| Letná Čertovica | |
|
+21Tibi genius vanilaICE dano dl Leon.nr hoffman Mirco Lucasso Palo zmizik radovanbagacka Cliford gemby hltac Easyrider sanyo1 Milankodl robob Zolike Lajos Slavo 25 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: Letná Čertovica Po 29 august 2011 - 11:49 | |
| V krátkej dobe dostanem mailom kalkuláciu cien, potom to zverejním. Okrem ceny ubytovania (tých 13€) budeme rátať hneď aj stravu (raňajky/večera) a pitie (sud piva rozrátaný na účastníkov).
To by mala byť základná cena teda plná penzia...
Ak by sme chceli ďalší sud piva, opäť sa poskladáme.
Tiež dostanem cenu za použitie sauny alebo vírivky - kto by chcel využiť. Bazén máme grátis...
Peniaze budem vyberať hneď po príchode aby v tom nebol chaos.
Na zraze dostanete taktiež spomienkové nálepky a Zolike dal spraviť nejaké nové nálepky "VSTROM ADVENTURE" ktoré si budete môcť zakúpiť a podporiť klub.
Slavo | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Letná Čertovica Po 29 august 2011 - 13:48 | |
| Slavo vdaka za kompletné info k akcii... | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Letná Čertovica Po 29 august 2011 - 15:18 | |
| kto chce uz prist vo STVRTOK, prosim, odpiste mi tu.
Musim este nahlasit vecere na stvrtok... | |
|
| |
Tibi
Počet príspevkov : 267 Mesto : Žilina
| Predmet: Re: Letná Čertovica Po 29 august 2011 - 20:52 | |
| Slavo ak boh da radi by sme zo zenou ostali aspon piatok - sobota ubytko aj strava | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Letná Čertovica Ut 30 august 2011 - 7:19 | |
| Dostal som už kompletnú kalkuláciu a aj ubytovanie nám bolo prispôsobené v hoteli, takže tento krát toto je finálna podoba: -------------------------------------------------------------------------------------------------- HOTEL Ubytovanie: Cena 13€/nocNázov a číslo izby / Účastník --------------------------------------------------------------- Romantik č.22 (1x2-post.izba)- EasyRider+Andrea Romantik č.23 (1x2-post.izba)- Atkusz+Judi Romantik č.24 (1x2-post.izba)- Zizi+1 Romantik č.13 (1x2-post.izba)- Sanyo+1 Mezonet č.11 (5x postel + 2x prístelka)- Slavo - Lajos - Zolike - Robob - Hltač - Mirco Mezonet č.12 (4xpostel + nafukovačky podkrovie) - Gemby - Hoffman - Hoffmanov syn - Lukyluciano [daj vedieť či prídeš na 100% do stredy]- Rado (nafuk.matrac)- Lubo (nafuk.matrac)Family č.16 (2x2-post.izba +1 pristelok) [1x voľné]- Ispán - CarOy = 1 izba - Gedai - Pilóta = 1 zba - prístelok voľnýŠtandart č.15 (1x 2-post. izba + prístelok) - MilankoDL+1 Štandart č.14 (1x 2-post. izba + 2x prístelok) - Cliford+Hrabienka Apartman č.1 (2x 2-post. izba + 2x prístelok) [2x prístelok asi necháme voľný nech majú kľud]- ICO+1 = 1 izba - Kamil+1 = 1 izba Apartman č.18 (2x 2-post. izba + 2x prístelok) - Leon+1 - Filip+1 - Martin+Lucia Podkrovie (4x posteľ, 2x prístelka) - Zolo Zvolen - Alex - Satan 1 - Satan 2 - Satan 3 PENZIÓN Ubytovanie (50m od hotela - stravovanie v hoteli):2x apartman / účastník: ----------------------------- - Tolan+Zuzka (2 posteľ) +dcérka (prístelka) = apartman č.1 - Bubak+1 (2 posteľ) = apartmán č.1 [od piatku do soboty]- HUDIZEE+1 = apartman č.2 STRAVA - stravovanie v