| ...Predam... | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Misi573
Počet príspevkov : 7 Mesto : Slovensko
| Predmet: ...Predam... Po 22 október 2012 - 19:54 | |
| | |
|
| |
Tolan
Počet príspevkov : 577 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: ...Predam... Ut 23 október 2012 - 8:38 | |
| zaujimave ze ma zasa 30tis km nabehane....to je aka nahoda ze vsetky motorky v bazare maju okolo 30tis bez ohladu na vek... | |
|
| |
Misi573
| Predmet: Re: ...Predam... Ut 23 október 2012 - 9:11 | |
| - Tolan napísal:
- zaujimave ze ma zasa 30tis km nabehane....to je aka nahoda ze vsetky motorky v bazare maju okolo 30tis bez ohladu na vek...
dobry den!Ja nie som bazar, je to moja sukromna moto a to ze ma okolo 30000km, no nemozem za to.Je to ozaj nahoda, a viem si to aj predstavit ked je takato moto u podobneho majitela ako som ja, ked som tento rok na nu nabehal nieco len cez 2000km!!!v priemere za jej zivotnost vychadza Km/rok okolo 4000km, co je teoreticky aj realne, nie, aj ked je pravda ze v dnesnej dobe nasi korektny predajcovia stacaju kilometre aj na táčkach, je to smutne, ale realita.kilometre som nikdy neriesil ani na jednej z mojich moto, stav napovie vela a ked je o moto vzorovo starane, nebojim sa ju kupit ani s 80000km, o tom zas tolko. S pozdravom! Misi | |
|
| |
Tolan
| Predmet: Re: ...Predam... Ut 23 október 2012 - 9:29 | |
| hmm zaujimave a mozno to je aj pravda, netvrdim ze konkretne tato ma stocene km aj ked je zaujimve preco tam boli menene loziska. A predpokladam, ze retazovy kit je povodny pri tych km? Pytam sa lebo by tam bol teoreticky zaujem... | |
|
| |
Misi573
| Predmet: Re: ...Predam... Ut 23 október 2012 - 9:35 | |
| - Tolan napísal:
- hmm zaujimave a mozno to je aj pravda, netvrdim ze konkretne tato ma stocene km aj ked je zaujimve preco tam boli menene loziska. A predpokladam, ze retazovy kit je povodny pri tych km? Pytam sa lebo by tam bol teoreticky zaujem...
Ložiská som tam menil preto, lebo v maji ked sme boli na "jarnych 500 km" cestou domou my zacali vydavat divne zvuky a bolo ich treba vymenit, ako som aj predpokladal, zadne som nemenil.Retazovka sa mi nezda byt original, nakolko je v dobrom stave a podla mna pri 30000km povodna nevyzera takto. | |
|
| |
Tolan
| Predmet: Re: ...Predam... Ut 23 október 2012 - 10:05 | |
| na jarnych 500 sme sa teda asi videli | |
|
| |
Misi573
| Predmet: Re: ...Predam... Ut 23 október 2012 - 10:34 | |
| - Tolan napísal:
- na jarnych 500 sme sa teda asi videli
je to mozne, ja som bol jediny v "oranžovom" :D hehe | |
|
| |
Misi573
| Predmet: Re: ...Predam... So 3 november 2012 - 20:32 | |
| PREDANÉ | |
|
| |
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: ...Predam... So 3 november 2012 - 22:01 | |
| | |
|
| |
Misi573
| Predmet: Re: ...Predam... So 3 november 2012 - 22:16 | |
| - Slavo napísal:
- gratulujem
, ale neviem preco, mal som pri predaji zmiesane pocity, bolo mi jej luto :) | |
|
| |
cole46
Počet príspevkov : 36 Mesto : Filakovo
| Predmet: Re: ...Predam... Pi 9 november 2012 - 17:36 | |
| Misi iba tak pre zvedavost ak sa ta mozem spytat.Aka bola zaverecna cena alebo ako ste sa dohodli s kupcom? Lebo dnes je nenormalna moda-SPUSTIS 500e A BEREM Inak gratulujem k predaju | |
|
| |
Misi573
| Predmet: Re: ...Predam... Pi 9 november 2012 - 20:02 | |
| diky moc chlopi.predana bola za 3700€ se vsim vsudy, pridal som k nej vsetko co som mal, aj stare diely, ...proste vsetko :) | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: ...Predam... | |
| |
|
| |
| ...Predam... | |
|