| (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE | |
|
+19Leon.nr matax MILANM robob hoffman roman zmizik lubo Lajos Tibi hltac Easyrider Tolan Milankodl sanyo1 hope genius Zolike Slavo 23 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE So 26 február 2011 - 14:00 | |
| Pozývame všetkých členov klubu a priateľov na ZBOJNÍCKE STROMÁCKE STRETKOAkcia: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Termin:13-14-15.05.2011 - kto chce aj skôr Kde:Camping Bojnice Opatovce nad Nitrou 327, 972 02 - Slovakia Kontakt:Camping Bojnice Silvia Kučerová Ubytovania si môžete rezervovať na tel mobil nonstop 0903 559 427 alebo 0905 502 667 (Silvia Kučerová)Ceny:Chatka pre 3 osoby 25 € / noc -----------takze na osobu 8.30 Eur Chata 6 posteľová 45 € / noc -----------takze na osobu 7.50 Eur Vlastne byvanie (stan) 3 € / noc Poplatok ine: MOTOCYKEL 1,5 € Kúpeľný poplatok mestu: osoba nad 18 rokov 1 € Vstup do ZOO: Apríl - Máj 8.00 - 18.00 hod. / Dospelí 3,00 € Bojnice zamok ZOO Bojnice Zväčšiť mapuTeším sa na Vás! Slavo
Naposledy upravil Slavo dňa Po 21 marec 2011 - 17:15, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| |
| |
genius
Počet príspevkov : 104 Mesto : levice
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Po 21 marec 2011 - 6:59 | |
| no ja sa rád zúčastním tejto akcie ale nebudem predbiehať je to ešte ďaleko | |
|
| |
hope
Počet príspevkov : 114 Mesto : se
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Po 21 marec 2011 - 15:06 | |
| Ak sa nič nečakaného nestane, tak sa rád zúčastním. Pod stan. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Po 21 marec 2011 - 17:40 | |
| Priatelia, v tejto teme uvadzajte uz len rezervacie pre moje info.V campingu Bojnice je už všetko nahlásené a odo dnes sa už môžete rezervovať, postupne. Kontaktná osoba pani majiteľka Silvia Kučerová. Dohodol som sa s ňou, že rezervácie budeme všetci posielať EMAILOM aby nenastal chaos. Rezervácie si pošlite na: (a kópiu prosím pošlite aj na mňa, nakoľko pani Kučerová bude mňa kontaktovať keď niečo nebude jasné, aby som mal prehľad...) info@campingbojnice.ska na mňa info@vstromclub.skZa kamošov z Čiech urobím objednávku ja... Prosím použite tento tvar objednávky: ========================= (nehodiace sa vymažte) PRE: CAMPING BOJNICE, pani Kučerová AKCIA: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETKO, V-Strom Club Slovakia OBJEDNÁVATEĽ: Vaše meno a telefón
Objednávam si u Vás nocľah od ___.05.2011 do ____05.2011
Ubytovanie: ======== chatka 6 posteľová - (napíšte počet osôb) chatka 3 posteľová - (napíšte počet osôb) stan (napíšte počet osôb)
S pozdravom,
(Vaše meno)
Kto ide povedzme sám, napíšte sa do 3 posteľovej chatky. Podľa rezervácii sa potom poprerozdeľujeme, kto s kým bude na chatke - veď je to jedno... K dispozícii je: ============== 3 x chata 6 posteľová 22 x chata 3 posteľová so stanmi nebude problém Čím skôr si zarezervujete miesto tým pomôžete nám organizátorom a aj budete mať istotu ubytovania. Ten kemping je otvorený pre každého t.j. v danom termíne sa môžu teda nahlásiť aj cudzí ľudia alebo skupinky a počet miest v chatkách sa bude meniť. Preto nečakajte a nahláste sa čím skôr. Riskujete minimum, noc 7 euri???Ďalej je možnosť prípravy raňajok či večere pre nás. Osobne by som to bral. K tomu potrebujem opäť vedieť koľko a čo - ale o tom v pokeci o tomto stretku čo je ďalšia téma. Slavo
