Peterko
Počet príspevkov : 6 Mesto : Bratislava
| Predmet: Pri zapnuti smerovky mi stahuje svetla Ut 14 júl 2015 - 10:02 | |
| Caute STROMeckari poradite mi prosim pri zapnuti smerovky alebo vystrazneho trojuholnika mi stahuje svetla ak ked je nastartovane alebo ked som nabil akumulator skusal som ako prve prekostrit obimku ziarovky ale najprv mi uplne prestali blikat smerovky tak som musel vypnut zapnut a nepomohlo | |
|
vladom
Počet príspevkov : 121 Mesto : PUCHOV
| Predmet: Re: Pri zapnuti smerovky mi stahuje svetla Št 16 júl 2015 - 6:26 | |
| Trocha stahuje aj mne - je to normalne.
Inac mam uz silnejsi alternator - dava sa od roku 2008 - takze na starsom to bude vidiet este asi o trochu viac. | |
|
mode
Počet príspevkov : 216 Mesto : Martin
| Predmet: Re: Pri zapnuti smerovky mi stahuje svetla Pi 17 júl 2015 - 14:29 | |
| Mne to nestahuje . Normálne to može byť pri vypnutom motore že nestíha baterka ale po naštartovaní by to robiť nemalo.... check: 1.Konektory, 2.Konektory, 3.Kabeláž 4.Dobíjanie - alternátor | |
|
turista
Počet príspevkov : 94 Mesto : Žabokreky pri Martine
| Predmet: Re: Pri zapnuti smerovky mi stahuje svetla Ne 19 júl 2015 - 19:13 | |
| | |
|
mode
| Predmet: Re: Pri zapnuti smerovky mi stahuje svetla So 25 júl 2015 - 14:52 | |
| | |
|
vladom
Počet príspevkov : 121 Mesto : PUCHOV
| Predmet: Re: Pri zapnuti smerovky mi stahuje svetla So 25 júl 2015 - 15:50 | |
| | |
|
mode
| Predmet: Re: Pri zapnuti smerovky mi stahuje svetla So 25 júl 2015 - 18:10 | |
| | |
|
huncut
Počet príspevkov : 6 Mesto : Myjava
| Predmet: Re: Pri zapnuti smerovky mi stahuje svetla Št 20 august 2015 - 10:59 | |
| Toto stahovanie svetla som registroval aj ja na mojom strome pri zapnutych smerovkach na volnobehu, je to tak ako sa vyssie spomina - alternator na volnobehu logicky dobija mensim prudom ako pri vytocenom motore (max. vykonu ma altik pri 5000ot/min) ale samozrejme stale dostatocnym na udrzanie chodu moto v takomto stave. Registroval som ze toto zoslabovanie svetla sa zlepsilo vymenou mojej 8 rocnej origo baterie za novu:) Po vymene je to lepsie ale stale je to viditelne, zacal som si to vsimat aj na ostatnych motorkach v mojom okoli a zistil som ze to je bezna vec na vsetkych moto so skratovou regulaciou (alternatorom v oleji). Takze neriesit, jazdit | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Pri zapnuti smerovky mi stahuje svetla | |
| |
|