hoteli):--------------------------------------------------------- Piatok večera / cena 5€Večera bude polievka, hlavný chod a dezert. - SVIEČKOVÁ na brusniciach s knedľou: 43x + 1x decká porcia - Plnené KURACIE prsia + opek.zemiaky: 6x Sobota raňajky / cena 3€- Švédske stoly (teplá aj studená kuchyňa: 49x + 1x decká porcia Sobota obed (na výjazde - dobrovoľný)- Salaš Zbojská, Pohronská polhora: občerstvenie podľa ponuky Salaš: http://www.zbojska.sk/Sobota večera / cena 5€Tradičný KOTLÍKOVÝ GULÁŠ- V cene je zarátaná aj dupla, a aj ďalší chod večere v noci pečená klobáska pre každého + chlieb, horčica, niečo kyslé Nedeľa raňajky / cena 3€(od 8.00 do 9.00)- Švédske stoly (teplá aj studená kuchyňa: 47x + 1x decká porcia NÁPOJE v hoteli:--------------------------------------------------------- - Sud piva 50lit.- cena 90€ (všetci sa poskladáme) Cena piva potom vyjde 0,90€/pol litra - Tvrdý alkohol som doporučil HRUŠKU - možnosť nakúpiť v hoteli - Ostatné klasické napoje ALKO/NEALKO - všetko tam v hoteli majú... SLUŽBY v hoteli:--------------------------------------------------------- - Bazén - máme grátis - Vírivka - 5€ vstup - max.4 osoby na hodinu (ceny sú na vstup nie na osobu) - Sauna - 10€ vstup - max.5 osob na hodinu (ceny sú na vstup nie na osobu) PROGRAM:--------------------------------------------------------- - Piatok príchod do tej 19.00 - večera - Voľný program do neskorých hodín (vonkajšie posedenie, krb, vinárnička) - Premietanie - Sobota raňajky do tej 09.00 - Výjazd od 10.00 do 16.00 max - celkovo 200kmBudú minimálne 2 skupiny. 1 skupina = povedie Easyrider (Atkusz,Zizi,Ispan, Gedai,Caroy,Pilota,Hudizee) = 8 motoriek 2 skupina = povedie Slavo (Sanyo,Zolike,Lajos,Robob,Mirco,Hltac,Rado,Satan3,Gemby,Luky,Hoffman, Alex,Satan 2,Satan 1,Milanko,Cliford,Ico,Kamil,Leon1,Leon2,Leon3,Zolo) = cca 23 motoriek BOD A/H zaciatok/koniec trasy BOD B - salaš PAUZA BOD E - Tatranská Lomnica - PAUZA BOD F - Štrbské Pleso - PAUSA BOD G - Kráľová Lehora - krátka PAUZA Zväčšiť mapu- Sobota poobede - od 17.00 KOTLÍKOVÝ GULÁŠ - Sobota poobede - možnosť sa kúpať - BAZÉN/SAUNA/VÍRIVKA - Sobota večer cca o 20.00 premietanie ROMÁŇO klídek Tour - Sobota večer a noc voľný program (posedenie vonku, vinárnička a pod.) - Nedeľa ráno - raňajky od 7.00 do 9.00 - Odchod po 10.00 Kalkulácia ceny na osobu (toto budem vyberať pri príchode) Ubytovanie___ 2x 13€ Večera_______ 2x 5€ Raňajky______ 2x 3€ Pivo_________ 1x 2€ ----------------------------- Spolu________ 44€/osobu za 2 dni Za orga tím, Slavo | |
|
| |
zolo
Počet príspevkov : 13 Mesto : Zvolen
| Predmet: Re: Letná Čertovica Ut 30 august 2011 - 9:32 | |
| Ahojte, Slavo, organizácia par excellence. | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: Letná Čertovica Ut 30 august 2011 - 12:43 | |
| Slavo, do mojej výjazdovej skupiny v sobotu prepíš ešte Hoffmana. Ty tam máš aj tak dosť motoriek. Ja vyrážam o 10.30 h zo Štúrova, kde počkám na pár kolegov z VSCH a pôjdeme túto trasu: mapa , tým že za BB si dáme obed v Kolibe u sv. Krištofa click . Sem by sme mali doraziť okolo 13.00 h. S plným bruchom si dáme Donovaly-Liptov-Čertovicu. Kto má záujem, môže sa pridať.