Naposledy upravil Slavo dňa St 23 marec 2011 - 1:10, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Po 21 marec 2011 - 18:13 | |
| moja rezervacia, ktoru som dnes poslal: V takomto tvare to posielajte, dakujem... Slavo | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Ut 22 marec 2011 - 15:25 | |
| Potvrdene rezervacie (priebezne budem aktualizovat) ===================================== SLAVO / STAN / 1x + moto / STVRTOK-NEDELA - 3 noci ZOLIKE / STAN / 1x + moto / PIATOK-NEDELA - 2 noci LAJOS / CHATKA / 1x + moto / PIATOK-NEDELA - 2 noci BAJKER / STAN / 1x + moto / PIATOK-NEDELA - 2 noci MIRCO / CHATKA / 6x + moto + auto / STVRTOK-NEDELA - 3 noci
Naposledy upravil Slavo dňa St 23 marec 2011 - 20:44, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
sanyo1
Počet príspevkov : 93 Mesto : levice
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE St 23 marec 2011 - 19:56 | |
| tiež by som sa rád zúčastnil,ale záleží to na práci,takže tak skoro to ešte neviem. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Po 4 apríl 2011 - 19:00 | |
| priatelia začnite sa už rgistrovať, neplatíte žiadny registračný poplatok tak Vám naozaj nič nemôže brániť. Z mojej strany som spravil fakt maximum pre servis ohladne ubytovania. Stačí že pošlete email podľa vzoru, čo som uviedol vyššie a máte to v suchu.. Program, trasy a pod. to všetko je už postupne dolaďované ale na to je ešte čas. Nezabudnite, že je to verejný CAMPING, stačí že si v tom termíne bude rezervovať ubytovanie napr. Škola v prírode alebo iná organizácia a voľných miest v chatkách začne rýchlo ubúdať... Ubytovanie by sme radi ukončili v tomto mesiaci a mierne dolaďovanie začiatkom mája/května. Tiež nám to pomôže pri organizovaní stravy... Tak ak tam chcete ísť, rezervujte sa, pomôžete tým.. Slavo | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Pi 8 apríl 2011 - 17:10 | |
| Potvrdene rezervacie k 08-04-2011
===================================== SLAVO / STAN / 1x + moto / STVRTOK-NEDELA - 3 noci ZOLIKE / STAN / 1x + moto / PIATOK-NEDELA - 2 noci LAJOS / CHATKA / 1x + moto / PIATOK-NEDELA - 2 noci BAJKER / STAN / 1x + moto / PIATOK-NEDELA - 2 noci MIRCO / celá CHATKA 6-p./ 6x + moto + auto / STVRTOK-NEDELA - 3 noci SATAN / celá chatka 3-p. / 2x + moto - PIATOK - NEDELA | |
|
| |
hope
Počet príspevkov : 114 Mesto : se
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Pi 8 apríl 2011 - 18:56 | |
| Túto akciu mám v pláne, ale rezervovať nemá pre mňa význam, pretože do poslednej chvíli neviem, či mi okolnosti dovolia prísť. Ak prídem tak určite do stanu (verím že jedno miesto sa pre mňa najde aj bez rezervácie) a od hladu takisto nezomriem. hola | |
|
| |
Milankodl
Počet príspevkov : 339 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Ne 10 apríl 2011 - 15:16 | |
| | |
|
| |
Tolan
Počet príspevkov : 577 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE St 20 apríl 2011 - 8:36 | |
| predbezne sa hlasim 1+ladvinka, prideme v sobotu rano aby sme stihli vyjazd a prespime v stane. | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Pi 22 apríl 2011 - 21:15 | |
| Aj dnes mi volali z Maďarska že majú záujem. Ja sa tiež pridám, tak pravdepodobne prídeme spolu. Zatiaľ všetci záujemcovia vrátane mňa majú záujem do stanu, tak dúfam nebude problém keď počet upresním až koncom tohto mesiaca. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Pi 22 apríl 2011 - 21:34 | |
