| POZVÁNKA NA VÝSTAVU MOTOCYKEL | |
|
+4Henrich Easyrider bajker Slavo 8 posters |
Autor | Správa |
---|
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: POZVÁNKA NA VÝSTAVU MOTOCYKEL Po 27 február 2012 - 12:49 | |
| Pozývam Vás na výstavu Motocykel do bratislavskej Incheby. Ako každý rok tak dúfam, že aj tento sa tam zídeme viacerí v klubových farbách a strávime spolu pekný deň. Popis: Pozývame Vás na 12. ročník výstavy MOTOCYKEL!
Dátum: 15. - 18. 3. 2012 Umiestnenie: hala B0, hala B1, hala B, hala stred B2
Výstava Motocykel, komplexná prehliadka motocyklov, skútrov, trojkoliek, štvorkoliek, služieb a príslušenstva pre vyznávačov motocyklového životného štýlu sa v termíne od 15. do 18. 3. 2012 uskutoční v bratislavskej Inchebe už 12. krát. Okrem ukážok výkonných strojov, podujatie láka desaťtisíce návštevníkov svojimi sprievodnými šou. Odborníci spoznajú víťazné modely motocyklov pri vyhlásení výsledkov novinárskej ankety Motocykel roka. Nebezpečenstvom zaváňajúce kaskadérske kúsky trialistov, bude verejnosť obdivovať počas medzinárodnej súťaže Indoor Incheba Trial Cup. V programe nemôžu chýbať testovacie jazdy motocyklov, autogramiády známych pretekárov, vystúpenia rockových skupín, maľovanie na telo, či tetovanie.PS: Akcia pridaná do kalendára. Prosím o reply kto plánuje navštíviť výstavu a kedy, aby som mal predstavu. Ďakujem. Slavo
Naposledy upravil Slavo dňa Po 27 február 2012 - 12:52, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
bajker
Počet príspevkov : 436 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: POZVÁNKA NA VÝSTAVU MOTOCYKEL Po 27 február 2012 - 12:51 | |
| Ahojte, urcite planujem navstivit (tento rok bez motorky). Dajte vediet aj ostatni kedypojdete, prisposobim sa | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: POZVÁNKA NA VÝSTAVU MOTOCYKEL Po 27 február 2012 - 12:51 | |
| ZOLIKE: ak pojdeš, mohol by si zobrať aj Mirca aj mňa ako min.rok.
Navrhoval by som SOBOTU od rána. | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: POZVÁNKA NA VÝSTAVU MOTOCYKEL Po 27 február 2012 - 12:59 | |
| Určite prídem. Takže 17. 3. v sobotu ?
SLAVO odpoved: Ano, perdbezne v sobotu. | |
|
| |
Henrich
Počet príspevkov : 330 Mesto : Malinovo
| Predmet: Re: POZVÁNKA NA VÝSTAVU MOTOCYKEL Pi 2 marec 2012 - 11:21 | |
| | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: POZVÁNKA NA VÝSTAVU MOTOCYKEL Ne 4 marec 2012 - 18:12 | |
| Slavo jasne, že pojdem v sobotu, s Mircom som už predbežne dohodnutý, tak nie je problém sa zastavit cestou po teba..zavoláme si ešte pred výstavou a dohodneme čas, kedy ta vyzdvihneme.. | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: POZVÁNKA NA VÝSTAVU MOTOCYKEL Ne 4 marec 2012 - 18:44 | |
| O koľkej tam plánujete prísť? Do obeda? Na obed? Po obede? Ja osobne tam prídem do obeda. Ale ešte uvidím. | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: POZVÁNKA NA VÝSTAVU MOTOCYKEL Ne 4 marec 2012 - 20:58 | |
| Predpokladám, že tam pojdeme nejak hned od rána...do kedy sa zdržíme uvidíme... | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: POZVÁNKA NA VÝSTAVU MOTOCYKEL Ne 4 marec 2012 - 21:07 | |
| Ja tiež špekulujem tam dôjsť hneď ráno na tú 09.00, keďže v sobotu býva najviac ľudí a chcem si to v kľude obehať o parkovaní nehovoriac. V každom prípade sa s vami musím stretnúť lebo budem mať so sebou pneumatiky pre Slava. | |
|
| |
zolo
Počet príspevkov : 13 Mesto : Zvolen
| Predmet: Re: POZVÁNKA NA VÝSTAVU MOTOCYKEL Ut 6 marec 2012 - 9:50 | |
| V sobotu od rána sa chystám aj ja Zolo. | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: POZVÁNKA NA VÝSTAVU MOTOCYKEL Ut 6 marec 2012 - 10:53 | |
| Vidíš Slavo...ani sa netreba trápiť s organizovaním V-Strom stretka. Veď v BA sa všetci zídeme :D. Rozdáme nálepky a ideme domov :D. Ja si dám na seba klubovú mikinu 8).
