| VIDEO forum | |
|
+6Tolan robob Tibi Zolike Easyrider Slavo 10 posters |
Autor | Správa |
---|
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: VIDEO forum Ne 1 apríl 2012 - 12:06 | |
| Je nás tu už poriadne veľká kopa ľudí, čo ma teší a preto by som sa rád spýtal či by tu bol záujem o založenie ďalšej časti fóra venované výrobe vídea, hotových videí a všetko s tým súvisiace ako zvukové efekty, programy a pod.
Tí čo ma poznajú vedia, že som už spravil 2 filmy z ciest a stále sa na tom snažím pracovať a zlepšovať ako samouk.
Veľa vecí som sa naučil a vedel by som odovzdať ostatným, ktorí by mali záujem a zároveň sa naučiť nové od ostatných. Viacerí sme si pokúpili Contourky kamery či iné kamery takže tak...
Tí čo nenapísali za celý čas ani jeden príspevok na tomto fóre to samozrejme neosloví a o takých ľudí ani nemám záujem...
Forum bude len pre ľudí ktorí by mali o to záujem t.j. vytvoril by som skupinu a len tá skupina by videla dané fórum. Keďže som si niektoré programy musel zabezpečiť "neplatenou cestou", do verejného fóra to nemôžem dať...
Takže ak je záujem, reply please.
Slavo | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: VIDEO forum Ne 1 apríl 2012 - 12:14 | |
| Podporujem takýto návrh. Výmena názorov a skúseností len pridá na kvalite videí. Nemôžeš poznať každé jedného člena a z toľkých členov sa určite nájdu ďalší so skúsenosťami. | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: VIDEO forum Ne 1 apríl 2012 - 13:31 | |
| Samozreje, že som za takýto návrh, ved aj mne si pomohol či už s kamerou, videom a pod, za čo ti ešte raz velká vdaka..A určite by to pomohlo aj viacerým.. | |
|
| |
Tibi
Počet príspevkov : 267 Mesto : Žilina
| Predmet: Re: VIDEO forum Ne 1 apríl 2012 - 14:00 | |
| | |
|
| |
robob
Počet príspevkov : 332 Mesto : Rakovice pri Piešťanoch
| Predmet: Re: VIDEO forum Ne 1 apríl 2012 - 20:37 | |
| Určite je záujem, rád pozerám tie videá, možno aj ja raz začnem s výrobou nejakých :) | |
|
| |
Tolan
Počet príspevkov : 577 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: VIDEO forum Po 2 apríl 2012 - 12:36 | |
| Uz sa tomu nevenujem ale mam s tym nejake skusenosti tak ked budem vediet rad pomozem, poradim... | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: VIDEO forum Po 2 apríl 2012 - 18:24 | |
| Super chalani, tak Slavo možeš vytvorit to spomínané videoforum na stránke.. | |
|
| |
Leon.nr
Počet príspevkov : 55 Mesto : Nitra
| Predmet: Re: VIDEO forum St 4 apríl 2012 - 13:27 | |
| Slavo, mňa tam môžeš tiež pridať. Plánujem kúpovať Contour-ku. A vedel by som možno pomôcť so SW :) | |
|
| |
Henrich
Počet príspevkov : 330 Mesto : Malinovo
| Predmet: Re: VIDEO forum St 4 apríl 2012 - 23:39 | |
| AJ ja by som sa rad pridal. toto leto zacnem uz aj ja co to natacat | |
|
| |
Admin
Počet príspevkov : 5
| Predmet: Re: VIDEO forum Št 5 apríl 2012 - 21:51 | |
| video forum je spustene
posla zelania, rozsirene aj o tematiku FOTO
Vsetci co ste poziadali, mate uz pristup.
| |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: VIDEO forum Ut 8 máj 2012 - 15:20 | |
| | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: VIDEO forum Ut 8 máj 2012 - 17:14 | |
| Najprv som si ani nevšimol :). Áno je to super fotka s krásnym mottom | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: VIDEO forum Ut 8 máj 2012 - 20:38 | |
| snad ste si vsimli aj zmeneny beziaci text Zoli, to je tvoja skupinka odfotena a ty si tam prvy Dakujem a som rad, ze to rovnako vidime | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: VIDEO forum Ut 8 máj 2012 - 21:48 | |
| bežiaci text som si všimol trochu neskor, ale tam vidím chybičku v tom, že " či s bez" alebo ako to tam je...je to trochu krkolomne napísané...mohlo byt" s motorkou alebo bez"...napr. alebo iba " pre pohodových ludí, ktorý sa radi stretávajú....atd alebo podobne...tot moj názor... | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: VIDEO forum St 9 máj 2012 - 3:51 | |
| - Zolike napísal:
- bežiaci text som si všimol trochu neskor, ale tam vidím chybičku v tom, že " či s bez" alebo ako to tam je...je to trochu krkolomne napísané...mohlo byt" s motorkou alebo bez"...napr. alebo iba " pre pohodových ludí, ktorý sa radi stretávajú....atd alebo podobne...tot moj názor...
Opravene... ...miesto pre pohodových ľudí s motorkou či bez ktorí sa radi stretávajú, cestujú, diskutujú a pomáhajú si. | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: VIDEO forum St 9 máj 2012 - 17:54 | |
| Fajn | |
|
| |
zolo
Počet príspevkov : 13 Mesto : Zvolen
| Predmet: Re: VIDEO forum Št 10 máj 2012 - 13:47 | |
| Ahoj Slavo, môžem ťa poprosiť o heslo v videoforumu, rád by som pozrel videá ako aj fotky a budem veľmi rád ak sa k niečomu priučím ( aj keď kúpu kamery ešte mám pred sebou) Ďakujem Zolo. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: VIDEO forum Št 10 máj 2012 - 21:55 | |
| v tíme sme sa dohodli že video-forum normalne odomkneme. Prvotná myšlienka bola aby sme sa tam učili a nie každého to zaujíma preto sme urobili video-forum osobitne. Ale časom sme sa zhodli, aby sme sa "neselektovali" na takých a hentakých že to normálne sprístupníme všetkým registrovaným. Koho proste výroba vídeí či fotenie nezaujíma, tak nech tú časť fóra ignoruje. Koho to osloví, budem len rád... Predpokladám, že zajtra to sprístupním ZOLI tak potom by si to už mal normálne vidieť... Slavo | |
|
| |
zolo
Počet príspevkov : 13 Mesto : Zvolen
| Predmet: Re: VIDEO forum Št 10 máj 2012 - 21:59 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: VIDEO forum | |
| |
|