| (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE | |
|
+19Leon.nr matax MILANM robob hoffman roman zmizik lubo Lajos Tibi hltac Easyrider Tolan Milankodl sanyo1 hope genius Zolike Slavo 23 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Ut 10 máj 2011 - 17:17 | |
| NOVY ZOZNAM UCASTNIKOM K 10.05.2011
Potvrdene rezervacie k 10-05-2011 (prerozdelenie podla ubytka)
6-posteľová chatka: chatka č.1 MIRCO / 6 osôb / ŠTVRTOK-NEDELA / 3 noci
3-posteľová chatka: chatka č.1: SATAN + 1 / PIATOK-NEDELA / 2 noci jedno miesto v chatke zatiaľ voľné
chatka č.2: Mészi + Szikus + Tibor74 / V-S-C Hungary - PIATOK-NEDELA / 2 noci
chatka č.3: Zimi + ľadvinka / V-S-C Hungary - PIATOK-NEDELA / 2 noci
chatka č.4: Gedai + ľadvinka / V-S-C Hungary - SOBOTA-NEDELA / 1 noc
chatka č.5: Zozohoho + 2 osoby / V-S-C Hungary - SOBOTA-NEDELA / 1 noc
chatka č.6: JARKA a STAŇA / PIATOK-NEDELA / 2 noci
chatka č.7: LAJOŠ / 1 osoba / PIATOK-NEDELA / 2 noci JAKUB SLIVKA 1 osoba / PIATOK-NEDELA / 2 noci JARICK z Vstromklub CZ / PIATOK-NEDELA / 2 noci
chatka č.8: BUBAK s manželkou / SOBOTA-NEDELA / 1 noc chcete byť asi sami...
chatka č.9: Zoltán H. (Zvolen) + 1 / SOBOTA-NEDELA / 1 noc
Camping: SLAVO / STAN / 1 osoba / STVRTOK-NEDELA - 3 noci ZOLIKE / STAN / 1 osoba / PIATOK-NEDELA - 2 noci BAJKER / STAN / 1 osoba / PIATOK-NEDELA - 2 noci TOLAN + ZUZKA / PIATOK-NEDELA / stan - 2 noci MILANKODL / STAN / 1 osoba / PIATOK-NEDELA - 2 noci EASYRIDER / STAN / 1 osoba / SOBOTA-NEDELA - 1 noc HOPE / STAN / 1 osoba / PIATOK-NEDELA - 2 noci LEON + 3 osoby / STANY / SOBOTA-NEDELA - 1 noc HOFFMAN + syn / STAN / SOBOTA-NEDELA - 1 noc
VSTROM CLUB CZECH: - KOKIN / PIATOK-NEDELA / asi stan - BAČAUKY / PIATOK-NEDELA / stan - MILAN A ŠÁRKA / PIATOK-NEDELA / stan - IVČA a RADKO / PIATOK-NEDELA / stan - DOUŠA / PIATOK-NEDELA / stan - JAROSLAV / PIATOK-NEDELA / stan - TOM.KH / PIATOK-NEDELA / stan - HOOPY / PIATOK-NEDELA / stan - BRNO / PIATOK-NEDELA / stan - ROMAN a LENKA / STVRTOK-NEDELA / stan - MARCEL A KAČKA / PIATOK-NEDELA / stan - VANAS-V1 / PIATOK-NEDELA / stan - JARICK - do chatky c.7 (Lajos a spol.) PIATOK-NEDELA - MIKY123 + 1 / PIATOK-NEDELA / stan
------------------------------
Bez ubytka, cisto sobotny vyjazd: - PAT - ZMIZIK asi..
Naposledy upravil Slavo dňa Ut 10 máj 2011 - 19:15, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Ut 10 máj 2011 - 17:45 | |
| Zmizik, diky moc za tip. Takže v sobotu večer by sme si spravili večernú prehliadku zámku!!! Už som tam písal o bližšie info a pod. Citujem z programu: SOBOTA 21.00, 21.15, 21.30 h Nočné prehliadky zámku Prehliadka zámku doplnená o legendy, tajomných obyvateľov zámku a spoločný prípitok v Zlatej sále.
