| Prídavné svetlá | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Prídavné svetlá Ne 13 september 2015 - 10:55 | |
| montujem prídavné svetlá. Mám to pripravené cez relátko a samostatný vypínač, len neviem odkiaľ napichnúť spínanie relátka. Hádam tomu rozumiete v čom mám problém |
|
| |
rikardo-123
Počet príspevkov : 211 Mesto : Šoporňa
| Predmet: Re: Prídavné svetlá Ne 13 september 2015 - 16:36 | |
| cav...ja osobne by som spinanie rele napojil na stretavacie svetla alebo parkovacky. T.j. pridavne ti budu svietit len ked budu zapnute stretavacky alebo v druhom pripade uz z parkovackami .vyhodou bude ak vypnes klucom moto hned ti aj zhasnu tak isto ako stretavacky | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Prídavné svetlá Po 14 september 2015 - 13:11 | |
| Ahoj bol som lenivý rozoberať prednú kapotáž, tak som to pripojil k 12V zásuvke. Nejako sa mi to nepáči, lebo keď prepnem dialkové svetlá, tak prídavné zhasnú. Asi to prerobím na tie parkovačky |
|
| |
Tolan
Počet príspevkov : 577 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: Prídavné svetlá Št 17 september 2015 - 14:48 | |
| uplne optimalne ich sprav na samostatny vypinac...jazdci pred tebou Ti budu vdacni... :) alebo jazdi vzdy prvy :) | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Prídavné svetlá Št 17 september 2015 - 16:50 | |
| Tolan, ja ich chcem aj mám na samostatný vypínač, len chcem aby sa ten vypínač dal zapnúť až po zapnutí klúča v spínačke. Už to mám asi aj vymyslené. |
|
| |
Požgy
Počet príspevkov : 20 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Prídavné svetlá Pi 18 september 2015 - 6:55 | |
| treba to dať na stretávačky a je pokoj :-) | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Prídavné svetlá Pi 18 september 2015 - 23:08 | |
| veru pôjde to na parkovačky |
|
| |
Tomas1975
Počet príspevkov : 47 Mesto : Trnava
| Predmet: Re: Prídavné svetlá Ut 5 apríl 2016 - 22:03 | |
| Ahojte. Mam kupene pridavne led svetla a neviem ako to mam zapojit. Najradsej by som to mal na vypinac aby som to mohol v pripade potreby vypnut. Mal by niekto nejaku schemu prip. co a ako pozapajat? Su tam strasne tenke a kratke kabliky, jeden je cerveny a druhy cierny. Dik moc. | |
|
| |
Tolan
| Predmet: Re: Prídavné svetlá St 6 apríl 2016 - 10:56 | |
| radsej to tam ani nedavaj. 2x H4 svieti dostatocne a ani nebudes vidiet ze si nieco pridal. Jedine co dosiahnes, ze budes oslepovat protiiducich a partakov pred tebou v spataku. Navyse si skomplikujes zivot dalsim potencialnym kurvitkom na motorke. | |
|
| |
Požgy
| Predmet: Re: Prídavné svetlá St 6 apríl 2016 - 11:35 | |
| Mne teraz namontovali GIVI S320 ledkové s čočkou na lom svetla. neosvetlujú sú do výšky ako stretávačky nastavené. ale čo sa týka teploty svetla (biele svetlo) a svietenia do strany čiže polia a také veci nemôžem si vynachváliť. a terz na jar keď je všade zvery jak na....ej lepšia vec na svete nie je :-) a napojené ich mám na vypínač + spínačku, takže ich viem zapnúť kedykoľvek ale msuí byť zapnutý kľúč. odber 14W. | |
|
| |
Tolan
| Predmet: Re: Prídavné svetlá St 6 apríl 2016 - 11:58 | |
| Samozrejme, Givi S320 su homologovane svetla, tam to je poriadku. Predpokladal som, ze Tomas1975 sa pytal na nejake Cinske Ledky za par eur. | |
|
| |
Tomas1975
| Predmet: Re: Prídavné svetlá St 6 apríl 2016 - 13:19 | |
| Caute, jasne mam cinske ledky na vyskusanie som kupil bez homologizacie, ale takisto ich mam trosku natocene do strany a vyskovo ich mam na urovni chladica. Ak to bude zle, samozrejme ich zhodim. Ale uz ked ich mam doma, tak ich aspon vyskusam. Neviem teda. | |
|
| |
Požgy
| Predmet: Re: Prídavné svetlá St 6 apríl 2016 - 13:22 | |
| tam nezáleží ako ich máš vysoko umiestnené, ale ako ide lúč svetla, či je to lúč,ktorý má hornú hranu alebo je to kužel a osvetluje všetko. ak to je to druhé tak odporúčam napojiť na diaľkové svetlá a máš pokoj :-) | |
|
| |
Tomas1975
| Predmet: Re: Prídavné svetlá St 6 apríl 2016 - 13:40 | |
| | |
|
| |
Požgy
| Predmet: Re: Prídavné svetlá St 6 apríl 2016 - 13:42 | |
| no tie svietia všade :-), takže to jedine na diaľkové dať. | |
|
| |
Tomas1975
| Predmet: Re: Prídavné svetlá St 6 apríl 2016 - 14:24 | |
| A ako sa to zapaja?? Myslim celu postupnost. Pocul som ze sa to da cez nejake relatko alebo nieco take? Len to vyskusam a asi to zhodim dole. dik. | |
|
| |
Požgy
| Predmet: Re: Prídavné svetlá St 6 apríl 2016 - 14:28 | |
| keď to chceš iba vyskúšať tak pripoj plus a minus priamo na baterku a máš to. | |
|
| |
Tomas1975
| Predmet: Re: Prídavné svetlá St 6 apríl 2016 - 15:20 | |
| To som skusal pripojit na baterku ako svetia, bolo to celkom fajn. Ale skusal som to mimo motorky, len tak cez kabliky. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Prídavné svetlá Št 7 apríl 2016 - 19:55 | |
| Ja som pripájal prídavné svetlá takto. Relé Liming 4210 30 +kontakt z batérie cez poistku 15A 87 +kontakt z prídavných svetiel 86 -kontakt z batérie spolu s – kontaktom z prídavných svetiel 85 +kontakt cez vypínač zo spinačky Nie som cez elektriku ale podarilo sa a svietim |
|
| |
danfoss
Počet príspevkov : 15 Mesto : Medzilaborce
| Predmet: Re: Prídavné svetlá Po 18 apríl 2016 - 20:55 | |
| Na parkovačkách aká farba káblika tam je? | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Prídavné svetlá | |
| |
|