| Jarný V-Strom zraz 2013 | |
|
+11bajker lubo Zolike Milankodl Petzo marecek festr Tolan robob SKOKAN Slavo 15 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Jarný V-Strom zraz 2013 Ut 30 október 2012 - 17:05 | |
| Organizator: Marselus, Vstromclub.cz Text autora: Přátelé vím,že je to asi trochu předčasné,ale kvůli zabukování termínu píšu už teď. Termín 3-5.5.2013S Kačkou jsme našli zajímavé místo na jarní srazík na Valašsku. Vzali bychom to tedy na sebe pokud se vám to bude zamlouvat. Krom odkazu na místo napíšu pár informací co jsme zjistili. Místo + foto - Prostřední Bečva - Valašsko www.kycera.cz/kontaktni-informace.php#MainTextUbytování chatky pro 8 osob 250kč osoba/noc + 15 kč vzdušné. Chatky jsem viděl osobně a cena je konečná bez příplatku za el. jak píšou na webkách. Večeře v pátek a v sobotu ještě domluvíme cena za večeři je 90kč/os Domlouvali jsme se s majitelkou ,že udělají dva druhy jídla na večeři a to jak v pátek tak v sobotu (to bychom si tady ještě domluvili) . A v sobotu jako bonus ZDARMA druhá pozdní večeře v podobě grilované vepřové kýty. Porce na osobu cca 200-300g. Snídaně formou švédských stolů. 70kč/os V areálu jsou dva grily a jedno ohniště na tři chatky,takže je i možnost si udělat oheň popř. něco na grilu. V areálu jsou taky dvoje ruské kuželky - pro soutěživé typy Dá se zahrát venku i pinec - Hooopy a spol Je tam taky velká společenská místnost pro cca 120 lidí,takže promítání ,kytarky jako vždy . Samozřejmě bychom připravili nějakou pěknou vyjížďku s obědem po cestě. Zabukovali jsme tedy tento termín ,jelikož už některé termíny před a po byli zamluvené. Jediná podmínka je zaplatit 50% zálohu do ledna,kterou bych také po vás požadoval. Proto taky píšu už tedˇa čekám na vaše reakce Marcel/Marselus a Kačka. Slavo
Naposledy upravil Slavo dňa Pi 18 január 2013 - 14:08, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
SKOKAN
Počet príspevkov : 62 Mesto : Svaté Pole, okr.Příbram, CZ
| |
| |
Slavo
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 Pi 18 január 2013 - 14:41 | |
| kamaráti, tak by sme sa mali začať postupne nahlasovať. Zraz sa koná v areáli RELAX KYČERA, viď mapka Zväčšiť mapuTermín: 3. - 5.5.2013 (příjezd možný již od 1.5. kdo má zájem)Ubytovanie v chatke, viď foto: Chatky jsou po 8 lidech a pokoje jsou rozdělená po 4 + 3 + 1 lůžkách. Pro rezervaci ubytování je třeba zaplatit ubytování předem: Záloha na ubytko v chatce je: 250,- Kč/osobu/noc
alebo v stane Je možné i postavit stany v kempu na místě – 50kč/os/noc. Jsou tam i sprchy a WC.
Jídlo: Pátek večeře : č1. - Vepřový řízek + brambor č.2. - výpečky, zelí, knedlík
Sobota: snídaně formou švedských stolů
Oběd - Na vyjížďce - Krajová záležitost ( Kohůtka) č1 . Vynikající kynuté borůvkové knedlíky (fakt doporučuji) č.2 Halušky buď se zelím nebo s bryndzou Pro ty kdo by s tím měli problém je možné ještě objednat individuálne na místě jiné jídlo dle nabídky.
Večeře č.1 Svíčková na smetaně, knedlík č.2 Pečené kuře, rýže č.X pozdní večeře – uzené maso s pečivem, křen, hořčite bude zdarma.
