| Akcia v Lidl od 17.3 | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Akcia v Lidl od 17.3 Pi 11 marec 2011 - 20:27 | |
| Tak ako každý rok na jar, od 17.3 bude v Lidli akcia na motorkárske veci. Osobne mám odtial termo oblečko, som sním spokojný, tento rok asi prikúpim ešte jedno. viac na www.lidl.sk | |
|
| |
genius
Počet príspevkov : 104 Mesto : levice
| Predmet: Re: Akcia v Lidl od 17.3 Pi 11 marec 2011 - 21:38 | |
| ja mám od nich rukavice a tank vak zatiaľ spokojnosť a plánujem kúpiť to termo oblečko je to fakt za super cenu | |
|
| |
hope
Počet príspevkov : 114 Mesto : se
| Predmet: Re: Akcia v Lidl od 17.3 Pi 11 marec 2011 - 22:49 | |
| Ahoj Zolike.
Zaujímavá ponuka. Ďakujeme za tip. | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: Akcia v Lidl od 17.3 Št 17 marec 2011 - 21:51 | |
| Tak ako páni, nakúpené ?...ja som kúpil to termo oblečko, za tu cenu sa oplatí, vyzerá slušne a aj sadlo dobre.. | |
|
| |
radovanbagacka
Počet príspevkov : 44 Mesto : Banská Bystrica
| Predmet: Re: Akcia v Lidl od 17.3 Št 17 marec 2011 - 22:29 | |
| Stromčekovi som kúpil tankvak, plachtu a uniolej... Je to podľa smradu a konzistencie niečo ako WD40, je to dostatočne malé aby sa vošlo pod sedlo a nebolo to ani drahé. Myslím, že na cesty bude fajn, ak bude treba napr. vytlačiť vodu z konektorov. | |
|
| |
sanyo1
Počet príspevkov : 93 Mesto : levice
| Predmet: Re: Akcia v Lidl od 17.3 Pi 18 marec 2011 - 0:54 | |
| ahojte,no ja som sa v Lídli celkom slušne nabalil-komplet spodné prádlo,tankvak,dvoje rukavice aj pre ľadvinku,plachtu na moto,dvoje ponožky,návleky na nohy a nepremok,jedno tričko, myslím že som na nič nezabudol a to som si zobral dovolenku a o 7hod.už nakupoval.Ale som spokojný. | |
|
| |
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: Akcia v Lidl od 17.3 Pi 18 marec 2011 - 6:37 | |
| super chlapi ja som si kupil termo min.rok z Lidlu ale nenosim ho. neviem preco ale posobi opacne ze mi je v nom zima. pouzivam vacsinou vrch z louisa (20 eur). alebo druhe termo vrch + spodok tusim vyrobca slovenka.. pre sanyo: tak si už komplet vybavený. Teším sa keď sa uvídime na klubových akciách,bude ich hodne | |
|
| |
MILANM
Počet príspevkov : 219 Mesto : Drahovce,Slovakia
| Predmet: Re: Akcia v Lidl od 17.3 Pi 18 marec 2011 - 17:41 | |
| Tá plachta je dostatočne veľká? | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: Akcia v Lidl od 17.3 Pi 18 marec 2011 - 17:47 | |
| Milan ja som si plachtu kupoval min. rok, a som snou spokojný, motorku mi zakryje dostatočne, možno malé mínus je, že je viac objemná a zaberie v kufri trochu viac miesta. Ale inak | |
|
| |
MILANM
Počet príspevkov : 219 Mesto : Drahovce,Slovakia
| Predmet: Re: Akcia v Lidl od 17.3 Pi 18 marec 2011 - 18:33 | |
| Já ju budem používať len doma.Mimo domu si veziem igelit na zakrývanie pri maľovaní a ten nechávam tam,kde ho použijem. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Akcia v Lidl od 17.3 | |
| |
|
| |
| Akcia v Lidl od 17.3 | |
|