novembra 2024 | Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| 2009 09 19 Zapad SK (TT, PN, Javorina, Myjava, Rohoznik, Pernek, Modra...) okolo komina - cast I | |
| | Autor | Správa |
---|
bruno75
Počet príspevkov : 265 Mesto : Trnava, SK
| Predmet: 2009 09 19 Zapad SK (TT, PN, Javorina, Myjava, Rohoznik, Pernek, Modra...) okolo komina - cast I Pi 18 september 2009 - 12:45 | |
| Takze pani a damy chcem si ist zopakovat minulotyzdnovy vyjazd (samozrejme pre mna s malou obmenou ). Konkretne sa jedna o vyjazd: z Trnavy cez Hlohovec - Radosina - Havran - Piestany - Vrbove - Stara Tura - Javorina - Myjava - Brezova pod Bradlom - Jablonica - Rohoznik - Pernek - Pezinska Baba - Modra - Trstin - Trnava. cesta nie je fixna a moze sa menit podla potrebyKilometrovo to vychadza tak na 270 - 300km teda slusna palka. Termin: zajtra 19.Septembra (sobota) Cas: 11:00 - 11:15 OMV pumpa pri Tescu (Trnava) Tempo: v ramci predpisov, teda pohodove Ucast: ktokolvek kto ma chut si hlavne dobre zajazdit Upozornenie: mne sa jedna hlavne o jazdenie teda aj nieco pod zub si beriem so sebou, vratane pitneho rezimu. nemam v umysle tak pekny den presediet niekde v restike aj ked niekedy aj to treba V pripade zaujmu dajte podla moznosti vediet sem nech viem ci mam cakat este na niekoho. | |
| | | Lajos
Počet príspevkov : 201 Mesto : Bratislava, Slovakia
| Predmet: Re: 2009 09 19 Zapad SK (TT, PN, Javorina, Myjava, Rohoznik, Pernek, Modra...) okolo komina - cast I Pi 18 september 2009 - 15:47 | |
| predbezne sa zucastnim, pokial nebudem na urcenom mieste do 11.15 tak ma necakajte, bruno75 ulozim si tvoje cislo a dam ti vedet medzi 11 a 11.15 | |
| | | Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: 2009 09 19 Zapad SK (TT, PN, Javorina, Myjava, Rohoznik, Pernek, Modra...) okolo komina - cast I Pi 18 september 2009 - 17:32 | |
| pekna trasa, x-krat som ju siel a vzdy si ju rad zopakujem.
tiez sa ozvem Bruno, Lajos potom by sme sa zmobilizovali ale uz teraz viem ze budes meskat hehehe | |
| | | robob
Počet príspevkov : 332 Mesto : Rakovice pri Piešťanoch
| Predmet: Re: 2009 09 19 Zapad SK (TT, PN, Javorina, Myjava, Rohoznik, Pernek, Modra...) okolo komina - cast I Pi 18 september 2009 - 17:40 | |
| no fajn, na zajtra hlasia aj pekne pocasie, tak by to mohol byt pekny vylet, ja by som sa tiez rad pridal, tak na 95 % idem, ak sa nic vazne nestane. Ja by som sa potom pridal asi v Hlohovci, aj ked do Piestan to mam blizsie, ale chcel by som si prejst Havran :) Tak predbezne, budem cakat cca o 11.30 v Hc niekde, neviem presne kde, ked tak Bruno navrhni, ake miesto by najviac vyhovovalo | |
| | | bruno75
| | | | robob
| Predmet: Re: 2009 09 19 Zapad SK (TT, PN, Javorina, Myjava, Rohoznik, Pernek, Modra...) okolo komina - cast I Pi 18 september 2009 - 19:37 | |
| Bruno75 okej, budem tam na zastavke cakat, o 11.30 som tam :) | |
| | | bruno75
| Predmet: Re: 2009 09 19 Zapad SK (TT, PN, Javorina, Myjava, Rohoznik, Pernek, Modra...) okolo komina - cast I So 19 september 2009 - 7:38 | |
