| Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave | |
|
+27matax Zuza Špoky mode sanyo1 Tibi Vladodo marecek lubo zmizik zolo Sataniak Henrich hltac Cliford MILANM Leon.nr kixo robob Tolan Lajos Easyrider Milankodl bajker Mirco Zolike Slavo 31 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave Ne 22 apríl 2012 - 16:46 | |
| Práve sme sa vrátili z Oravy. Všetko je vybavené a pripravené...
Presne info ohľadne programu a inštrukcii vrátane video-dokumentácie a úputávky dáme von určite najneskôr do stredy 25.04.2012 ale pokúsime sa aj skôr.
Ešte posledná vec na záver. Sú voľné posledné 3x 4-posteľové izby. Obidvaja majitelia prevádzok, kde budeme ubytovaní, súhlasili s tým, že v týchto izbách ubytujú aj jednotlivcov či páry za cenu na osobu nie na izbu. Ide len o to, že celý ten areál bude pre nás, a nech sa total využije kapacita ubytovania.
Takže ak niekto stále váha a chcel by ísť, prihláste sa čím skôr a ubytujeme Vás ešte. Sú posledné 3 izby - kto sa skôr prihlási, ten to má. Informáciu dávam zároveň aj na CZ fórum.
Pekný deň
Slavo | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave Ne 22 apríl 2012 - 20:15 | |
| Tak, tak ako Slavo píše, po osobnej návšteve a pokecu s majitelom ranču aj s majitelom prilahlého hotela je všetko dohodnuté a možem vam povedat, že sa máte na čo tešit.. | |
|
| |
Tibi
Počet príspevkov : 267 Mesto : Žilina
| |
| |
marecek
Počet príspevkov : 591 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave Ne 22 apríl 2012 - 20:35 | |
| nepochybujem o vasej organizacnej schopnosti chlapci.. budem sa tesit :o)) a tesom sa aj na po okoli a vecerne atd atd.. pekny vecer | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave Ne 22 apríl 2012 - 20:40 | |
| Bubak sorry, bol to čisto pracovný výjazd, potrebovali sme podotahovat ešte nejaké veci ohladne ubytka, stravy a dalších vecí ..Keby sme sa išli previezt, určite ti voláme..tak nebud sklamaný.. | |
|
| |
Tibi
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave Ne 22 apríl 2012 - 20:50 | |
| Ste boli trasu obzriet ? ak to takto pojde dalej tak v dobe stretka bude este dost snehu na gulovacku | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave Ne 22 apríl 2012 - 23:12 | |
| | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave Po 23 apríl 2012 - 7:12 | |
| Krásna, výstižná, lákavá upútavka . | |
|
| |
robob
Počet príspevkov : 332 Mesto : Rakovice pri Piešťanoch
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave Po 23 apríl 2012 - 16:00 | |
| Paráda, toto video mi dodalo teraz toľko energie, že diplomovku zbúcham do konca týždňa :) a s čistou hlavou prídem na Oravu. Veľmi sa teším | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave Po 23 apríl 2012 - 16:06 | |
| Keď sa ten sneh začne topiť, budeme potrebovať vodné lyže na motorky . | |
|
| |
hltac
Počet príspevkov : 332 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave Po 23 apríl 2012 - 16:57 | |
| Super prezentacne videjko :-) Som zvedavy na reakciu Niki, ked zbada sneh , to si vypocujem, ze co som to zas naplanoval | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave Po 30 apríl 2012 - 20:46 | |
| dalsia 1x 2-postel. izba rezervovana pre Tolanovho znameho | |
|
| |
Tibi
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave Po 30 apríl 2012 - 23:18 | |
| Slavo hlavne vybav tam hore pocasie . Predpovedaju na Št - Ne burky asi s tepla | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave Po 30 apríl 2012 - 23:24 | |
| Bubak neboj, snád to nebude také zlé, inak teploty majú byt celkom fajn, len ten dáždik by nemusel byt nech možme pekne potom a . | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave Po 30 apríl 2012 - 23:31 | |
| bude pekne, pre stromokocúra aj bramboráka počasie nehrá až takú rolu
| |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave St 2 máj 2012 - 7:10 | |
| predbežne zajednaná 1x 2-posteľ. izba pre BUBAKA | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave St 2 máj 2012 - 21:47 | |
| zajtra vecer sem hodim este posledny krat zoznam ubytovania pred zrazom. Su tam drobne zmeny - tykaju sa len tych co mi pisali aby som niekoho pridal zmenil a pod. Dnes sa mi uz do toho nechce. Z celeho zrazu mi musela narast hlava v priemere o pol metra... Teším sa na Vás ! | |
|
| |
marecek
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave Št 3 máj 2012 - 9:43 | |
| | |
|
| |
Tibi
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave Št 3 máj 2012 - 10:53 | |
| V sobotu prsat nebude aspon na nasej trase lebo nase velicenstva tadial budu chodit A Slavo sa tam hore prihovaral bolo ho pocut az v Ziline | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave Št 3 máj 2012 - 11:00 | |
