Predmet: Re: AKCIA V STYXE NA METZELLER TOURANCE Ne 27 január 2013 - 22:15
Rikardo, treba si cez ten eshop priplatit za dobierku 15€.
Navyse vela ludi tu ma Styx kartu + ak sa preukazes nasou nalepkou klubu na motorke, tak dostanes 10% dole.
Slavo
Miklosxxx
Počet príspevkov : 38 Mesto : Dolný Kubín
Predmet: Re: AKCIA V STYXE NA METZELLER TOURANCE Ne 27 január 2013 - 22:45
No pneu my bude treba ale pockam na teple pocasie objednam a hned prezujem.Ale neviem ci nepojdem do EXp.Este otazocka vyvazujete kolesa pri vymene pneu?Hlupa otazka ale u nas v servisoch sa z tym nikto nestretol a ze vraj nato neni ani stroj.Zaujimave ked tam mam nalepene vyvazovaky.
Tibi
Počet príspevkov : 267 Mesto : Žilina
Predmet: Re: AKCIA V STYXE NA METZELLER TOURANCE Ne 27 január 2013 - 22:56
Bajker cena je pekna vec ale aka stara je ta guma ? ja som si teraz objednaval Michcelin Anakee3 prave z pneumoto.sk a pridu mi zajtra je tam vyroba 2tyzden 2013 tyzden dozadu pred ich dovolenkou mi prisli anakee2 a tam bolo 42 tyzden 2012 Inak to uz zober radsej Karoo3 su novinka 2013 daval som aj obrazok tu na fore
rikardo-123
Počet príspevkov : 211 Mesto : Šoporňa
Predmet: Re: AKCIA V STYXE NA METZELLER TOURANCE Ne 27 január 2013 - 23:07
bajker ...to beriem ale precitaj obchodne podmienky.........pre slovakov mozny odber aj bez dph.....................nastava zaujimava moznost ceny!!!!!!
Tibi
Predmet: Re: AKCIA V STYXE NA METZELLER TOURANCE Ne 27 január 2013 - 23:28
Ak si platca a motorku mas na firmu je to jedno. Ak si platca a motorku nemas na firmu ti to nepomoze . Firmy v EU ktore posielaju tovar bez dph mimo svojho statu posielaju zaroven s priznanim dph danovakom aj doklady komu... a staty si to posielaju medzi sebou. Tvrda kontrola danovych unikov
rikardo-123
Predmet: Re: AKCIA V STYXE NA METZELLER TOURANCE Ne 27 január 2013 - 23:49
tak ale moznos sa najde vzdy............myslim ze zaklad kazdej zivnosti je nakup- predaj ,velkoobchod maloobcho......kde je napisane ze to kupujes pre svoje moto......kupujes na kseft..........akurat ze sa ti to nepodarilo kseftnut......hold smola tazky buzines na slovensku.........obujes si na moto a na sklade vedies zodrate stare pneu................hold oklamali ta a namiesto nopvych ti poslali stare.......................................fyzický nedokazatelne.!................ci sa mýlim ?.... ........ale to je len polemika..............je pravda ze styx je blizsie a dokonca ti to tam aj obuju a vyvazia ...takze asi tak.............ale vzdy vznika ale...............a teda masiny za tisice a budeme sa streckovat na par 10 €...............este k tomu na pneu................co je asi zo strany bezpecnosti najzakladnejsi faktor na moto......................
Tibi
Predmet: Re: AKCIA V STYXE NA METZELLER TOURANCE Po 28 január 2013 - 12:18
Samozrejme ak si to vies obhajit neni o com najlepsie je povedat ze ti ich poslali spat na reklamaciu a tebe ostali na sklade
rikardo-123
Predmet: Re: AKCIA V STYXE NA METZELLER TOURANCE Po 28 január 2013 - 12:30
vsetko sa da.........veddme na slovensku... ....ale este je jedna moznost.známy ma firmu v zo sidlom v prahe.....ze tam dobre pozna predajcu moto a nahradnych dielov myslim ze polanskeho spomynal...........a ze sa skusi spytat po com by nam on predal..........ze on minuly rok prezuval fazera sadu P+Z+ bonus 1X zadna k tomu od neho za 130€..............tak uvidim co ponukne on.....a definitiv som sa aj tak rozhodol pre anake 2