- eSCePalo napísal:
- Marecek 18-teho som sa vrátil z RO bol som pozrieť v Turde solnú baňu mne sa páčilo. Fagaraš som išiel zo severu. Alpinu od Novaci ale urobili sme chybu odbočili sme na jazero Lacul vidra a potom na Brezoi, nič pekné ak nemusíš tade ani nechoď. Alpina od Novaci kúúúúúúrevsky sa mi lúbila cvrkal som do motogatí. Policajtov sme ani raz nestretli a predbieha sa vtedy kedy sa dá a nie kedy sa podla predpisov môže
Štastnú cest
Ako som pisal uz aj na MR - S transalpinou je to trochu tazko :) - teda na cestno endure ani nie - ale na klasickych cestakoch.
Spodna vysokohorska cast kedze je nova je uplne super.
Smer na Brezoi rozbitejsi - ale podla mna aj tak vcelku pekne prostredie.
Smer na Petrosani ma prostredie ovela krajsie - ale povrch je tam daleko horsi ako na Brezoi - asi mali zosuvy lebo to tam dost prerabaju (posledne som siel tade teraz 13.7. , a min. rok to az take zle nebolo) - ale ako pomaly je to stale bezproblemov prejazdne - brat to isiel teraz na Burgmane 650.
No a smer na sever - coz je cela transalpina - je taka zmes - chvilu uplne paradny asfalt, sem tam rozkopavka - a niekde zase dost zly usek - podla niekoho na MR - je ten stredny usek uz v dost horsom stave.
Kazdopadne mne - osobne take useky az tak moc nevadia :) - a pacia sa mi vsetky :D
Skor nemusim useky ako SIBIU - BREZOI - RAMNICA VALCEA - ktore ako hlavny tah su plne aut a kamionov.