| JJ ale pre istotu si nabalte nepremoky Slavo | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave Št 3 máj 2012 - 20:05 | |
| Priatelia, ako to byva zvykom, na poslednu chvilu sa mi toho nahromadi najviac roboty (ci sukromne alebo pracovne), preto Vás chcem láskavo poprosiť aby si každý pred odchodom na ORAVU ešte raz pozrel rozdelenie ubytovania aby vedel kde spí atď. Budem tam robiť drobné úpravy a sem to hodím niekedy v noci keďže ešte musím nejake veci riešiť Ďalšia prosba: Predtým ako odstavíte motorky, si ich prosim Vas dotankujte aby sme nemali nejakého experta ktorý nebude mať benzín počas výjazdu a tým zabrzdí celý výjazd... Čerpačka je hneď blízko ranču (ČS Akord) prípadne Slovnaft a pod. Zväčšiť mapuCelý výlet nieje lacná záležitosť. Ideme naozaj do krásneho prostredia a treba trochu aj rátať s tým. Ja síce nechodím na pivo, ani neviem čo stojí ale s EDYM som vybavil zľavu, čapuje Krušovice za 1,10€ a pre nás spraví akciu za 1,-€ Čo sa týa jedla, nakoniec sme sa dnes dohodli že budú 2 jedlá pre piatok večer a výber 4 jedál pre sobotu obed. Večer budu grill.speciality. Presne info o jedlách bude na recepcii kde si ich zaroven kupite a dostanete farebné listky, s ktorými sa preukážete ze to mate zaplatene atd. Chapem aj majitela ze keby si kazdy zo 120 ludi co pride nieco ine objednal tak to asi sotva by zvladol resp. ten 120 by cakal na sobotny obed do nedeli... takze preto sme zuzili tu ponuku jedal aby to vsetko zvladli a kazdy bol spokojny... Takže na zaver ešte raz, v noci tu dam EXCEL SUBOR. Prosím vas, pred jazdou si ho pozrite kde ste ubytovaní. Ten isty zoznam bude aj na recepciách (ranč a hotel) A zajtra si už dám to pivo a konečne vypnem ! Slavo | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave Pi 4 máj 2012 - 6:01 | |
| AKTUALNY ZOZNAM UBYTOVANIA - STIAHNUT SUBORZmeny co som robil: KOKIN - samostatná 4-postel. izba HOOPY - pridaný kamarát z Nitry MILANM - zmenená izba z prízemia na poschodie BUBAK - pridana izba HENRICH - zmena izby z 3-postel. na 2-postel.izbu BAJKER - k nám na chatku (uvolnená izba) MILAN a ŠARKA - zmena príchodu až v sobotu do pondelka DOUŠA, ITALKA, TARABYS - chatka Marselus GOWSTER - presunutý na izbu k Jaroslavovi a Mirazovi To je všetko. Ak som na niečo alebo niekoho zabudol tak to už vyriešime na mieste... Miesta tam stále ešte máme kebyže som na niekoho zabudol alebo sa niekto ešte rozhodne prísť... Trošku začalo pršať kua, tak si nabaľte aj nepremoky. Vidíme si, Slavo | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave Pi 4 máj 2012 - 6:10 | |
| MAREČEK ma ešte poprosil o odkaz: Marekova priateľka ide na Oravu osobitne autom z Bratislavy. Preto ak niekto chce, môže mu dať do auta polovičku aby šiel na motorke sám prípadne nejaké veci ak treba odviesť. Kontakt na MAREKA: 0903-258067 Slavo | |
|
| |
Easyrider
| |
| |
zmizik
Počet príspevkov : 35 Mesto : Zilina
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave Pi 4 máj 2012 - 14:44 | |
| Prajem Vam fajn zabavu. Ja mam zajtra rodinnu oslavu, tak sa bohuzial neukazem. z. | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave Ne 6 máj 2012 - 15:02 | |
| Tak už doma. Bol to nádherný víkend, super výjazd, skvelé programy, skvelá partia . Organizátorom veľká vďaka za nezabudnuteľný víkend. Vďaka Slavo
Naposledy upravil Easyrider dňa Ne 6 máj 2012 - 21:39, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
MILANM
Počet príspevkov : 219 Mesto : Drahovce,Slovakia
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave Ne 6 máj 2012 - 17:49 | |
| Díky za usporiadanie a dobrého vodcu. | |
|
| |
zolo
Počet príspevkov : 13 Mesto : Zvolen
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave Ne 6 máj 2012 - 17:59 | |
| Už aj my sme doma Zvolen-Brezno. Pekný víkend za nami, super výjazd, skvelé programy, skvelí ľudia na zraze . Cesta domov ok, nakoniec bez dažďa. Organizátorom . | |
|
| |
marecek
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave Ne 6 máj 2012 - 18:35 | |
| bingoooo za ten piatkovy dazd sa vsetko dostatocne vynahradilo spravnymi ludmi programom pocasim atd dakujem priatelia ze som mohol byt s vami po takom veekende uz len Marek alias marecek... | |
|
| |
Zuza
Počet príspevkov : 32 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave Ne 6 máj 2012 - 19:35 | |
| caute vsetci, my sme dorazili domov na obed. chcem sa vsetkym podakovat, bolo fantasticky!!! skvely vikend, skveli ludia, skvely vyjazd, skvele prostredie, jednoducho na paradu . pisem clanok, ked dokoncim, dam link. majte sa krasne chalani | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave | |
| |
|
| |
| Klubové Československé V-Stromácke Stretnutie na Orave | |
|