| Elefantentreffen 2013 | |
|
+6Easyrider Tibi Slavo Cliford Zolike Tolan 10 posters |
Autor | Správa |
---|
Tolan
Počet príspevkov : 577 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Elefantentreffen 2013 Št 24 január 2013 - 8:36 | |
| Chystame sa na tuto akciu odchod 1.2. v piatok rano a navrat v nedelu 3.2. Prida sa niekto? | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 Št 24 január 2013 - 18:02 | |
| Ja sa nechystám, ale ak tam budete, tak urob nejaké foto a hod to sem na forum..prípadne krátky opis, ako bolo.. . Želám štastnú cestu... | |
|
| |
Cliford
Počet príspevkov : 28 Mesto : Hlohovec - Šulekovo
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 Pi 25 január 2013 - 0:07 | |
| Pred týždňom som s bavil s jony55 (Jano Šebesta), a ten mal v pláne túto akciu. | |
|
| |
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 Po 28 január 2013 - 18:26 | |
| Tak TOLANOVCI, hlavne si dávajte na seba pozor. Ako povedal Einstein, človek musí poznať svoje hranice tak myslím, že ste si naplánovali naozaj poriadnu skúšku odvahy a dobrodružstva takže pevne verím a želám Vám aby sa to podarilo a zažili ste viac ako očakávate Veľa fotiek a videa prosím. A dajte vedieť ak nejaké "krejzy elefant úpravy" porobíte s motorkami a samozrejme keď sa šťastlivo vrátite domov a rozmrazíte. Slavo | |
|
| |
Tibi
Počet príspevkov : 267 Mesto : Žilina
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 Po 28 január 2013 - 19:35 | |
| Vzdy som obdivoval ludi ktory isli na Elefant mne je zima uz len ked teraz pozrem vom a nie este na motorke ja radsej takto . Ale fotky si straaasne rad pozrem | |
|
| |
Tolan
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 Po 28 január 2013 - 20:22 | |
| Ano pripravy su v plnom prude...vychytavky ako elektricke vyhrievanie a dalsie...z potapania pod ladom mam bohate skusenosti takze viem do coho ideme. Jediny problem nam robi predpoved. Momentalne ta najhorsia mozna...snehova fujavica a toho sa jedine bojim. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 Pi 1 február 2013 - 18:39 | |
| | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 Pi 1 február 2013 - 19:16 | |
| Wow..., gratulujem. Držím im palce | |
|
| |
Tolan
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 Po 4 február 2013 - 10:51 | |
| tak sme doma, bolo paradne, mozete lutovat tu je par fotiek, ale ta atmosfera sa nafotit neda. https://picasaweb.google.com/100603302696752120565/DropBoxnakoniec bola aj ta fujavica, aj nejake mensie skody...ale inak parada...stromceku davam veeeelku jednotku a myslim, ze si to u mna velmi polepsil. Ta motorecka je naozaj k nezaplateniu...takze zatial som si to s tym predajom nejako rozmyslel | |
|
| |
bajker
Počet príspevkov : 436 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 Po 4 február 2013 - 11:08 | |
| Clovece TO s tym LANOM (citaj Tolanom) omotanym okolo kolesa je dobry napad. Pomohlo? Inak pozeram, ze Versys ma nejaky tuning ale nie, dufam, ze sa vam nic nestalo. Klobuk dole, ale zasa na taketo divoke jazdy su najvacsie spomienky | |
|
| |
Tolan
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 Po 4 február 2013 - 12:12 | |
| presne tak palino...to su silne zazitky... TO s LANOM som vycital niekde na mr. ..a doma na lade som testoval rozne pomocky..aj na to lano som musel prist na spravnu hrubku, dlzku a techniku...no osvedcilo sa to...ako ratrak to islo potom bez lana sa nedalo vobec ani pohnut. Nestalo sa nam nic, ved to boli pady iba v malickych rychlostiach a do makkeho :) Tuning som robil v sobotu rano, musel som pridratovat odlomenu stupacku a prerobit radenie na "ručné" | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 Po 4 február 2013 - 12:50 | |
| Tomáš, Zuzka, gratulujem Ohhh, to globálne oteplenie..., tá člapkanica a blato na tom kopci vyzerá strašne. Vyzerá to tam ako zraz bahniakov. Ale že aspoň kúsok nasnežilo kým ste tam boli. | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 Po 4 február 2013 - 13:07 | |
| Sakra, je mi zima už iba pri pohlade na tie fotky.. ..Super, že ste sa v zdraví vrátili aj ked s minimom škôd, ale tie sa opravia..Klobúk aj sánka dolu.. . A vdaka za pekné fotky. | |