Neděle: snídaně formou švedských stolů+ Jídlo s rekreačním poplatek (15kč/os/víkend) si každý zaplatí po příjezdu.Forma objednávky:JANKO HRUŠKA (nick) Chatka č. 1, preferovaný pokoj 4, 3 nebo 1 / nebo Stan počet osob 2 x počet nocí 2 x datum příjezdu: 3.5.2013 Pá – večeře č.1 1x, č.2 1x So – snídaně 2x So - oběd č.1 1x So - večeře č.1 1x Ne – snídaně 2x Janko Hruška - za ubyt 2 osoby Odesláno na účet 1000kč Pozn.Slavo: S tymi zalohami neviem ako, to by sa bolo treba s nimi dohodnut - to zistim. Čo sa týka našeho zrazu, mal by sa konať v druhej polovici mája takže budeme mať asi po sebe akcie | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 Pi 18 január 2013 - 14:41 | |
| Ja pravdepodobne pojdem do stanu... ale ešte sa uvidí. | |
|
| |
robob
Počet príspevkov : 332 Mesto : Rakovice pri Piešťanoch
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 Pi 18 január 2013 - 16:30 | |
| za mňa predbežne áno, keď sa vyjasní ako so zálohami, tak sa záväzne prihlásim, ja by som šiel do chatky, do stanu bude podľa mňa ešte skoro/zima ísť. | |
|
| |
SKOKAN
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 Pi 18 január 2013 - 18:02 | |
| Ahoj kluci ....tak dneska to vypuklo.....,tak se na vás moc už těšíme, jinak vypadáto ,že pár lidí i s Kokinem tam budem už od 1.května, tak bychom si mohli dát nějakou tu společnou vyjížku 2.- 3. května, den si asi ještě ujasníme, co ty nato a ostatní??? dík čááágo skokan | |
|
| |
Tolan
Počet príspevkov : 577 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 Ut 22 január 2013 - 10:53 | |
| Urcite sa hlasim 2 osoby, so stravou, do chatky - predpokladam, ze bude zasa spolocna pre slovakov...(milanko na samotke :D) | |
|
| |
festr
Počet príspevkov : 2 Mesto : Pardubice
| |
| |
Slavo
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 Ut 22 január 2013 - 18:56 | |
| bude treba sa hlasit v tvare ako som to uviedol a vybrat si aj jedla.
Dajme si dead line do konca januara, OK? Potom nech si to vybavuje každy na vlastnú päsť po tomto termíne.
predbežne som nahlásil pre nás chatku. Ja síce budem v stane, ale vám som nahlásil chatku. snažím sa vybaviť aby sme platili pri príchode a ušetrili zbytočné poplatky za zahran. príkaz v banke...
Slavo | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 Ut 22 január 2013 - 21:16 | |
| Tak prave mi volal Marselus z Ciech. Vec sa ma tak, ze do zajtra ak chceme chatku, musime ju uhradit a poslat na slovensky ucet. On bude v piatok na Slovensku takze mu ta dotycna osoba da nase peniaze za chatku. Chatka je na vikend pre 8 ludi spolu 4.000CZK (co je 250CZK na osobu na noc). Teda jednotlivec by mal zaplatiť 500CZK za 2 noci
Číslo účtu je 1500251257 / 0200
mna sa to netyka kedze idem do stanu.
Slavo | |
|
| |
marecek
Počet príspevkov : 591 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 Ut 22 január 2013 - 21:31 | |
| dohodneme s hatkou stravu /este nie je doma/ a hlasime sa tiez.. len teraz mi nie je jasne ci sa zaloha plati alebo nie.. lebo tu je daco ine pisane ako na facebooku..
dakujem.. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 Ut 22 január 2013 - 21:40 | |
| Rozprával som sa práve so ZOLIM, rozmýšlali sme nad tým, je to strašne narýchlo preto sme sa zhodli, že to spravíme takým istým spôsobom ako na zraze v Jeseníkoch - takže my si sami zabezpečíme vlastné ubytovanie a nebudeme teda spať priamo tam v tom areáli. Snáď všetci budú súhlasiť. Presnejšie si to rozoberieme na našej schôdzi, ktorá je tento víkend...