tu je link pre program: http://www.muzeum.sk/nocmuzeiagalerii/nmg2011/?obj=mbo_snm | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Ut 10 máj 2011 - 20:02 | |
| Za VSCH upresním a dúfam že už naposledy:
6-posteľová chatka - Mészi (piatok, sobota) - Szikus (sobota) - Tibor 74 + 1 (sobota)
3-posteľová chatka - Gedai + 1 (sobota)
3-posteľová chatka - Zozohoho + 2 (sobota)
2x3-posteľová chatka - Zimi62 + 3 (piatok, sobota)
Ďakujem | |
|
| |
Tibi
Počet príspevkov : 267 Mesto : Žilina
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Ut 10 máj 2011 - 21:57 | |
| V zamku som bol vela krat ALE nocnu prehliadku si dam rad Slavo hlasim sa Ja a moja manzelka Viem ze skupiny uprednostnuju | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE St 11 máj 2011 - 6:45 | |
| dnes večer to finálne spracujem a nahlásim pre každeho kto je prihlásený raňajky, tiež guláš atď.
dufam, že tu niesu nejakí vegetariani, budú aj špekačky k dispozícii na opekanie..
Ti čo sú v chatkach, nepotrebuju nič na spanie, chatka obsahuje aj periny a postelne prádlo atd...
Tí čo chcu prísť v sobotu, prosim vas, do 9:30 rána prídite. O 10tej je výjazd a musíme dodržať časový harmonogram, je toho dosť...
Slavo | |
|
| |
robob
Počet príspevkov : 332 Mesto : Rakovice pri Piešťanoch
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE St 11 máj 2011 - 14:34 | |
| Zdravim vas, dlho som sa nezoval, co ma dost mrzi, len v poslednej dobe sa mi toho nakopilo vela, co sa tyka prace a skoly, a este sa venovat aj blizkym, tak motorka bola v poslednej dobe v pozadi. Planoval som si tento vikend volno, ale nevyzera to moc dobre. Tak preto som sa ani zatial nenahlasoval, lebo neviem ci sa mi bude dat prist. Najskor to budem vediet zajtra, tak by som sa vyjadril, ako to so mnou vyzera. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Št 12 máj 2011 - 9:28 | |
| tak ja uz pomaly balim a snad okolo obeda vypadnem.
Po prichode do kempu sa hned zaplati ubytko a strava nech je s tym pokoj - budem tam niekde pobehovat.
Tak tesim sa na vas !!!!
Slavo :D :D :D :D :D :D :D :D | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Št 12 máj 2011 - 10:10 | |
| NOVY ZOZNAM UCASTNIKOM K 11.05.2011
Potvrdene rezervacie k 11-05-2011 (prerozdelenie podla ubytka)
PODLA POCTU NOCI MATE AJ POCET RANAJOK
6-posteľová chatka: chatka č.1 MIRCO / 6 osôb / ŠTVRTOK-NEDELA / 3 noci
chatka č.2 - Mészi / PIATOK-NEDELA / 2 noci - Szikus / SOBOTA-NEDELA / 1 noc - Tibor74 + 1 / SOBOTA-NEDELA / 1 noc
3-posteľová chatka: chatka č.1: SATAN + 1 / PIATOK-NEDELA / 2 noci jedno miesto v chatke zatiaľ voľné
chatka č.2: Zimi + ľadvinka / V-S-C Hungary - PIATOK-NEDELA / 2 noci
chatka č.3: Gedai + ľadvinka / V-S-C Hungary - SOBOTA-NEDELA / 1 noc
chatka č.4: Zozohoho + 2 osoby / V-S-C Hungary - SOBOTA-NEDELA / 1 noc
chatka č.5: JARKA a STAŇA / PIATOK-NEDELA / 2 noci
chatka č.6: LAJOŠ / 1 osoba / PIATOK-NEDELA / 2 noci JAKUB SLIVKA 1 osoba / PIATOK-NEDELA / 2 noci JARICK z Vstromklub CZ / PIATOK-NEDELA / 2 noci
chatka č.7: BUBAK s manželkou / SOBOTA-NEDELA / 1 noc chcete byť asi sami...