| dnes sme boli priamo s pani majitelkou, nebude problem upresnit pocet miest pre stanovanie dokonca do poslednej chvile povedzme 4 dni pred zaciatkom... treba ale nahlasit miesta do chatiek, aby nam ich pripravili - povedzme aspon tyzden pred zrazom. Chatky su inak velmi pekne a udrziavane. Co sa tyka nahlasovania ako takeho, potrebujeme to hlavne kvoli strave. Budu nam robit gulas v sobotu a tam musime povedat cca kolko porcii a pod. Detaily napisem este zajtra, ale v pohode este mas cas Feri Tesime sa na bratov madarov. Bratia češi tiež pridu. | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Pi 22 apríl 2011 - 21:58 | |
| Na stránke VSCH uzávierku som stanovil do 30. apríla. Dovtedy počkám a dám ti vedieť. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE So 23 apríl 2011 - 19:12 | |
|
Naposledy upravil Slavo dňa So 23 apríl 2011 - 19:25, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE So 23 apríl 2011 - 19:23 | |
| Super upútavka. Hneď to hodím na stránku VSCH. | |
|
| |
Zolike
| |
| |
sanyo1
Počet príspevkov : 93 Mesto : levice
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Ne 24 apríl 2011 - 18:45 | |
| Slavo, krásna pozvánka,dúfam ,že mi to vyjde aj ked len v sobotu. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Ne 24 apríl 2011 - 20:55 | |
| budeme radi pribaľ so sebou aj geniusa a vezmite aj frajerky/manželky bude paradne uvidis | |
|
| |
genius
Počet príspevkov : 104 Mesto : levice
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Ne 24 apríl 2011 - 21:26 | |
| slavo budeme sa snažiť pozvánka je fakt super | |
|
| |
hltac
Počet príspevkov : 332 Mesto : Bratislava
| |
| |
Tibi
Počet príspevkov : 267 Mesto : Žilina
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Po 25 apríl 2011 - 21:00 | |
| Chalani kto berie gitaru ? :twisted: | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Po 25 apríl 2011 - 21:12 | |
| | |
|
| |
Tibi
Počet príspevkov : 267 Mesto : Žilina
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Po 25 apríl 2011 - 21:21 | |
| To skor niekto kto pojde na Aute strcit mu to do auta | |
|
| |
Lajos
Počet príspevkov : 201 Mesto : Bratislava, Slovakia
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Št 28 apríl 2011 - 10:26 | |
| cavte, chlapi idem nahlasit na bojnicky zraz jedneho kamosa - jakuba, ma tiez stroma asi rok, ale nie je tu este registrovany, ide na dve noci, takze kym sa zaregistruje zatial mu to poriesim ja | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Št 28 apríl 2011 - 17:34 | |
| Lajos super, sme radi, každý je vítaný.. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Št 28 apríl 2011 - 19:04 | |
| Lajos potvrdzujem objednavku v sobotu tu uz hodim zoznam aj s ceskymi stromakmi... Idealne je nahlasit ucast (hlvane chatky) do 07.05.2011 Je to tyzden pred zrazom, to uz snad kazdy bude vediet... Samozrejme su vitani vsetci, aj tí co sa rozhodnu na poslednu chvilu. Miesto vzdy najdeme. Ale kvoli porciam pre ranajky ci gulas potrebujeme vediet stav minimalne na 99% do stvrtku 12.05. t.j. den pred zrazom.
PS" na motorke nezalezi, pridu mi tam aj kamosi na hondach a pod. Podstatne je, ze nam bude PRIMA. Vdaka Slavo | |
|
| |
lubo
Počet príspevkov : 305 Mesto : Piešťany
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Št 28 apríl 2011 - 20:03 | |
| Som na PN-ke, ale budem sa tam snažiť v sobotu dostaviť. Dúfam že sa to podarí. Rád by som vás zase stretol. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE | |
| |
|
| |
| (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE | |
|