Kto by chcel ísť silou mocou do toho kempu kde je zraz, tak vyššie som uviedol číslo účtu a môže si to teda zabezpečiť.
| |
|
| |
marecek
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 Ut 22 január 2013 - 21:51 | |
| drzim sa so slovenskymi stromcekami... takze mozme najst alternativ.. som za. mame bohate skusenosti... marek. | |
|
| |
Petzo
Počet príspevkov : 89 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 St 23 január 2013 - 7:32 | |
| Suhlasim s alternativou, ze si ubytko poriesime solo ako v Jesenikoch a vtom pripade za mna nahlasujem ubytko pre dvoch, ak by bolo mozne "dvojka izba".....ďakujem, teším... | |
|
| |
Tolan
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 St 23 január 2013 - 8:13 | |
| ked mam pravdu povedat tie chatky sa mi pacily a pripomina mi to jesenny zraz v Odry na ktorom sa mi velmi pacilo. Boli by sme pekne pokope bez potreby presuvat sa. Ta chatka ma kapacitu 8 ludi + stan takze si myslim, ze by nam aj stacila, pochybujem, ze sa nas nazbiera viacej...nie je jednoduchsie zaplatit jednou sumou zalohu cechom ako vybavovat nove ubytko niekde pomimo? Ale na druhej strane ak sa tak rozhodnete nemam problem to akceptovat. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 St 23 január 2013 - 8:41 | |
| ide o to, že Marselus musí zložiť zálohu majitelovi toho areálu, ak sa nemýlim začiatkom februára. preto potrebuje tie zálohy a je pravda, že to hneď napísal. Proste kto nepošle zálohu, nemôže mu zálohovať chatku. Lebo je to o peniazoch, ktoré musí za to dať.
škoda, že sme sa k tomu nejak rýchlejšie nepostavili, ono by sa to dalo dať dokopy ale tak v krátkom čase na poslednú chvíľu je to ťažké... preto asi budeme nútení tú druhú alternatívu riešiť - vlastné ubytko. Je to rekreačná oblasť, musí tam byť hodne ubytovní podľa mňa..
Do večera počkám a ak sa zhodneme v tom si nájsť svoje ubytko, dám vedieť Marselusovi aby chatku ponúkol inému. | |
|
| |
Milankodl
Počet príspevkov : 339 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 St 23 január 2013 - 12:50 | |
| | |
|
| |
Petzo
Počet príspevkov : 89 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 St 23 január 2013 - 13:01 | |
| | |
|
| |
Milankodl
Počet príspevkov : 339 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 St 23 január 2013 - 13:32 | |
| Ešte by sme mali uvážiť či to chceme bez stravy, alebo napr.polpenzia. | |
|
| |
Tolan
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 St 23 január 2013 - 14:22 | |
| je 23.1 do konca mesiaca vam je kratka doba? a co sme v dobe ladovej sak spravim prevod a neni problem. Kludne to poslem. Za mna su to traja + petzo za 2 to je 5 a marecek 2 a milanko to je full chatka kto sa prihlasi neskoro nemoze cakat chatu a zostane mu stan. Ak suhlasite ja to zaplatim a prachy mi date na stretku... | |
|
| |
SKOKAN
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 St 23 január 2013 - 14:29 | |
| - Tolan napísal:
- ked mam pravdu povedat tie chatky sa mi pacily a pripomina mi to jesenny zraz v Odry na ktorom sa mi velmi pacilo. Boli by sme pekne pokope bez potreby presuvat sa. Ta chatka ma kapacitu 8 ludi + stan takze si myslim, ze by nam aj stacila, pochybujem, ze sa nas nazbiera viacej...nie je jednoduchsie zaplatit jednou sumou zalohu cechom ako vybavovat nove ubytko niekde pomimo? Ale na druhej strane ak sa tak rozhodnete nemam problem to akceptovat.