Naposledy upravil Easyrider dňa Ut 6 marec 2012 - 15:06, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: POZVÁNKA NA VÝSTAVU MOTOCYKEL Ut 6 marec 2012 - 14:54 | |
| TO JE JASNE ZE SA ZIDEME V "KLUBOVOM KROJI" :D A niesom sofer takze si mozme dat aj panaka ked este nejazdime | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: POZVÁNKA NA VÝSTAVU MOTOCYKEL Ut 6 marec 2012 - 16:21 | |
| Slavo, nezabudni tú klubovú mikinu pre Andreu. Ja ti to ešte pripomeniem...ak nezabudnem. Ja zase budem mať tie tourance-ky pre teba. | |
|
| |
Mirco
Počet príspevkov : 302 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: POZVÁNKA NA VÝSTAVU MOTOCYKEL St 7 marec 2012 - 7:08 | |
| Vedúci, tak daj chladiť hrušulu, lebo ani ja nebudem šofér. Zasa si to odmaká Zoli. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: POZVÁNKA NA VÝSTAVU MOTOCYKEL Pi 16 marec 2012 - 18:07 | |
| Zvýšila sa mi ešte jedna posledná vstupenka na výstavu motocykel, zadarmo. My tam zajtra dorazíme cca okolo pol deviatej, budeme parkovať vo vnútri. Ak by niekto chcel, ozvite sa mi ( 0904-296530 ) Slavo | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: POZVÁNKA NA VÝSTAVU MOTOCYKEL Pi 16 marec 2012 - 18:41 | |
| Lístky už mám, prídem na 09.00 h. Stretneme sa vo vnútri. | |
|
| |
bajker
Počet príspevkov : 436 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: POZVÁNKA NA VÝSTAVU MOTOCYKEL Pi 16 marec 2012 - 20:48 | |
| | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: POZVÁNKA NA VÝSTAVU MOTOCYKEL So 17 marec 2012 - 13:27 | |
| Najväčším mojim zážitkom na tohtoročnej výstave motocyklov bola prítomnosť Igora Brezovara mototour.cz ktorým som mal možnosť prehodiť pár slov (dokázal by som počúvať jeho zážitky z ciest celé dni) a nezabudol som si zakúpiť jeho video cestopisy na DVD . Chalani, bolo dobré sa s vami stretnúť, dúfam že nabudúce už na motorkách na výjazde. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: POZVÁNKA NA VÝSTAVU MOTOCYKEL So 17 marec 2012 - 15:40 | |
| ako som prisiel domov, neodolal som a hned som si pustil jeho dvd-cko z minuleho roka - Namibiu. Vecer si pustim Aliasku a trans Ameriku (dvoj dvd), ktoru mam od neho s venovanim Prijemne som si s nim pokecal, a som rad, ze mam o priatela viacej. Co ma milo prekvapil, poznal celkom dobre nasho Romana z Krkonos Vdaka chlapi za ucast, bolo mi taktiez moc prijemne. | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: POZVÁNKA NA VÝSTAVU MOTOCYKEL So 17 marec 2012 - 15:47 | |
| Aj ja už mám za sebou poobedňajší čaj pri pozeraní cestopisu z Prahy do Tokya . Už sa teším na tie ďalšie :). | |
|
| |
robob
Počet príspevkov : 332 Mesto : Rakovice pri Piešťanoch
| Predmet: Re: POZVÁNKA NA VÝSTAVU MOTOCYKEL Ne 18 marec 2012 - 16:19 | |
| Je mi ľúto, že sa mi nepodarilo zúčastniť na tohtoročnej výstave motocyklov s vami, ale zasa sa mi podarilo pozrieť si autosalón v Ženeve, čo tiež stálo za to. Celý čas som mal ústa otvorené :) | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: POZVÁNKA NA VÝSTAVU MOTOCYKEL | |
| |
|
| |
| POZVÁNKA NA VÝSTAVU MOTOCYKEL | |
|