Naposledy upravil Easyrider dňa Pi 2 september 2011 - 7:11, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: Letná Čertovica Ut 30 august 2011 - 20:18 | |
| V piatok po príchode do Hotela okolo 16.00 h ešte potrebujem skočiť do Popradu do Touratech, mám tam objednaný tovar s osobným odberom. Kto chce, môže sa pridať. Do 18.00 by sme boli naspäť v Hotely. | |
|
| |
robob
Počet príspevkov : 332 Mesto : Rakovice pri Piešťanoch
| Predmet: Re: Letná Čertovica St 31 august 2011 - 15:47 | |
| Super, vyzera to paradne, tesim sa :) Ak by bolo treba nieco odviezt Slavo, povedz v klude, lebo rozmyslam, ze bocne kufre ani nebudem brat, neviem co do nich dat. | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: Letná Čertovica St 31 august 2011 - 17:45 | |
| Nálepky už mám doma, vyzerajú pekne, nezabudnite si ich potom pýtat... :D | |
|
| |
sanyo1
Počet príspevkov : 93 Mesto : levice
| Predmet: Re: Letná Čertovica St 31 august 2011 - 18:05 | |
| | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Letná Čertovica Št 1 september 2011 - 15:35 | |
| tak ja uz odchadzam na certovicu. @ ROBI: Dik za pomocnu ruku. Na certovici bude treba pomoct vsetko koordinovat. Ja neberiem bocne kufre. @ ZOLI: aj pre mna, kedze mam novy stit na motorke, nemam klubovu nalepku :( Film som dnes nad ranom dokoncil ale uz bohuzial nestiham narobit DVD nosice. Kto bude mat zaujem, poslem mu to potom postou po Certovici. Vidime si na certovici a prineste Slavo | |
|
| |
Lajos
Počet príspevkov : 201 Mesto : Bratislava, Slovakia
| Predmet: Re: Letná Čertovica Št 1 september 2011 - 20:01 | |
| cavte, tyzden som bol mimo internetu tak az teraz som sa dostal, volal som so Slavom ze treba si zobrat teplejsie veci na oblecenie. vecer a rano tam byva uz chladnejsie popripade nejake termo
ja si este musim v piatok dokoncit motorku a vyrazam cca 12.00 z mostu | |
|
| |
gemby
Počet príspevkov : 20 Mesto : Žilina
| Predmet: ospra Št 1 september 2011 - 21:40 | |
| Ahoj borci, Ja sa nemozem zucastnit, bo ma choroba zmohla. Tak mohol by som prist, ale urcite by sa to riadne zhorsilo a to by nembolo dobre, uz takto sa citim strasne na figu. Mrzi ma to, lebo som sa moc tesil a uz dlho. Dufam, ze to nie je problem. gemby | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: Letná Čertovica Pi 2 september 2011 - 7:10 | |
| - Easyrider napísal:
-
Ja vyrážam o 10.30 h zo Štúrova, kde počkám na pár kolegov z VSCH a potiahneme na Štiavnicu. Pôjdeme túto trasu: mapa , tým že za BB si dáme obed v Kolibe u sv. Krištofa click . Sem by sme mali doraziť okolo 13.00 h. S plným bruchom si dáme Donovaly-Liptov-Čertovicu. Kto má záujem, môže sa pridať. Od Štúrova po uvedenej trase ideme zatiaľ štyria. | |
|
| |
Tibi
Počet príspevkov : 267 Mesto : Žilina
| Predmet: Re: Letná Čertovica So 3 september 2011 - 23:00 | |
| Stastlivo sme doma. Bolo nam super len skoda ze sme nemohli ostat piatok az nedela ale dufam ze taka super partia sa nazbiera aj nabuduce a to nabuduce bude coskoro. Slavo dik za organizaciu | |
|
| |
Mirco
Počet príspevkov : 302 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Letná Čertovica Ne 4 september 2011 - 13:10 | |
| Hlásim príchod domov. Super partia, bolo fajnovo. | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: Letná Čertovica Ne 4 september 2011 - 13:28 | |
| Už doma. Unavený ale plný zážitkov. Fantastický víkend, super partia, krásne počasie. Už sa teším na ďalšiu takúto podobnú akciu | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Letná Čertovica Ne 4 september 2011 - 14:00 | |
| tak stastlivo uz aj ja som doma. Dakujem Easyrider za zorganizovanie a starostlivost o clenov VSCH Dakujem vsetkym za skvelu atmosferu. Bez Vas by nebol tento klub a taketo pekne akcie. Dakujem Vam Slavo | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: Letná Čertovica Ne 4 september 2011 - 15:02 | |