chatka č.8: Zoltán H. (Zvolen) + 1 / SOBOTA-NEDELA / 1 noc
Camping: SLAVO / STAN / 1 osoba / STVRTOK-NEDELA - 3 noci ZOLIKE / STAN / 1 osoba / PIATOK-NEDELA - 2 noci BAJKER / STAN / 1 osoba / PIATOK-NEDELA - 2 noci TOLAN + ZUZKA / PIATOK-NEDELA / stan - 2 noci MILANKODL / STAN / 1 osoba / PIATOK-NEDELA - 2 noci EASYRIDER / STAN / 1 osoba / SOBOTA-NEDELA - 1 noc HOPE / STAN / 1 osoba / PIATOK-NEDELA - 2 noci LEON + 3 osoby / STANY / SOBOTA-NEDELA - 1 noc HOFFMAN + syn / STAN / SOBOTA-NEDELA - 1 noc
VSTROM CLUB CZECH: - KOKIN / PIATOK-NEDELA / asi stan - BAČAUKY / PIATOK-NEDELA / stan - MILAN A ŠÁRKA / PIATOK-NEDELA / stan - IVČA a RADKO / PIATOK-NEDELA / stan - DOUŠA / PIATOK-NEDELA / stan - JAROSLAV / PIATOK-NEDELA / stan - TOM.KH / PIATOK-NEDELA / stan - HOOPY / PIATOK-NEDELA / stan - BRNO / PIATOK-NEDELA / stan - ROMAN a LENKA / STVRTOK-NEDELA / stan - MARCEL A KAČKA / PIATOK-NEDELA / stan - VANAS-V1 / PIATOK-NEDELA / stan - JARICK - do chatky c.7 (Lajos a spol.) PIATOK-NEDELA - MIKY123 + 1 / PIATOK-NEDELA / stan
------------------------------
Bez ubytka, cisto sobotny vyjazd: - PAT - ZMIZIK asi.. - MODE | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Št 12 máj 2011 - 11:09 | |
| Odpoved na rezerváciu prehliadky zámku: Dobrý deň, potvrdzujem rezerváciu na 14.5.2011 o 20,45 hod. Vstupné na 1 osobu je 6,70 €.
Platba bude tesne pred samotnou prehliadkou.
S pozdravom Vážanová Renata - pokladňa www.bojnicecastle.skHmm... trochu drahe, ale zas bude to pekny zazitok... Slavo | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Št 12 máj 2011 - 17:37 | |
| Prvy vstromak uz dorazil :) uz dorazil aj Mirco s rodinkou... Ceny v restike su prima Cena za ubytko pani veduca este skresava dole takze super Tesime sa na Vas... Slavo Je tu nadherne. Krasne pocasie, | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Št 12 máj 2011 - 21:09 | |
| Slavo
Zajtra (piatok) budete celý deň čakať v kempe a vítať hostí alebo chystáte sa niekam? Zatiaľ neviem kedy dorazím ale prídem už zajtra. | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Št 12 máj 2011 - 21:14 | |
| Easy práve som volal s Mircom, budú v kempe, len doobeda ešte pojdu umiestnit pár smerových tabúl ku kempu, ktorý je aj tak velmi dobre značený.. | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Št 12 máj 2011 - 21:37 | |
| Díky Zolike, zajtra doobeda ti zavolám ako sa ti to podarilo vybaviť v robote a môžeme ísť spolu. | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Pi 13 máj 2011 - 9:43 | |
| Vyrážam cca. o 11.00 h. Plánuje ešte niekto odchod o takomto čase? Galanta, Bratislava, Šaľa? Nikto? Všetci ste už tam? | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Pi 13 máj 2011 - 18:49 | |
| | |
|
| |
genius
Počet príspevkov : 104 Mesto : levice
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Pi 13 máj 2011 - 22:18 | |
| prajem pekné počasie a veľa zábavy škoda ale nedalo sa my uvoľniť | |
|
| |
zmizik
Počet príspevkov : 35 Mesto : Zilina
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE So 14 máj 2011 - 9:00 | |
| Idem do TT a odtial pojdem cez Bojnice naspat do ZA, tak sa mozno pristavim pri kempe. zmizik | |
|
| |
MILANM
Počet príspevkov : 219 Mesto : Drahovce,Slovakia
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE So 14 máj 2011 - 17:43 | |
| No já už som doma.Časovo mi to nevychádzalo ísť aj späť s vami tak sme sa odpojili.Inak výjazd aj organizácia paráda.Všetkých tam pozdravujem. | |
|
| |
lubo
Počet príspevkov : 305 Mesto : Piešťany
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE So 14 máj 2011 - 20:10 | |
| Taktiež sme doma stihli sme všetko okrem gulášu ale iba preto že sme nevládali a od Beckova sme otestovali aj nepremoky. Ďakujeme pekná akcia. :D | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE So 14 máj 2011 - 21:29 | |