Ahoj, no chlapci, taky si myslím, že asi nejlepší je být přímo u jádra dění, a věřím, že těch kluků co by jelo, bylo min. 8 do chatky., jako na podzim...myslím , že pokud jste klubaci srdcem i duší, tak si to nenecháte ujít, a já určitě si nenechám ujít ten Váš sraz , no a co se týče tý chatky, kluci ,klidně tu zálohu 4000,-CZk za noclech zaplatím, to klidně vyřeším sám osobně s Marcelem a vy my to dáte pak na místě srazu, jestli ovšem souhlasíte, jediný problém je ta objednávka jídla..? tak co na to Slavo Zdeněk | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 St 23 január 2013 - 18:19 | |
| znie to fér Zdenek.
ale nech sa chalani vyjadria, ja spim "na cigana" na divoko. to mi je srdcu najblizsie...
KTO CHCE IST TAK TO JEDLO SI NAHLASTE !!!! | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 St 23 január 2013 - 18:20 | |
| Tolan aj ja chcem íst, ale nie do stanu...a chatka je už full ak si dobre počítal ..a ešte je možné,že sa prihlási niekto další,kto by chcel íst.. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 St 23 január 2013 - 18:21 | |
| Zoli co tak nafukovacky na zem a budes v chatke, ci? | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 St 23 január 2013 - 18:27 | |
| Slavo nemám problém na zemi, karimatku aj spacák mám, len počítam,že to bude v horách, tak si myslím,že v stane bude ešte zima..čiže keby sa dalo v chatke aj na zemi, nemám problém... čo by sa jedla týkalo, je mi to uplne jedno čo budem jest z danej ponuky.. | |
|
| |
SKOKAN
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 St 23 január 2013 - 18:34 | |
| - Zolike napísal:
- Slavo nemám problém na zemi, karimatku aj spacák mám, len počítam,že to bude v horách, tak si myslím,že v stane bude ešte zima..čiže keby sa dalo v chatke aj na zemi, nemám problém...
čo by sa jedla týkalo, je mi to uplne jedno čo budem jest z danej ponuky.. No jestli na 100% pojedeš , a ještě víš o někom, můžu na jedné tý chatce zamluvit pokoj na moje nick jméno a do předu to zaplatit, ale jídlo mi musíš tady napsat, nic neslibuji ,ale myslím ,že v tom asi nebude problém, tak se chlapi domluvte a dejte mi vědět.....čus | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 St 23 január 2013 - 18:37 | |
| SLAVO Stan Datum příjezdu 3.5.2013 Pá večeře - bez večere So snídaně 1x So oběd č.2 1x (halusky s bryndzou) So večeře č.1 1x Ne snídaně 1x | |
|
| |
lubo
Počet príspevkov : 305 Mesto : Piešťany
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 St 23 január 2013 - 19:54 | |
| Pekná akcia, držím palce aby sa vydarila, ale mrzí ma že sú dva kluby, čo nie je problém, ale už asi 2 až 3 roky hlavné zrazy vždy v jeden termín. Takže prajem aspoň krásnu akciu. | |
|
| |
robob
Počet príspevkov : 332 Mesto : Rakovice pri Piešťanoch
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 St 23 január 2013 - 19:57 | |
| Skokan, prosim Ta, ak je to mozne, rezervuj nam jednu trojku izbu v chatke, zatial ja, Zolike a este niekto sa k nam prida. Za mna strava:piatok č.1 1x sobota snidane 1x obed č.1 1x večera č.1 1x nedeľa snidane 1x
Zolike strava to isté ako ja. Daj potom vedieť kam treba poslať zálohu (tvoje číslo účtu, alebo pod.) Vďaka | |
|
| |
marecek
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 St 23 január 2013 - 20:34 | |
| ja s priatelkou by sme radi aj ked to vyzera zvlastne s istotou kapacity ubytovania..
pocet osob 2 marek alias marecek a hata pocet noci 2x
prijazd 3.5.2013
piatok:
vecera 2x c.2
Sobota:
snidane 2x obed 2x c.1 vecera 2x c.2
nedela:
snidane 2x
no objednavkovy formular vyplneny.. a teraz sa dozviem ci mame narok na ubytko? a kde? ked uz nas je tak vela?
| |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Jarný V-Strom zraz 2013 | |
| |
|
| |
| Jarný V-Strom zraz 2013 | |
|