| ROBOB este jedno doplnenie. Predpokladam, ze v pripade neskorych prijazdov na miesto stretnutia v TT by mohlo vzniknut male omeskanie pri prijazde do HC. Takze hlavne ziadnu paniku, v klude nas tam cakaj, urcite prideme a ak nie viaceri tak urcite ja osobne kedze ja si tu trasu dam nech sa deje co sa deje | |
| | | Gabka
Počet príspevkov : 20 Mesto : Bratislava, Nitra
| Predmet: Re: 2009 09 19 Zapad SK (TT, PN, Javorina, Myjava, Rohoznik, Pernek, Modra...) okolo komina - cast I So 19 september 2009 - 7:45 | |
| Ahojte chlapci, ja sa dnes nezucastnim. Vyrazam na 2 dni do Tatier. Hlavne si davajte na seba pozor! Gabka | |
| | | Slavo
| Predmet: Re: 2009 09 19 Zapad SK (TT, PN, Javorina, Myjava, Rohoznik, Pernek, Modra...) okolo komina - cast I So 19 september 2009 - 8:33 | |
| Pekný výlet do Tatier Gabika :) | |
| | | Slavo
| Predmet: Re: 2009 09 19 Zapad SK (TT, PN, Javorina, Myjava, Rohoznik, Pernek, Modra...) okolo komina - cast I So 19 september 2009 - 10:15 | |
| ok, posadka Slavo, Lajos, Mirco sa stretame v TT v Bikerscentre o 11tej. Z tade sa ozveme Brunovi (priblizne viem kde je tesco ale aby sme nebludili, radsej zavolam z TT)...
Slavo | |
| | | Slavo
| Predmet: Re: 2009 09 19 Zapad SK (TT, PN, Javorina, Myjava, Rohoznik, Pernek, Modra...) okolo komina - cast I So 19 september 2009 - 18:47 | |
| Hlásim príchod. Bol to veľmi krásny výjazd, naozaj nádherné kúty Slovenska dokonca aj Čiech nám Bruno75 poukazoval. Tento výjazd bol zároveň aj prvým stretnutím s našim nových členom ROBOM, ktorý sa zároveň stáva strieborný člen klubu.
Mne sa najviac páčilio pri vysielači Javorina, jednoducho kráááása!!!
Ďakujem Bruno za skvelý výjazd a organizáciu. Opäť jeden krásny deň v sedle DLka :) Taktiež vďaka zúčastneným: Mirco, Lajos, Robo, Fero a ja...
Slavo | |
| | | bruno75
| Predmet: Re: 2009 09 19 Zapad SK (TT, PN, Javorina, Myjava, Rohoznik, Pernek, Modra...) okolo komina - cast I So 19 september 2009 - 19:39 | |
| Pani som rad, ze sa vam pacili Myjavske kopce. Ja tam chodim velmi rad. Dufam, ze som vam ukazal nove cesticky ktore z hlavnych tahov typu dialnica nemame sancu vidiet. Zaroven prijmite moju omluvu za nie prilis idealne tempo na zaciatku. Nuz ucit sa, ucit sa, ucit sa... bol to moj prvy vyjazd z pozicie organizatora, takze na prvy krat snad mi to neslo az tak strasne zle Fotky uploadnem az zajtra lebo az teraz som zistil, ze som nechal fotak v kufri na masine Vdaka za prijemnu spolocnost novy clen ROBOB a FERI (Suza 1000 GSX-R) | |
| | | robob
| Predmet: Re: 2009 09 19 Zapad SK (TT, PN, Javorina, Myjava, Rohoznik, Pernek, Modra...) okolo komina - cast I So 19 september 2009 - 19:56 | |
| Aj ja som velmi rad, ze som sa dnes zucastnil pekneho vyletu, isiel som po cestach, ktore som doteraz v zivote este nanavstivil, hlavne na Javorinu, tam bolo velmi pekne, krasny vyhlad. Som rad, ze som spoznal clenov V.strom clubu, sice som toho dnes moc nenahovoril, ale to je bohuzial taka moja povaha, musim sa najskor otukat, a potom viac ,,ozijem" hadam to nikomu az tak nevadilo :) Bruno- podla mna tempo bolo dobre, ja nemam ziadne vyhrady A tesim sa zo strieborneho clenstva | |
