| Kawasaki VERSYS 1000 | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Tolan
Počet príspevkov : 577 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Kawasaki VERSYS 1000 Po 25 jún 2012 - 9:20 | |
| Caute v sobotu som bol na testovacej akcii bikerscentra v Trnave. Uz dlhsiu dobu sledujem recenzie na novy Versys a celkom pozitivne sa mi javil tak som sa vybral ho otestovat. Bol to len kratky vyjazd na cca 20minut takze nic extra objektivne nedokazem posudit, ale... Ergonomia, tvar, posed ochrana pred vetrom su skoro identicke ako u Stromu takze to mi veelmi vyhovuje. Podvozok - vyyyborny, presne vedenie, ziadna neistota naklony hned takmer po stupacku, motorka sa v naklonoch sprava ako 600vka, vahu nie je absolutne citit, jedine negativum som si vysimol, ze sa trochu ponara pri brzdeni - asi ako strom. Brzdy - oproti stromu brutaalne...ABSko v serii ale to som neotestoval. a teraz to najlepsie: Motor - tak to bola peckaaaaaaaa, vobec som necakal, ze radovy 4 vylec moze byt tak fajnovo vyladeny...uplne jemny plynuly chod, zaber odspodu az po max. otacky brutalny. Vykon neskutocny-so stromom sa neda porovnavat... Prevodovka je odstupnovana perfektne turisticky. Jedine negativum je podla mna design, ale po nasadnuti som vedel, ze na tom proste nezalezi...ta motorka mi neskutocne sadla, takze momentalne je to moj favorit c.1 na dalsiu moto... | |
|
| |
bajker
Počet príspevkov : 436 Mesto : Bratislava
| |
| |
MILANM
Počet príspevkov : 219 Mesto : Drahovce,Slovakia
| Predmet: Re: Kawasaki VERSYS 1000 Po 25 jún 2012 - 17:45 | |
| No já som bol tiež na Myjave a ten záťah mna zas neoslovil,ale len do 7000,viac sa nedalo točiť nebolo kde.Brzdy super a to ponáranie by sa isto dalo nastaviť lepšie aspoň podľa toho čo píšu,inak ma to sklamalo tiež.Teraz mám v pláne vyskúšať Triumph Explorer 1200,ten ma na pohľad zaujal viac ako Versys. | |
|
| |
Tolan
| Predmet: Re: Kawasaki VERSYS 1000 Po 25 jún 2012 - 18:41 | |
| Pri 7000 to chytilo druhy dych :-) co je asi 190 tak to vystrelilo vpred jak raketa. Inak som bezne nepotreboval viac ako 5000ot. A krasne to tahalo na 6ke od 60ky. | |
|
| |
MILANM
| Predmet: Re: Kawasaki VERSYS 1000 Po 25 jún 2012 - 19:13 | |
| No je jasné ,že 4val je hladší.Ďaleko menej som musel preraďvať.No mna to zas tak neoslovilo,aby som predal svoju a ešte doplatil cca 7-8000eur.A ešte mi vadil hluk motora.Na tie decibely čo vydával som si myslel,že idem vždy tak o 30km/h viac.Ale ten dojem som mal aj s Fazer 1000 ,no na to sa dá zvyknúť. | |
|
| |
Tolan
| Predmet: Re: Kawasaki VERSYS 1000 Po 25 jún 2012 - 19:39 | |
| No na ten zvuk som sa naschval zameral lebo uz som pocul rovnaky nazor. Mne to pri normalnej jazde prislo tichsie ako strom da sa povedat ze som motor vobec nepocul az dokedy som tomu nezacal nakladat...potom mi prisiel ten zvuk bozskyyy :-) | |
|
| |
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: Kawasaki VERSYS 1000 St 27 jún 2012 - 18:32 | |
| kamarat ide kupovat triumpha 800 xc tak na to som zvedavy... snad sa mi da povozit nech to vyskusam.
moj kaliber oka je jasne orientovany, moto do 800cc a dual purpose a riadna koza...
ale z mojou cernou kozou som max spokojny takze nepotrebujem menit. Skor rozmyslam nad rozsirenim o jednobuch do terenu... casom.. | |
|
| |
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: Kawasaki VERSYS 1000 St 27 jún 2012 - 18:36 | |
| este som zabudol, tie nove kraviny co vymyslaju na motorky ako honda s tou dvojspojkovou prevodovkou to nieje nic pre mna ...
| |
|
| |
mode
Počet príspevkov : 216 Mesto : Martin
| Predmet: Re: Kawasaki VERSYS 1000 Pi 29 jún 2012 - 22:57 | |
| | |
|
| |
MILANM
| Predmet: Re: Kawasaki VERSYS 1000 So 30 jún 2012 - 11:03 | |
| - Slavo napísal:
- este som zabudol, tie nove kraviny co vymyslaju na motorky ako honda s tou dvojspojkovou prevodovkou
to nieje nic pre mna ...
a už si ju vyskúšal? | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Kawasaki VERSYS 1000 | |
| |
|
| |
| Kawasaki VERSYS 1000 | |
|