| | |
|
| |
zmizik
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE So 14 máj 2011 - 22:36 | |
| Skoda ze mne zacalo v TT prsat a neprestalo az do ZA. Cestu do Bojnic som tym padom anuloval. Tak nabuduce, ale aspon pozdravujem Marselusa a dakujem za boticku 8) | |
|
| |
lubo
Počet príspevkov : 305 Mesto : Piešťany
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Ne 15 máj 2011 - 9:56 | |
| Zmizík ahoj, nestretli sme sa niečo po 19 hod. medzi PN a Hor. Stredu? Motocykel smer Trenčín a kamera na hlave. :?: | |
|
| |
zmizik
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Ne 15 máj 2011 - 10:10 | |
| Ahoj Lubo. Ja som vedel ze tu tvoju moto odniekal poznal :D Jop boli sme to my dvaja ;) | |
|
| |
matax
Počet príspevkov : 64 Mesto : Nové Mesto nad Váhom
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Ne 15 máj 2011 - 11:35 | |
| Zdar...bolo to super...výjazd sa mi tiež páčil, veľmi pekné okolie... ale najkrajšie boli čašníčky v tej reštike :shock: (tá vyššia v okuliaroch)
Slavo: keby sa ti ozvala a pýtala sa na mňa, máš povolenie :D
Nepremoky som tento rok našťastie nemusel ešte vyťahovať. Na jednej strane dal by som si tú nočnú prehliadku zámku, na druhej strane som rád že som nemusel ísť dnes v daždi domov.
Neviem ako išiel napr. tom.kh dnes domov (frajerka na motorke s dáždnikom) :lol!: | |
|
| |
hoffman
Počet príspevkov : 79 Mesto : Galanta
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Ne 15 máj 2011 - 12:02 | |
| No štastne sme dorazili domov ,sice ten dážd nám velmi nechybal,prežili sme to . Hlavné je že sme strávili spolu super víkend. Dík zato všetkým. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Ne 15 máj 2011 - 12:47 | |
| Tak uz aj mne sa podarilo prist domov. Dakujem Vam za ucast, som rad a dufam, ze sa Vam pacilo. Rad som videl starych priatelov "po rokoch", novych priatelov a tiez dakujem kamaratom co sa popridavali pocas vyjazdu, odhadovo nas bolo do 90 motoriek. Uz si zelam len aby sa kazdy vratil domov k svojej rodine v poriadku. Este raz dakujem Vam vsetkym za podporu a ucast Slavo | |
|
| |
Leon.nr
Počet príspevkov : 55 Mesto : Nitra
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Ne 15 máj 2011 - 14:15 | |
| Tak my sme boli doma už okolo 10:00. Tiež sme chytili daždik. Trochu sme zmokli, ale inak paráda.
Slavo ešte raz ďakujeme za super víkend Tebe aj všetkým, ktorí sa zúčastnili na organizácii tejto SUPER akcie.
| |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Ne 15 máj 2011 - 14:42 | |
| Volal mi Mészi z VSCH a požiadal ma aby som napísal sem na túto stránku že veľmi pekne ďakuje za tento nádherný víkend a že s ním určite môžete rátať aj na budúci rok. Cítil sa výborne medzi slovenskými a českými v-stromákmi, sobotňajší výjazd sa mu veľmi páčil, s ubytovaním aj so stravou bol spokojný, gratuluje organizátorom | |
|
| |
Milankodl
Počet príspevkov : 339 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Ne 15 máj 2011 - 14:58 | |
| Tiež už som doma,síce trošku mokrí ,ale ináč v pohode.Chalani díky ya pekný víkend. :bounce: | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE Ne 15 máj 2011 - 15:21 | |
| Tak už som aj ja doma," trochu" sme zmokli, ale aj dážd patrí k jazde na motorke, ale keby som zmokol do nitky aj tak by som nelutoval, pretože tento nádherný víkend v spoločnosti skvelých ludí s čiech, madarska a samozrejme zo slovenska stál naozaj za to. Dakujeme všetkým za účast, Slavo tebe za obetavost a všetkým čo priložili pomocnú ruku tiež. Veríme, že o rok možno aj skor sa na podobnom stretnutí znova vidíme. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE | |
| |
|
| |
| (Z)BOJNICKÉ STROMÁCKE STRETNUTIE | |
|