
- No s tymi svieckami neviem.Podla mojich informacii sa od modelu K7 davali dve sviecky na valec.
Myslim na 1000-ku na 650 neviem. Presne naopak na 650,2 sviečky a 1000 skončila s výrobou kvôli emisiam. | |
|
| |
cole46
| Predmet: Re: Vzduchovy filter Ut 13 december 2011 - 13:51 | |
| No podla manualov som sa nedopatral na pocet iba podla obrazkov,ze mam jednu sviecku na valec. Pozeral som aj na mojom strome a vela tam nevidno.Zistim az pri odmontovani nadrze,air boxu a plastov. Tu som dal link na video,kde chlapik ma na 85 percent taky model ako ja. Ma tam dve sviecky vyfotene [cize jednu sviecku na valec] https://www.youtube.com/watch?v=u5XEYhfyZBU | |
|
| |
MILANM
| Predmet: Re: Vzduchovy filter Ut 13 december 2011 - 17:45 | |
| Litre majú všetky po 1 sviečke na valec a 650 od K7 2 sviečky na valec. | |
|
| |
matax
Počet príspevkov : 64 Mesto : Nové Mesto nad Váhom
| Predmet: Re: Vzduchovy filter Ne 18 december 2011 - 11:07 | |
| - MILANM napísal:
- Litre majú všetky po 1 sviečke na valec a 650 od K7 2 sviečky na valec.
Presne tak... Inak k tomu videu, majsterko sa s tým blokom vyhral...dobrá prácička | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Vzduchovy filter | |
| |
|
| |
| Vzduchovy filter | |
|