| Nase forum bez nevyziadanej reklamy | |
|
+5genius Leon.nr lubo Zolike Slavo 9 posters |
Autor | Správa |
---|
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Nase forum bez nevyziadanej reklamy Pi 28 január 2011 - 12:33 | |
| Dnes som vypol nevyziadanu reklamu (google reklamy a pod) ktora nam vyskakovala hore pod obrazkom loga. Ak by mal niekto nejaky technicky problem, dajte mi vediet. Malo by vsetko hladko fungovat. Slavo | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Nase forum bez nevyziadanej reklamy Pi 28 január 2011 - 18:28 | |
| Funguje skvele bez problémov... | |
|
| |
lubo
Počet príspevkov : 305 Mesto : Piešťany
| Predmet: Re: Nase forum bez nevyziadanej reklamy Pi 11 február 2011 - 8:21 | |
| Prečo mi prestalo blikať esko, keď je nový príspevok?????????? | |
|
| |
Leon.nr
Počet príspevkov : 55 Mesto : Nitra
| Predmet: Re: Nase forum bez nevyziadanej reklamy Pi 11 február 2011 - 12:15 | |
| | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Nase forum bez nevyziadanej reklamy So 12 február 2011 - 12:28 | |
| nahral som spat ikonku pre nove prispevky, malo by to byt ok | |
|
| |
genius
Počet príspevkov : 104 Mesto : levice
| Predmet: Re: Nase forum bez nevyziadanej reklamy Ne 13 február 2011 - 9:07 | |
| | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: Nase forum bez nevyziadanej reklamy Po 14 február 2011 - 8:31 | |
| Jeden deň to išlo, už mi to nesvieti zase. Musím pozerať nové stránky iba podľa dátumu. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Nase forum bez nevyziadanej reklamy Po 14 február 2011 - 19:01 | |
| povodne blikajuce "S" som nahradil obycajnym, ktore sme v minulosti pouzivali teda toto: - kvoli velkosti. Nazdaval som sa, ze je to kvoli tomu, ze Vas prehliadac ma problem to rychle nacitat. Zaujimala by ma jedna vec, a to ci vidite na spodku stranky ikonky "nove prispevky" a "ziadne nove prispevky". Ak ano, chyba je niekde vo Vasom prehliadaci alebo to nieco blokuje. VID OBRAZOK: Ja som nemal problem ani predtym a ani teraz. Na stranke je naozaj vsetko v poriadku. Kto ma problem, velmi mi pomoze ked napisete aj aky prehliadac pouzivate a teda dole na stranke ci vidite ikonku pre nove prispevky. Testoval som to na MOZILE a aj na GOOGLE CHROME. Slavo | |
|
| |
Admin
Počet príspevkov : 5
| Predmet: Re: Nase forum bez nevyziadanej reklamy Po 14 február 2011 - 19:07 | |
| funguje | |
|
| |
genius
Počet príspevkov : 104 Mesto : levice
| Predmet: Re: Nase forum bez nevyziadanej reklamy Po 14 február 2011 - 19:09 | |
| pohoda všetko je ok zatiaľ som nemal žiadny som nemal žiaden problém | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Nase forum bez nevyziadanej reklamy Po 14 február 2011 - 19:35 | |
| Este ma napadla jedna vec a to ci mate dostatok pamati prehliadaca... Z casu na cas treba vycistit vyrovnavaciu pamat a cookies aby ste nemali zahlteny prehliadac, ktory vam potom bude velmi pomaly fungovat... vid obrazok (Google Chrome): MOZILLA: a nasledne | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: Nase forum bez nevyziadanej reklamy Ut 15 február 2011 - 11:20 | |
| Ani po vymazaní celej histórie to nejde. Od zákroku ako sa stiahla reklama, tak to išlo jeden deň. | |
|
| |
MILANM
Počet príspevkov : 219 Mesto : Drahovce,Slovakia
| Predmet: Re: Nase forum bez nevyziadanej reklamy Ut 15 február 2011 - 13:50 | |
| Tiež som všetko vymazal a nič.Mám Mozillu. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Nase forum bez nevyziadanej reklamy Ut 15 február 2011 - 18:24 | |
| mozeme vyskusat, ze spustim reklamu spat co to spravi... | |
|
| |
MILANM
| Predmet: Re: Nase forum bez nevyziadanej reklamy Ut 15 február 2011 - 20:36 | |
| Už si to pustil?Zatiaľ to nefunguje. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Nase forum bez nevyziadanej reklamy St 16 február 2011 - 6:52 | |
| Milan, prave som to spustil tak som zvedavy...
daj vediet, dakujem. | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: Nase forum bez nevyziadanej reklamy St 16 február 2011 - 7:23 | |
| | |
|
| |
MILANM
| Predmet: Re: Nase forum bez nevyziadanej reklamy St 16 február 2011 - 14:43 | |
| Včera mi zasvietil na červeno ten môj príspevok,ale dnes už nič,ani ten Lubov,že mu nefunguje,ani tvoj | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: Nase forum bez nevyziadanej reklamy St 16 február 2011 - 15:11 | |
| Teraz prvý krát Milanov príspevok svieti. Uvidíme dokedy?? | |
|
| |
MILANM
| Predmet: Re: Nase forum bez nevyziadanej reklamy St 16 február 2011 - 15:49 | |
| | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Nase forum bez nevyziadanej reklamy St 16 február 2011 - 17:45 | |
| ked oddidete zo stranky, skuste sa aj odhlasit cez to tlacidlo v pravo hore.
tym padom, ked sa znovu prihlasite, musite vidiet nove prispevky. | |
|
| |
Mirco
Počet príspevkov : 302 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Nase forum bez nevyziadanej reklamy St 16 február 2011 - 19:47 | |
| | |
|
| |
hoffman
Počet príspevkov : 79 Mesto : Galanta
| Predmet: Re: Nase forum bez nevyziadanej reklamy St 16 február 2011 - 20:47 | |
| ja stym zatial nemam žiadny problem | |
|
| |
MILANM
| Predmet: Re: Nase forum bez nevyziadanej reklamy St 16 február 2011 - 21:07 | |
| No keď sa odhlásim a znova prihlásim funguje,háčik bude v tom,že bývam trvalo prihlásený.Niekedy to fungovalo aj tak. | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: Nase forum bez nevyziadanej reklamy Št 17 február 2011 - 8:26 | |
| Do úprav to fungovalo na 100%, teraz je to na .......... Už to nejde zase ani po odhlásení. Kašlem na to už sa o tom nebavím. | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Nase forum bez nevyziadanej reklamy Št 17 február 2011 - 18:08 | |
| Mne to po odhlásení a neskor po následnom prihlásení funguje bez problémov..Lubo ak ti to nejde, na lavo sa ti zobrazujú najnovšie príspevky v okienku " posledná téma " tak žiadnu paniku... :D :lol: | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Nase forum bez nevyziadanej reklamy | |
| |
|
| |
| Nase forum bez nevyziadanej reklamy | |
|