| Hlásim štastný príchod domov....prežil som neskutočne nádherný víkend v partii super ludí. Dakujem všetkým ktorý prišli a tý čo nemohli nevadí, o rok sme na čertovici opat :D. Len už bude asi treba stavat stany v okolí penzionu.. :D . | |
|
| |
robob
Počet príspevkov : 332 Mesto : Rakovice pri Piešťanoch
| Predmet: Re: Letná Čertovica Ne 4 september 2011 - 15:02 | |
| Aj ja hlasim stastny navrat domov. Som velmi rad, ze som sa zucastnil, spoznal novych stromakov. Chcem podakovat predsedovi Slavovi za skvelu organizaciu a pripravu zrazu, bolo fajnovo :) Dakujem taktiez ostatnym zucastnenym Robo | |
|
| |
hltac
Počet príspevkov : 332 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Letná Čertovica Ne 4 september 2011 - 16:22 | |
| Ahojte vsetci, hlasim prichod domov :lol!:. Vdaka, za super vyjazd a cely vikend,... Pocasie jednotka, miesto jednotka, organizacia jednotka, sobotny vyjazd jednotka, atd,... A dufam, ze tradicia Certovice bude kazdorocne pokracovat a v rovnakom trende, rok, co rok vacsia ucast,.. PS: Lajos: nabuduce vezmi aj kamaratku, nech ju konecne spoznam. A usetris aj kredit :rendeer: | |
|
| |
Cliford
Počet príspevkov : 28 Mesto : Hlohovec - Šulekovo
| Predmet: Re: Letná Čertovica Ne 4 september 2011 - 16:26 | |
| Dorazili sme v pohode domov. Akcia super. Aj nabudúce. | |
|
| |
vanilaICE
Počet príspevkov : 9 Mesto : Piešťany
| Predmet: Re: Letná Čertovica Ne 4 september 2011 - 16:48 | |
| už sme doma za nami super akcia a výkend zo super počasím a ludmi čo viac dodať aj nabudúce :-) | |
|
| |
sanyo1
Počet príspevkov : 93 Mesto : levice
| Predmet: Re: Letná Čertovica Ne 4 september 2011 - 17:06 | |
| :D Už sme doma ,ďakujeme všetkým ktorý pripravili takýto skvelý výkend a všetkým zúčastneným za skvelú atmosféru.Tešíme sa na dalšie spoločné stretnutie. | |
|
| |
hltac
Počet príspevkov : 332 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Letná Čertovica Ne 4 september 2011 - 18:27 | |
| | |
|
| |
hoffman
Počet príspevkov : 79 Mesto : Galanta
| Predmet: Re: Letná Čertovica Ne 4 september 2011 - 18:31 | |
| dakujem všetkým za super víkend a mnoho krásnych zážitkov. ......a pravdaže ešte aj Slavovi a ostatným organizátorm za vynikajucu usporiadanu akciu | |
|
| |
Lajos
Počet príspevkov : 201 Mesto : Bratislava, Slovakia
| Predmet: Re: Letná Čertovica Ne 4 september 2011 - 19:27 | |
| perfektna akcia, nemala chybu
Slavo velke vdaka za pripravu filmu ale aj zabezpecenim ubytka a dalsich veci
dik vsetkym co sa podielali na organizacii
hltac - ta priatelka o ktorej stale hovoris mi kupuje kredit tak mozem volat :) | |
|
| |
Milankodl
Počet príspevkov : 339 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Letná Čertovica Ne 4 september 2011 - 21:00 | |
| Taktiež hlásim náš šťastný príchod domov.Super akcia a vrelé podakovanie Slavovi za organizáciu akcie. Bolo to skvelé ukončenie našej dovolenky v Rumunsku. Ešte raz diky. | |
|
| |
Palo
Počet príspevkov : 12 Mesto : Bratislava
| Predmet: Reakcia na Čertovicu Po 5 september 2011 - 9:30 | |
| Ahojte.
chcel by sa som takto poďakovať za skvelú akciu (našu prvú) najmä Slavovi a organizátorom a za milé privítanie medzi seba.
Veľmi sa nám páčilo, aj moja Zuzka bola spokojná.
Šťastne sme dorazili v nedeľu podvečer (zastavenie na Kysuciach) v obrovskej kolóne vracajúcich sa Blavákov po prázdninách. :D
Veríme, že sa opäť znovu radi stretneme. Palo a Zuzka
P.S. Tú mätúcu prezývku Kamil som zmenil na Palo.
Ak by ste nás chceli pozvať na výjazd tu je moje Tč: 908 743 483 | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Letná Čertovica | |
| |
|
| |
| Letná Čertovica | |
|