|
| |
Henrich
Počet príspevkov : 330 Mesto : Malinovo
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 Po 4 február 2013 - 15:11 | |
| Klobuk dole pred panom tunerom
| |
|
| |
Tibi
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 Po 4 február 2013 - 15:20 | |
| Dnes idem skusit spagat na kolesach na mojej GS som zvedavy A to co tam mas na tej kawe ze riadiaca paka ? Iny zlepsovak :) | |
|
| |
Tolan
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 Po 4 február 2013 - 15:26 | |
| musel som nieco vymysliet aby sa dalo radit a takto to dopadlo :) ale fungovalo to dobre len ma z toho boli ruka :D | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 Po 4 február 2013 - 16:02 | |
| tá spojka dobrééééé Hlavne že ste sa v zdraví a v poriadku vrátili domov. Pobehovali tam aj nudisti? Som sa na tom smial min.rok ked som videl fotky... Že je to nejaká tradícia či čo - holý na motorke... My sme s Ferinom v Turecku museli prejst na v-stromoch taký garád vedľa cesty, že by som sa tam bál aj s krosou ísť a v pohode to vstrom dal Strom je Strom :) Slavo | |
|
| |
Tolan
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 Po 4 február 2013 - 16:09 | |
| slavo nie spojka ale odlomena stupačka aj s radickou | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 Po 4 február 2013 - 16:34 | |
| myslel som samozrejme radiacu paku
klobuk dole. mna takto prekvapila sneh.kalamita ked som si siel po b.husky kufre do ciech tak viem ake je narocne jazdit v snehu | |
|
| |
kysin
Počet príspevkov : 2 Mesto : Šlapanice u Brna
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 St 6 február 2013 - 11:49 | |
| | |
|
| |
marecek
Počet príspevkov : 591 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 St 6 február 2013 - 11:55 | |
| Byli jsme bohužel i u několika nehod, kdy jsme pomáhali vytahovat zapadlého Vstroma z příkopu a zvedat ze silnice Versyse mladé Slovenky. | |
|
| |
Tolan
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 St 6 február 2013 - 13:17 | |
| hahaha...chalani z toho boli tusim nejak vyplaseni ...dokonca pisu, ze to vzdali a isli domov...skoda, lebo tam bola super atmosfera a vobec nebolo zima... no ja som padol do jarku lebo ma zablokovalo auto zrovna ked som sa snazil dobehnut tych chalanov a uz som to neubrzdil, kedze som isiel o dost rychlajsie ako oni a nechcel som narazit do toho auta tak som to polozil na fufre a zvrtlo ma do jarku...ale ziadna ujma nebola akurat mi museli potom pomahat vytrepat motorku na cestu....zlaty stromcek ... a s tym pluhom nemaju uplne pravdu lebo dva pluhy aj s posypom isli asi behom pol hodiny tade... | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 St 6 február 2013 - 15:23 | |
| tak skutre tam prisli a hned sa otocili a sli domov? hmmm... nebudem komentovať dôvody prečo to otočili | |
|
| |
Cliford
Počet príspevkov : 28 Mesto : Hlohovec - Šulekovo
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 Št 7 február 2013 - 22:28 | |
| | |
|
| |
marecek
Počet príspevkov : 591 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 Pi 8 február 2013 - 0:36 | |
| slavo.. ja by som tie dovody komentoval: motorky tam lietaly z jarku do jarku pripadne padnute na bok.. mozno ti skutristi v kalamite boli sucasne rodicmi dvoch deti a usudili ze ozaj tento hazard je uz trocha MOC. olutovali tento nezmyselny cin a tak sa pobrali domovpekny vecer.. | |
|
| |
Tibi
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 Pi 8 február 2013 - 8:04 | |
| Klobuk dole ped vami brrrrrr mna by tam nik nedostal leda ak v aute :) Sak mi je zima len sa na to pozeram . A vgtahovat mojho hrocha z priekopy uf ani mysliet nechcem :) | |
|
| |
Tolan
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 Pi 8 február 2013 - 11:03 | |
| hehe....marecku Ty provokateeer! Tibor, zima nebola vaazne...clovek si na to zvykne a potom je to uz v pohode. Ale verim, ze to tak nevyzera, lebo ked som v pondelok rano na ceste do prace mrzol v aute tiez som krutil hlavou ci nam nedrbkalo... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Elefantentreffen 2013 | |
| |
|
| |
| Elefantentreffen 2013 | |
|