| chybové hlasenie F1 | |
|
|
Autor | Správa |
---|
michalm3
Počet príspevkov : 14 Mesto : Martin
| Predmet: chybové hlasenie F1 Po 19 apríl 2010 - 12:02 | |
| po dlkšej jazde mi pri volnobežnych otačkach začne svietit červena kontrolka a preblikuje chybovy kod FI..no nič podstatne nieje badat,všetko sa sprava ako ma,vykon aj jazdne vlastnosti ostavaju nezmenene..po vypnuti motora a opätovnom naštartovani je všetko v poriadku až pokym neklesnu otačky cca. po 20tich sekundach na volnobeh..potom sa to opakuje....poprosil by som o reakcie ak ma niekto podobne skusenosti....alebo tu pomôže len diagnostika? | |
|
| |
bruno75
Počet príspevkov : 265 Mesto : Trnava, SK
| Predmet: Re: chybové hlasenie F1 Po 19 apríl 2010 - 18:14 | |
| Ahoj Michal, podla mna je to FI a nie F1 ale v principe je to zrejme jedno, kedze sa jedna o chybove hlasenie ktore ma viacej vyznamov. Moze to byt chyba vstrekovanie, elektroinstalacie, skrat a podobne. Najlepsie co mozes spravit je skusit pozriet RJ jednotku v servisnom mode a tam by ti to malo vyhodit konkretnu hlasku s chybovym kodom. Blizsie info najdes o jeden prispevok vyssie alebo hned klik na https://vstromclub.slovakforum.net/forum-f8/topic-t139.htmViac na dialku pomoct neviem Bruno75 | |
|
| |
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: chybové hlasenie F1 Po 19 apríl 2010 - 19:27 | |
| suhlas s Brunom, inak by som sa obratil na autor.servis. V casti preferencie obchodnikov mame odskusane servisy, konkretne ja mozem odporucit HP Moto Matúškovo (pri Galante). | |
|
| |
michalm3
Počet príspevkov : 14 Mesto : Martin
| Predmet: Re: chybové hlasenie F1 Po 19 apríl 2010 - 21:00 | |
| chalani vdaka za zastavenie a rady....s stredu stym idem do servisu,to bude asi najjednodukšie riešenie...dufam že to bude len nejaka prkotina...ešte raz vdaka:-) | |
|
| |
johnys
Počet príspevkov : 10 Mesto : Malacky
| Predmet: Re: chybové hlasenie F1 St 5 september 2012 - 17:32 | |
| Neviete mi poradiť? V nedeľu som prechádzal cez Pezinskú Babu , keď som išiel dolu kopcom a brzdil motorom tak mi začal zhasínať motor. Musel som zastaviť vypnúť zapalovanie a potom zasa zapnúť a motor naskočil. To sa mi stalo asi 10 krát než som zišiel z Baby. Pár krát sa mi aj stalo, že keď som zapol zapaľovanie tak sa objavila F1 a blikalo červené svetielko. Motor točil, ale nenaskočil. Zasa bolo treba vypnúť zapaľovanie a opätovne zapnúť a potom naskočil ale nesmela svietiť F1 a červené svetielko. Dnes som skúsil diagnostiku ako je to tu na fóre popísané a objavil sa mi kód -C23 čo je senzor prevrátenia. Našťastie mám moto v garáži lebo teraz mi už nejde ani naštartovať a stále po zapnutí kľúčika svieti F1 a červené svetielko. Neviete kde je senzor prevrátenia a ako sa dá odstrániť táto závada. Ak treba ísť do servisu moto budem musieť na niečom odviezť lebo štartuje, ale nechce chytiť. Ďakujem.Ešte chcem doplniť mám DL 650 ročník 2008. | |
|
| |
MILANM
Počet príspevkov : 219 Mesto : Drahovce,Slovakia
| Predmet: Re: chybové hlasenie F1 St 5 september 2012 - 21:08 | |
| Skús zavolať sem Ivan 0918669946,majiteľ fa Fastbikes. | |
|
| |
johnys
| Predmet: Re: chybové hlasenie F1 Št 6 september 2012 - 16:39 | |
| Vďaka už som našiel príčinu. Mám namontovaný scotoiler a senzor mi prehodili do úložného priestoru pod sedadlom. Keď mi motorka spadla tak odtiaľ vypadol a pri prudšom brzdení i keď motorom + brzda dolu kopcom sa naklonil asi viac ako mal a zhasol mi motor. Teraz som ho už upevnil a nemôže len tak vypadnúť a motorka štartuje v pohode. | |
|
| |
L-P
Počet príspevkov : 14 Mesto : Dubnica nad Váhom-Trenčín
| Predmet: Re: chybové hlasenie F1 Ut 16 október 2012 - 8:57 | |
| A kde sa tento senzor bezne nachadza ? Ja mam tiez scootoiler. Motorka mi vpohode funguje, len ma zarazilo ze aj takyto senzor sa tam niekde nachadza. | |
|
| |
johnys
| Predmet: Re: chybové hlasenie F1 St 17 október 2012 - 21:47 | |
| Senzor prevrátenia sa nachádza za plusovym polom baterky, krabicka s napisom UP. | |
|
| |
L-P
Počet príspevkov : 14 Mesto : Dubnica nad Váhom-Trenčín
| Predmet: Re: chybové hlasenie F1 Št 18 október 2012 - 8:40 | |
| Dakujem za ozrejmenie. Zas som o nieco mudrejsi | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: chybové hlasenie F1 | |
| |
|