| | | bruno75
| Predmet: Re: 2009 09 19 Zapad SK (TT, PN, Javorina, Myjava, Rohoznik, Pernek, Modra...) okolo komina - cast I So 19 september 2009 - 20:38 | |
| Robob presne to bol ucel tohoto vyjazdu...ukazat ze aj na SK su pekne cesty (aj ked o kvalite niektorych to neplati ale ved mame V-strom tak snad sa nezlakneme rozbitych ciest ) a pekne miesta kde sa oplati ist pozriet a jednoducho sa vyvalit do travy a pozerat na nadherny vyhlad. Priklad je prave ten vysielac Javorina Zaroven trasu som navrhol tak aby sme presli v podstate hodnu cast zapadneho SK (od HC az po Cechy) ale podla moznosti vedlajsimi cestami a zaroven aby si kazdy prisiel na svoje. Aj kvalitny asfalt (trebars z Brezovej pod Bradlom) a pekne zakruty (Stara Tura - Myjava, Havran), aj horsky usek so strkom (Javorina), aj nieco uplne nove kde to asi vacsina z vas nepoznala do dnesneho dna a zaroven aj nieco klasicke co jazdite asi vsetci (Jablonica - Trstin - Modra) Dufam, ze sa tento zamer vydaril aj napriek skrateniu trasy vylucenim P.Baby kedze tam to vypadalo zrejme ako na puti a nie ako na horskej ceste Takze tolko | |
| | | Mirco
Počet príspevkov : 302 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: 2009 09 19 Zapad SK (TT, PN, Javorina, Myjava, Rohoznik, Pernek, Modra...) okolo komina - cast I So 19 september 2009 - 20:51 | |
| | |
| | | bruno75
| Predmet: Re: 2009 09 19 Zapad SK (TT, PN, Javorina, Myjava, Rohoznik, Pernek, Modra...) okolo komina - cast I Ne 20 september 2009 - 20:34 | |
| | |
| | | Slavo
| | | | bruno75
| Predmet: Re: 2009 09 19 Zapad SK (TT, PN, Javorina, Myjava, Rohoznik, Pernek, Modra...) okolo komina - cast I Po 21 september 2009 - 7:51 | |
| Jeej sorry , neuvedomil som si fakt, ze som ich uploadol bez zmeny velkosti. Vdaka za upravu mojho prispevku. | |
| | | Slavo
| Predmet: Re: 2009 09 19 Zapad SK (TT, PN, Javorina, Myjava, Rohoznik, Pernek, Modra...) okolo komina - cast I Po 21 september 2009 - 12:28 | |
| celu temu som presunul do klubovych vyjazdov | |
| | | Lajos
Počet príspevkov : 201 Mesto : Bratislava, Slovakia
| Predmet: Re: 2009 09 19 Zapad SK (TT, PN, Javorina, Myjava, Rohoznik, Pernek, Modra...) okolo komina - cast I Po 21 september 2009 - 20:41 | |
| super vyjazd bruno, dost ciest po ktorych som este nesiel fakt dobre | |
| | | bruno75
| Predmet: Re: 2009 09 19 Zapad SK (TT, PN, Javorina, Myjava, Rohoznik, Pernek, Modra...) okolo komina - cast I Ut 22 september 2009 - 20:39 | |
| Pani staci uz tych superlativov Normalne ma to ale tesi, ze vam co mate nabehane xy kilometrov po SK som ukazal nieco nove. Bolo mi potesenim vas viest. Nabuduce spravime podobny vyjazd s tym ze este co to odhalim z nasho krasneho Slovenska. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 2009 09 19 Zapad SK (TT, PN, Javorina, Myjava, Rohoznik, Pernek, Modra...) okolo komina - cast I | |
| |
| | | | 2009 09 19 Zapad SK (TT, PN, Javorina, Myjava, Rohoznik, Pernek, Modra...) okolo komina - cast I | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |